Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Sulfur

Resultat de la cerca

Registres trobats: 33


Títol A convenient method for determining volatile sulphur compounds in beer
Autor LEPPANEN, O. et al.  
Dades Font Flavour - April 1981 - V: - N: , Pg: 361-368
Descriptors Sulfur Compostos volatils Sulfur volatil Cervesa Analisi Metode
Localització C 19/47

Títol A gas chromatographic method for the accurate determination of low concentrations of volatile sulphur compounds in alcoholic beverages
Autor RONKAINEN, P.   DENSLOW, J.   LEPP  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - novembre-desembre 1979 - V: - N: , Pg: 350-353
Descriptors Cromatografia de gasos Determinacio Analisi Composicio Cervesa Vi Components volatils Compostos sulfurosos Sulfur
Localització C 4/48

Títol A new sulfur dioxide measurement by spectrofluometry on grape must from botrytized harvest
Autor DUHAIL, C.   SOUSA, P.   DONECHE, B.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 378-381
Descriptors Sulfur dioxid Espectrofluorometria Most
Localització 663.254 IN V

Títol Acid, sulfur and sorbate treatments for wine. An overview with practical considerations
Autor ABRAMS, B  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 24 - hivern 1992 - V: - N: 4, Pg: 132-135
Descriptors Vi Vinificacio Fermentacio Acidesa Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre pH Acid tartric Acid tartaric Acid citric Dosificacio Dosatge

Títol Adverse effects of sulfur dioxide, sulfites and wine
Autor SIMON, R.A.  
Dades Font Proceedings of the Wine 2000 conference ISSN: 1-875130-06-3 - August 1989 - V: - N: , Pg: 8-10
Descriptors Sulfit Dioxid de sulfur Vi
Localització 663.2 WIN

Títol Carbonyls substances combined with sulfur dioxide in white wines produced from botrytised grapes
Autor GUILLOU, I.   HERVE, E.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 415-418
Descriptors Carbonil Vi blanc
Localització 663.254 IN V

Títol Characterization of the flame photometric detector in the sulphur mode
Autor QUINCOCES, C. E.   GONZALEZ, M. G.  
Dades Font Chromatographia ISSN: 0009-5893 VOL 20 - juny 1985 - V: - N: 6, Pg: 371-375
Descriptors Cromatografia de gasos Sulfur Compostos sulfurosos Composicio Determinacio Analisi Gas Fotometria de flama
Localització C 4/52

Títol Determination of Thiolacetates and Some Other Volatile Sulfur Compounds in Alcoholic Beverages
Autor LEPPANEN, O.A.   DENSLOW, J.   RONKAINEN, P.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 - 1980 - V: - N: 28, Pg: 359-362
Descriptors Compostos volatils Begudes alcoholiques Tiolacetats Determinacio
Localització C 19/37

Títol Determination of sulfur compounds in beer by the flame photometric method: sulfur compounds in beer
Autor RICHARDSON, P. J.   MOCEK, M.  
Dades Font American Society of Brewing Chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 - 1971 - V: - N: , Pg: 128-135
Descriptors Sulfur Compostos sulfurosos Cervesa Analisi Determinacio Cromatografia de gasos liquids Fotometria de flama Components volatils Espai de cap Analisi sensorial
Localització C 4/51

Títol Determination of volatile sulphur compounds in wines
Autor MESTRES, M.   BUSTO, O.   GUASCH, J.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 325-328
Descriptors Compostos volatils Sulfur Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Dimethyl sulphide in some Australian red wine
Autor MORA, S.J.   [et al.]  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 79-84
Descriptors Vi negre Compostos sulfurosos Australia Components volatils Sulfur Composicio Gust Analisi sensorial Dimetilsulfoxid
Localització C 4/55

Títol Dosage des sulfates dans les vins et les jus de fruits (1). (Complement du FV NQ368).
Autor Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante  
Dades Font FV - febrer 1972 - V: - N: 395, Pg: 4 p.
Descriptors Determinacio Sulfat Sulfur Vi blanc Vi negre Metode Rebelein Gravimetria Metode complexometric Most
Localització FV 395

Títol Dosage du carbonate diethylique dans le vin.
Autor JUNGE, Ch.  
Dades Font FV - febrer 1972 - V: - N: 376, Pg: 3 p.
Descriptors Vi Carbonat dietilic Determinacio Cromatografia de gasos Sulfur Carboni
Localització FV 376

Títol Dosage du carbonate diethylique
Autor REINHARD, C.  
Dades Font FV - juliol 1969 - V: - N: 324, Pg: 2 p.
Descriptors Cromatografia de gasos Vi Determinacio Sulfur Esters
Localització FV 324

Títol Effect of pre-and/ or post fermentation addition of antioxidants like ascorbic acid or glutathione on fermentation, formation of volatile sulfur compounds and other substances causing off-flavours in wine
Autor RAUHUT, D.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 76-82
Descriptors Fermentacio Antioxidant Acid ascorbic Compostos volatils
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Formation and retention of free H2 5 and of free volatile thiols during beer fermentation
Autor BERNSTEIN, L.   KHAN, A.A.   BRENNER, M.W.  
Dades Font American Society of Brewing chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 VOL 32 - 1974 - V: - N: 2, Pg: 82-93
Descriptors Analisi Fermentacio Cervesa Compostos sulfurosos Llevats Saccharomyces cerevisiae Components volatils Sulfur Manganes Zinc Coure Sulfat Sulfit Crom Ferro Tiols Mercapta
Localització C 4/50

