Registres trobats: 7
Títol | Contribution a l'etude des "gouts de lumiere" dans le vin de champagne. Aspects analytiques. Dosage des mercaptans et des thiols dans les vins |
Autor | HAYE, B. MAUJEAN, A. JACQUEMIN,C. FEUILLAT, M |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 11 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 243-254 |
Descriptors | Gust Llum Vi de la Xampanya Tiols Vi Mercapta |
Localització | C 3/39 |
Títol | Defectos de vinos y correcciones (I) |
Autor | VICARIA TORRALBO, MANUEL NU?EZ DENIA, JOSE LUIS |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 1996 - V: LI- N: 2583, Pg: 419-423 |
Descriptors | Defectes del vi Olor Acid sulfhidric Mercapta Vi |
Títol | Formation and retention of free H2 5 and of free volatile thiols during beer fermentation |
Autor | BERNSTEIN, L. KHAN, A.A. BRENNER, M.W. |
Dades Font | American Society of Brewing chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 VOL 32 - 1974 - V: - N: 2, Pg: 82-93 |
Descriptors | Analisi Fermentacio Cervesa Compostos sulfurosos Llevats Saccharomyces cerevisiae Components volatils Sulfur Manganes Zinc Coure Sulfat Sulfit Crom Ferro Tiols Mercapta |
Localització | C 4/50 |
Títol | Influencia de los grupos mercapto y carboxilico en el comportamiento analitico de los acidos 3-aril-2-mercaptopropenoicos |
Autor | IZQUIERDO, A. GUASCH, J. CALLAO, M.P. |
Dades Font | Quimica Analitica - 1983 - V: 11- N: 3, Pg: 174-186 |
Descriptors | Mercapta Carboxilic Comportament analitic Acid 3-aril-2-mercaptopropenoic |
Localització | C 20/87 |
Títol | Moyens d'elimination du gout de SH2 et de mercaptans des vins |
Autor | SCHNEYDER, J |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 528 - 1975 - V: - N: , Pg: 132-140 |
Descriptors | Gust Sulfur d'hidrogen Vi jove Identificacio Dosificacio Dosatge Vi novell Produccio Adulteracio Fermentacio Vinificacio Mercapta |
Localització | C 4/89 |
Títol | Sensory study of selected volatile sulfur compounds in white wine. |
Autor | GONIAK, O. J. NOBLE, A. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 223-227 |
Descriptors | Vi blanc Components volatils Compostos sulfurosos Analisi sensorial Aroma Defectes Control de qualitat Composicio Mercapta Qualitat Sulfur Sofre |
Localització | C 5/11 |
Títol | The Role of sulfur compounds in food flavor. Part III: Thiols |
Autor | MAGA, J.A. |
Dades Font | Critical reviews in food science and nutrition - gener 1976 - V: - N: , Pg: 147-192 |
Descriptors | Compostos sulfurosos Analisi Gust Aliments Sulfur Tiols Identificacio Fruita Begudes Caracteristiques Mercapta Sulfur d'hidrogen |
Localització | C 4/57 |