Registres trobats: 17
Títol | Alteraciones de los vinos causadas por levaduras y bacterias lacticas |
Autor | GARCIA, M. J. LEGORBURO, B. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 20-25 |
Descriptors | Vi Malalties de la vinya Defectes del vi Llevats Bacteris lactics Fermentacio Microbiologia enologica Alteracions del vi |
Títol | Alteraciones del vino por el metabolismo de las bacerias lacticas |
Autor | MORENO ARRIBAS, M.V. MARCOBAL, A. MU?OZ, R. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: III- N: 14, Pg: 100-105 |
Descriptors | Alteracions del vi Metabolisme Bacteris lactics Vi |
Títol | Analyses microbiologiques du vin |
Autor | BIDAN, M. P. |
Dades Font | FV - maig 1992 - V: - N: 910, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Analisi Microbiologia enologica Composicio Alteracions del vi Bacteris Fermentacio Vinificacio Control de qualitat |
Localització | FV 910 |
Títol | Browning of White Wines |
Autor | PLESSIS, C. S. Du |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1976 - V: - N: 38, Pg: |
Descriptors | Vi blanc Embruniment Defectes del vi Alteracions del vi Enfosquiment |
Títol | Canvi climatic: observacions, pronostics i implicacions en la produccio vinicola |
Autor | JONES, GREGORY V. |
Dades Font | Ace. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2008 - V: 25- N: 83, Pg: 4-16 |
Descriptors | Agricultura Canvi climatic Vinya Escalfament global Vi Qualitat del vi Impacte ambiental Impacte mediambiental Viticultura Cep Temperatura Impacte Alteracions del vi Historia Climatologia Model predictiu Regions viticoles Qualitat del raim |
Títol | Caracter "enmohecido" de los vinos, El |
Autor | GUIMBERTEAU, G. CHATONNET, P. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - julio / septiembre 2000 - V: - N: 69, Pg: 39-43 |
Descriptors | Vi Cloroanisols Clorofenols Pol.lucio Olor de fong Defectes olfactius Defectes del vi Alteracions del vi |
Títol | Correction de l'acidite des mouts et des vins. |
Autor | REBELEIN, H. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1971 - V: - N: 480, Pg: 136-141 |
Descriptors | Vi Most Acidesa Alemanya Rectificacio Acid Acid malic Acid tartric Acid tartaric pH Desacidificacio Defectes del vi Defectes del most Alteracions del vi Alteracions del most Millora qualitativa Alemania |
Localització | C 5/50 |
Títol | Defectos olfativos a "moho" o "a tapon" en vinos embotellados |
Autor | SUAREZ LEPE, J. A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 67-72 |
Descriptors | Olor de tap Olor de fong Defectes olfactius Defectes del vi Alteracions del vi |
Títol | Defectos olfatorios de reduccion de origen fermentativo |
Autor | DUBORDIEU, D. LAVIGNE, V. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1991 - V: - N: 16, Pg: 61-68 |
Descriptors | Vi Fermentacio Components volatils Sofre Aroma Defectes del vi Analisi sensorial Alteracions del vi |
Títol | Dekkera/Brettanomyces : une levure redoutable |
Autor | LARUE, F. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - octubre 1991 - V: - N: 158, Pg: 45-46 |
Descriptors | Llevats Dekkera/Bretanomyces Vi Alteracions del vi Defectes del vi |
Títol | Importancia de las bacterias aceticas en el vino |
Autor | QUINTERO, Y. et al. |
Dades Font | EnoRigen - Mayo - Junio 2004 - V: - N: 1, Pg: 6-12 |
Descriptors | Bacteris acetics Vi Taxonomia Alteracions del vi |
Títol | Les alterations des vins par les bacteries acetiques et les bacteries lactiques |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x - 1984 - V: 18- N: 1, Pg: 67-82 |
Descriptors | Alteracions del vi Bacteris acetics Bacteris lactics Vi Microflora acetica |
Localització | C 15/58 |
Títol | Microorganismos implicados en la alteracion del vino |
Autor | ANGULO, L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1993 - V: - N: 1-2, Pg: 51-53 |
Descriptors | Vi Microorganismes Alteracions del vi Defectes del vi Llevats Bacteris Fongs |
Títol | Precipitacion de la materia colorante. Definicion de la alteracion. Tratamientos |
Autor | VICARIA, M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - abril 1992 - V: - N: 3, Pg: 31-36 |
Descriptors | Colorants Inestabilitat Estabilitzacio Vi Precipitacio Malalties del vi Defectes del vi Alteracions del vi Col.loide Goma arabiga Color |
Títol | Recherche des alterations d'origine physique ,chimique et physico-chimique de la limpidite des vins |
Autor | CURVELO-GARCIA, A. S. |
Dades Font | FV - setembre 1992 - V: - N: 923, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi Control de qualitat Defectes del vi Alteracions del vi Terbolesa Limpidesa Legislacio Reglament Normes Portugal Colorants Ferro Oxidacio Coure Tartrat acid de potassi Tartrat de calci Metall |
Localització | FV 923 |
Títol | Vinos ahilados: produccion de polisacaridos extracelulares. Alteraciones en el vino |
Autor | MONTERSINO, S. PRIETO, A. MU?OZ, R. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3236, Pg: 2439-2444 |
Descriptors | Vi Bacteris Polisacarids Leuconostoc mesenteroides Most PCR Vinificacio Bacteris lactics Alteracions del vi |
Títol | Zygosaccharomyces, discreta pero peligrosa en bodega. Levaduras |
Autor | ZUMARRAGA, M. BARBERO, F. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2009 - V: LXIV- N: 3288, Pg: 3014-3020 |
Descriptors | Llevats Vi Most Zygosaccharomyces bailii Deteccio Alteracions del vi Metode de control Celler Prevencio |