Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Adulteracio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol A case of cognac adulteration.
Autor SCHEE, H. A. van der   KENNEDY, W. B.H.   BOUWKNEGT, J. P.   HITTENHAUSEN-GELDERBLOM, R.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 188 - 1989 - V: - N: , Pg: 11-15
Descriptors Conyac Cognac Brandi Adulteracio Control de qualitat Defectes Autenticitat Frau Analisi Components volatils Aroma Cromatografia de gasos
Localització C 4/84

Títol Classification of whiskies by Principal Component Analysis
Autor HEADLEY, L. M.   HARDY, J. K.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 54 - 1989 - V: - N: 5, Pg: 1351-1358
Descriptors Whisky Cromatografia de gasos Composicio Control de qualitat Programa informatic Automatitzacio Adulteracio Contaminants Analisi
Localització C 4/117

Títol Composition des eaux-de-vie de vin, des vins de pressage, de vins alteres, de lies et piquettes.
Autor LAUDACIAS, M.C.  
Dades Font FV - juny 1978 - V: - N: 678, Pg: 3 p.
Descriptors Constituents Vi Begudes alcoholiques Analisi Premsatge Adulteracio
Localització FV 678

Títol Control de los vinos a traves de la resonancia magnetica nuclear (RMN)
Autor TARDAGUILA, J.   PARDO, J. E.   GOMEZ, R.   BERTAMINI, M.   BLANCH, A. I.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 79-82
Descriptors Ressonancia magnetica nuclear RMN Vinificacio Control Adulteracio Xaptalitzacio

Títol El sector oleicola avanza gracias a las nuevas tecnologias que mejoran el procesado, el analisis y la comercializacion.
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2013 - V: - N: 447, Pg: 72-88
Descriptors Oli d'oliva verge Oli d'oliva Sector oli Gens Olivera Control de la produccio Adulteracio Autenticitat Consejo Oleicola Internacional COI Automatitzacio i control de processos Investigacio i desenvolupament

Títol Moyens d'elimination du gout de SH2 et de mercaptans des vins
Autor SCHNEYDER, J  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 528 - 1975 - V: - N: , Pg: 132-140
Descriptors Gust Sulfur d'hidrogen Vi jove Identificacio Dosificacio Dosatge Vi novell Produccio Adulteracio Fermentacio Vinificacio Mercapta
Localització C 4/89

Títol Revision: Indicadores seleccionados para el control de calidad de la leche tratada termicamente
Autor LOPEZ-FANDINYO, R.   OLANO, A.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - April 1999 - V: - N: 2, Pg: 121-137
Descriptors Llet Qualitat Tractament termic Adulteracio Vida util

Títol Uso y utilidad del contenido en carbono-13 en el vino para el sector enologico
Autor TARDAGUILA, J.   PARDO, J.E.   GOMEZ, R.   BERTAMINI, M.   BLANCH, A.I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1998 - V: - N: 58, Pg: 63-66
Descriptors Adulteracio Caracteritzacio Carboni 13 Xaptalitzacio Most Vi