Títol Formation of hydrogen sulfide from elemental sulfur during fermentation by wine yeast.
Autor SCHULTZ, M.   KUNKEE, R. E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 28 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 137-144
Descriptors Sulfur Vi Sulfur d'hidrogen Fermentacio
Localització C 8/86

Títol Headspace GC-SCD Monitoring of low volatile sulfur compounds during fermentation and in wine
Autor RAUHUT, D. et al.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 169-172
Descriptors Sulfur Compostos volatils Fermentacio Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Identification and significance of several sulfur-containing compounds in wine
Autor RAPP, A.   GUNTERT, M.   ALMY, J.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 3, Pg: 219-221
Descriptors Vi Qualitat Components volatils Aroma Sulfur Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 3/7

Títol Identification of some sulphur-containig compounds in concord grape essence (vitis labrusca)
Autor WINTER, M.   VELLUZ, A.   FURRER, A.   PICKENHAGEN, W.  
Dades Font Lebensm.-Wiss. u.-Technol ISSN: 0023-6438 - 1990 - V: - N: 23, Pg: 94
Descriptors Vitis labrusca Identificacio Sulfur Compostos sulfurics
Localització C 7/46

Títol Improved chromatographic analysis of volatile sulfur compounds by the static headspace thecnique on water-alcolhol solutions and brandies with chemiluminescence detection
Autor NEDJMA, Mustapha   MAUJEAN, Alain  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 704 - 1995 - V: - N: , Pg: 495-502
Descriptors Analisi cromatografica Components volatils Brandi
Localització C 8/4

Títol Measurement of volatile sulfur compounds in beer using gas chromatography with a sulfur chemiluminescence detector
Autor BURMEISTER, M.S.   DRUMMOND, C.J.   PFISTERER, E.A.   HYSERT, D.W.  
Dades Font Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: 50, Pg: 53-58
Descriptors Cromatografia de gasos Sulfur Cervesa
Localització C 8/135

Títol Organomercuric bonded phase for high performance liquid chromatographic separations of -Electron-, -sulfur-, -oxygen-, and nitrogen-containing compounds
Autor CHMISIOWIEC, J.  
Dades Font Journal of Chromatography Science ISSN: 0021-9665 VOL 19 - June 1981 - V: - N: , Pg: 296-307
Descriptors Analisi Compostos sofrats Tiols Disulfurs
Localització C 13/21

Títol Problems with the determination of environmental sulphur compounds by gas chromatography
Autor WANDENCKI, W.  
Dades Font Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 VOL 793 - 1998 - V: - N: 1, Pg: 1-19
Descriptors Compostos sulfurosos Cromatografia de gasos Sulfur Components volatils
Localització C 13/14

Títol Pulsed flame photometric detector: a modern tool for analysis of low volatile sulfur compounds in wine.
Autor RAUHUT, D.   KURBEL, H.   BEISERT, B.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Fotometria de flama Compostos volatils Vi
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Relative FPD responses for a systematic group of sulfur-containing compounds
Autor BURNETT, C. H.   ADAMS, D.F.   FARWELL, S.O.  
Dades Font Journal of chromatographic science ISSN: 0021-9665 VOL 16 - febrer 1978 - V: - N: , Pg: 68-73
Descriptors Fotometria de flama Compostos sulfurosos Analisi Determinacio Gas
Localització C 4/59

Títol Response correlation of low molecular weight sulfur compounds using a novel flame photometric detector
Autor GANGWAL, S.K.   WAGONER, D.E.  
Dades Font Journal of chromatographic science ISSN: 0021-9665 VOL 17 - abril 1979 - V: - N: , Pg: 196-201
Descriptors Determinacio Fotometria de flama Analisi Compostos sulfurosos Sulfur Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Cromatografia de gasos Composicio
Localització C 4/60

Títol Sensory study of selected volatile sulfur compounds in white wine.
Autor GONIAK, O. J.   NOBLE, A. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 223-227
Descriptors Vi blanc Components volatils Compostos sulfurosos Analisi sensorial Aroma Defectes Control de qualitat Composicio Mercapta Qualitat Sulfur Sofre
Localització C 5/11

Títol Study on sulfur compounds in wine: preliminary results.
Autor ANOCIBAR, A.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 1995 - V: - N: 3, Pg: 279-289
Descriptors Vi Compostos sulfurics
Localització C 9/4

Títol Sulfite and sulfide formation during winemaking. A review.
Autor ESCHENBRUCH, R  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - juliol 1974 - V: - N: 3, Pg: 157-161
Descriptors Sulfit Sulfur Llevats Vinificacio Formacio Vi Raim Fermentacio
Localització C 3/84

Títol Sulfur dioxide levels in bottled wine
Autor CASEY, J,  
Dades Font Australia Grapegrower and Winemaker, The - December 1992 - V: - N: , Pg: 20-24
Descriptors Dioxid de sulfur Vi Ampolla Vi embotellat
Localització C 17/26

Títol The Role of sulfur compounds in food flavor. Part III: Thiols
Autor MAGA, J.A.  
Dades Font Critical reviews in food science and nutrition - gener 1976 - V: - N: , Pg: 147-192
Descriptors Compostos sulfurosos Analisi Gust Aliments Sulfur Tiols Identificacio Fruita Begudes Caracteristiques Mercapta Sulfur d'hidrogen
Localització C 4/57

Títol The distribution of dimethyl sulphide in some New Zealand Wines
Autor SPEDDING, D. J.   PURDIE, A.   ESCHENBRUCH, R.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 241-245
Descriptors Nova Zelanda Analisi Vi Sulfur Compostos sulfurosos Composicio Most Components volatils Dimetilsulfoxid
Localització C 4/54