Registres trobats: 6
Títol | Contribution a l'etude des "Gouts de Lumiere" dans le vin de champagne. |
Autor | MAUJEAN, A. HAYE, M. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 277-290 |
Descriptors | Llum Oxidoreduccio Tiols Vi Vi de la Xampanya |
Localització | C 3/159 |
Títol | Contribution a l'etude des "gouts de lumiere" dans le vin de champagne. Aspects analytiques. Dosage des mercaptans et des thiols dans les vins |
Autor | HAYE, B. MAUJEAN, A. JACQUEMIN,C. FEUILLAT, M |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 11 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 243-254 |
Descriptors | Gust Llum Vi de la Xampanya Tiols Vi Mercapta |
Localització | C 3/39 |
Títol | Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 3. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne |
Autor | MAUJEAN, A. SEGUIN, N. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 589-601 |
Descriptors | Vi Gust Sabor Reaccio fotoquimica |
Localització | C 20/48 |
Títol | Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 4. Approches a une solution oenologique des moyens de prevention des gouts de lumiere |
Autor | MAUJEAN, A. SEGUIN, N. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 603-613 |
Descriptors | Gust Sabor Solucio enologica Llum |
Localització | C 20/53 |
Títol | Gouts anormaux dans les mouts et les vins en relation avec la presence de produits soufres volatils |
Autor | MAUJEAN, A. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 31-32 |
Descriptors | Most Vi Gust Sulfur d'hidrogen Aroma |
Localització | C 21/88 |
Títol | Optimisation des mouts champenois de Pinot Noir par traitement decolorant aves des lies levuriennes |
Autor | VASSEROT, Y. MAUJEAN, A. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 82, Pg: 59-62 |
Descriptors | Pinot noir Varietats Tractament decolorant Lies Most |