Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MAUJEAN, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Contribution a l'etude des "Gouts de Lumiere" dans le vin de champagne.
Autor MAUJEAN, A.   HAYE, M.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 277-290
Descriptors Llum Oxidoreduccio Tiols Vi Vi de la Xampanya
Localització C 3/159

Títol Contribution a l'etude des "gouts de lumiere" dans le vin de champagne. Aspects analytiques. Dosage des mercaptans et des thiols dans les vins
Autor HAYE, B.   MAUJEAN, A.   JACQUEMIN,C.   FEUILLAT, M  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 11 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 243-254
Descriptors Gust Llum Vi de la Xampanya Tiols Vi Mercapta
Localització C 3/39

Títol Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 3. Les reactions photochimiques responsables des gouts de lumiere dans le vin de champagne
Autor MAUJEAN, A.   SEGUIN, N.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 589-601
Descriptors Vi Gust Sabor Reaccio fotoquimica
Localització C 20/48

Títol Contribution a l?etude des gouts de lumiere dans les vins de champagne. 4. Approches a une solution oenologique des moyens de prevention des gouts de lumiere
Autor MAUJEAN, A.   SEGUIN, N.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1983 - V: 3- N: , Pg: 603-613
Descriptors Gust Sabor Solucio enologica Llum
Localització C 20/53

Títol Gouts anormaux dans les mouts et les vins en relation avec la presence de produits soufres volatils
Autor MAUJEAN, A.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 53 S, Pg: 31-32
Descriptors Most Vi Gust Sulfur d'hidrogen Aroma
Localització C 21/88

Títol Optimisation des mouts champenois de Pinot Noir par traitement decolorant aves des lies levuriennes
Autor VASSEROT, Y.   MAUJEAN, A.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 82, Pg: 59-62
Descriptors Pinot noir Varietats Tractament decolorant Lies Most