Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Alteracions del vi

Resultat de la cerca

Registres trobats: 17


Títol Alteraciones de los vinos causadas por levaduras y bacterias lacticas
Autor GARCIA, M. J.   LEGORBURO, B.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 20-25
Descriptors Vi Malalties de la vinya Defectes del vi Llevats Bacteris lactics Fermentacio Microbiologia enologica Alteracions del vi

Títol Alteraciones del vino por el metabolismo de las bacerias lacticas
Autor MORENO ARRIBAS, M.V.   MARCOBAL, A.   MU?OZ, R.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: III- N: 14, Pg: 100-105
Descriptors Alteracions del vi Metabolisme Bacteris lactics Vi

Títol Analyses microbiologiques du vin
Autor BIDAN, M. P.  
Dades Font FV - maig 1992 - V: - N: 910, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Analisi Microbiologia enologica Composicio Alteracions del vi Bacteris Fermentacio Vinificacio Control de qualitat
Localització FV 910

Títol Browning of White Wines
Autor PLESSIS, C. S. Du  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1976 - V: - N: 38, Pg:
Descriptors Vi blanc Embruniment Defectes del vi Alteracions del vi Enfosquiment

Títol Canvi climatic: observacions, pronostics i implicacions en la produccio vinicola
Autor JONES, GREGORY V.  
Dades Font Ace. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 2n trimestre 2008 - V: 25- N: 83, Pg: 4-16
Descriptors Agricultura Canvi climatic Vinya Escalfament global Vi Qualitat del vi Impacte ambiental Impacte mediambiental Viticultura Cep Temperatura Impacte Alteracions del vi Historia Climatologia Model predictiu Regions viticoles Qualitat del raim

Títol Caracter "enmohecido" de los vinos, El
Autor GUIMBERTEAU, G.   CHATONNET, P.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - julio / septiembre 2000 - V: - N: 69, Pg: 39-43
Descriptors Vi Cloroanisols Clorofenols Pol.lucio Olor de fong Defectes olfactius Defectes del vi Alteracions del vi

Títol Correction de l'acidite des mouts et des vins.
Autor REBELEIN, H.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1971 - V: - N: 480, Pg: 136-141
Descriptors Vi Most Acidesa Alemanya Rectificacio Acid Acid malic Acid tartric Acid tartaric pH Desacidificacio Defectes del vi Defectes del most Alteracions del vi Alteracions del most Millora qualitativa Alemania
Localització C 5/50

Títol Defectos olfativos a "moho" o "a tapon" en vinos embotellados
Autor SUAREZ LEPE, J. A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 67-72
Descriptors Olor de tap Olor de fong Defectes olfactius Defectes del vi Alteracions del vi

Títol Defectos olfatorios de reduccion de origen fermentativo
Autor DUBORDIEU, D.   LAVIGNE, V.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1991 - V: - N: 16, Pg: 61-68
Descriptors Vi Fermentacio Components volatils Sofre Aroma Defectes del vi Analisi sensorial Alteracions del vi

Títol Dekkera/Brettanomyces : une levure redoutable
Autor LARUE, F.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - octubre 1991 - V: - N: 158, Pg: 45-46
Descriptors Llevats Dekkera/Bretanomyces Vi Alteracions del vi Defectes del vi

Títol Importancia de las bacterias aceticas en el vino
Autor QUINTERO, Y. et al.  
Dades Font EnoRigen - Mayo - Junio 2004 - V: - N: 1, Pg: 6-12
Descriptors Bacteris acetics Vi Taxonomia Alteracions del vi

Títol Les alterations des vins par les bacteries acetiques et les bacteries lactiques
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x - 1984 - V: 18- N: 1, Pg: 67-82
Descriptors Alteracions del vi Bacteris acetics Bacteris lactics Vi Microflora acetica
Localització C 15/58

Títol Microorganismos implicados en la alteracion del vino
Autor ANGULO, L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1993 - V: - N: 1-2, Pg: 51-53
Descriptors Vi Microorganismes Alteracions del vi Defectes del vi Llevats Bacteris Fongs

Títol Precipitacion de la materia colorante. Definicion de la alteracion. Tratamientos
Autor VICARIA, M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - abril 1992 - V: - N: 3, Pg: 31-36
Descriptors Colorants Inestabilitat Estabilitzacio Vi Precipitacio Malalties del vi Defectes del vi Alteracions del vi Col.loide Goma arabiga Color

Títol Recherche des alterations d'origine physique ,chimique et physico-chimique de la limpidite des vins
Autor CURVELO-GARCIA, A. S.  
Dades Font FV - setembre 1992 - V: - N: 923, Pg: 4 p.
Descriptors Vi Control de qualitat Defectes del vi Alteracions del vi Terbolesa Limpidesa Legislacio Reglament Normes Portugal Colorants Ferro Oxidacio Coure Tartrat acid de potassi Tartrat de calci Metall
Localització FV 923

Títol Vinos ahilados: produccion de polisacaridos extracelulares. Alteraciones en el vino
Autor MONTERSINO, S.   PRIETO, A.   MU?OZ, R.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3236, Pg: 2439-2444
Descriptors Vi Bacteris Polisacarids Leuconostoc mesenteroides Most PCR Vinificacio Bacteris lactics Alteracions del vi

Títol Zygosaccharomyces, discreta pero peligrosa en bodega. Levaduras
Autor ZUMARRAGA, M.   BARBERO, F.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2009 - V: LXIV- N: 3288, Pg: 3014-3020
Descriptors Llevats Vi Most Zygosaccharomyces bailii Deteccio Alteracions del vi Metode de control Celler Prevencio