Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
NOBLE, A. C.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Analysis of Methoxypyrazines in Wines. 1.Development of a Quantitative Procedure
Autor HEYMANN, H.   NOBLE, A. C.   BOULTON, R.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 34 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 268-271
Descriptors Metoxipirazina Vi Analisi
Localització C 3/158

Títol Biterness and astringency of grape seed phenolics in a model wine solution
Autor ARNOLS, R. A.   NOBLE, A. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 150-152
Descriptors Vi Raim Amargor Astringencia Compostos fenolics Analisi sensorial
Localització C 1/60

Títol Bitterness and astringency of phenolic fractions in wine
Autor ARNOLS, R. A.   NOBLE, A. C.   SINGLETON, V. L.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: 3426, Pg: 675-678
Descriptors Vi Analisi sensorial Amargor Astringencia Fenols
Localització C 2/98

Títol Descriptive analysis of comercial Cabernet Sauvignon wines from California
Autor HEYMANN, H.   NOBLE, A. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 41-44
Descriptors Cabernet sauvignon Vi California Comercialitzacio Analisi sensorial
Localització C 10/86

Títol Hydroxycinnamates of vitis vinifera : sensory assessment in relation to bitterness in white wines
Autor VERETTE, E.   NOBLE, A. C.   SOMERS, T. C.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 267-272
Descriptors Hidroxicinamat Vitis vinifera Vi blanc HPLC Enzims Analisi sensorial Amargor Acid tartric Acid tartaric Cromatografia de gasos Gust
Localització C 2/91

Títol Investigation of the effect of skin contact time on wine flavor
Autor NOBLE, A. C.   SCHMIDT, J. O.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 3, Pg: 135-138
Descriptors Vi Gust Cabernet sauvignon Aroma Pell Analisi sensorial Envelliment
Localització C 2/96

Títol Roda d'aromes del vi escumos.
Autor NOBLE, A. C.   HOWE, P.  
Dades Font - - V: - N: full solt fotocopiat, Pg: 1 pp.
Descriptors Roda d'aromes Vi escumos Aroma
Localització C 22/3

Títol Sensory Study of the Effect of Fluorescent Light on a Sparkling Wine and Its Base Wine.
Autor DOZON, N. M.   NOBLE, A. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 265-271
Descriptors Aroma Vi escumos Llum fluorescent
Localització C 6/62

Títol Sensory study of selected volatile sulfur compounds in white wine.
Autor GONIAK, O. J.   NOBLE, A. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 223-227
Descriptors Vi blanc Components volatils Compostos sulfurosos Analisi sensorial Aroma Defectes Control de qualitat Composicio Mercapta Qualitat Sulfur Sofre
Localització C 5/11

Títol The Contribution of Glycerol to Perceived Viscosity and Sweetness in White Wine
Autor NOBLE, A. C.   BURSICK, G. F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 2, Pg: 110-112
Descriptors Vi blanc Glicerol Viscositat Gust
Localització C 6/55

Títol Wine headspace analysis : Reproducibility and application to varietal classification
Autor FORREY, R. R.   FLATH, R. A.   NOBLE, A. C.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 346-353
Descriptors Vi Raim Varietats Components volatils Aroma Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi Identificacio Chardonnay Colombar Riesling
Localització C 3/138