Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Control de qualitat

Resultat de la cerca

Registres trobats: 184


Títol A case of cognac adulteration.
Autor SCHEE, H. A. van der   KENNEDY, W. B.H.   BOUWKNEGT, J. P.   HITTENHAUSEN-GELDERBLOM, R.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 188 - 1989 - V: - N: , Pg: 11-15
Descriptors Conyac Cognac Brandi Adulteracio Control de qualitat Defectes Autenticitat Frau Analisi Components volatils Aroma Cromatografia de gasos
Localització C 4/84

Títol A uniform method for total acid determination in wines.
Autor GUYMON, J.F.   OUGH, C.S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 40-45
Descriptors Vi Acidesa Analisi Determinacio Acid Composicio Identificacio Control de qualitat
Localització C 4/43

Títol Alternativas para el futuro del "Rioja" y su DO Calificada
Autor MARTINEZ DE TODA, F.   SANCHA, J. C.  
Dades Font La Prensa del Rioja - gener-febrer 1992 - V: - N: 59, Pg: 28-29
Descriptors Rioja DOQ Control de qualitat Comercialitzacio

Títol Analisis sensorial y medida de la calidad de los vinos en una cata
Autor ALVAREZ, P.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1993 - V: - N: 25, Pg: 51-56
Descriptors Analisi sensorial Vi Control de qualitat

Títol Analyse des vinaigres de vin espagnols.
Autor LLAGUNO, C.  
Dades Font FV - febrer 1974 - V: - N: 450. Complement., Pg: 1 p.
Descriptors Vinagre Espanya Acidesa Control de qualitat Reglament Normes Legislacio
Localització FV 450 complement

Títol Analyse des vinaigres de vins espagnols. Controle de leur authenticite.
Autor LLAGUNO, C.  
Dades Font FV - mar? 1973 - V: - N: 450, Pg: 1 p.
Descriptors Control de qualitat Espanya Autenticitat Vinagre Acidesa Determinacio Extracte
Localització FV 450

Títol Analyse et controle de qualite du vin par spectrometrie proche et moyen infrarouge
Autor MEURENS, M.  
Dades Font FV - mar? 1993 - V: - N: 946, Pg: 1 p.
Descriptors Vi Analisi Control de qualitat Espectrometria Composicio Autenticitat Frau
Localització FV 946

Títol Analyses microbiologiques du vin
Autor BIDAN, M. P.  
Dades Font FV - maig 1992 - V: - N: 910, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Analisi Microbiologia enologica Composicio Alteracions del vi Bacteris Fermentacio Vinificacio Control de qualitat
Localització FV 910

Títol Anion chlore et sodium dans les vins. Problemes poses aux echanges internationaux
Autor SALAHA-MOUTSOPOULOU, M.J.   VOUDOURI-TSOUKALA, M.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 888, Pg: 25 p.
Descriptors Clor Sodi Vi Most Certificacio Autenticitat Grecia Australia Argentina Zones viticoles Control de qualitat Clorur Analisi Composicio Moscatell d'Alexandria Raim Varietats
Localització FV 888

Títol Aplicacion de la nariz electronica en el control de calidad de vinos
Autor MARTI, M.P   MESTRES, M   BUSTO, O   GUASCH, J  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 129-133
Descriptors Nas electronic Control de qualitat Vi Qualitat

Títol Application de la chromatographie en phase gazeuse au controle analytique des vins
Autor WEBB, A. D.  
Dades Font Annales de Technologie Agricole VOL 27 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 411-419
Descriptors Cromatografia de gasos Vi Analisi Control de qualitat Vinificacio Millora qualitativa Investigacio
Localització C 4/28

Títol Application of sensory analysis to champagne wine quality control
Autor VANNIER, A.   BRUN, O.   FEINBERG, M.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 212-215
Descriptors Analisi sensorial Qualitat del vi Control de qualitat
Localització 663.254 IN V

Títol Applications de la spectroscopie FT-IR au controle de qualite des produit oenologiques
Autor PALMA, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 437-438
Descriptors Espectrocopia FT-IR Control de qualitat Productes enologics
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Aroma composition of bottle aged white wine
Autor SIMPSON, R.F.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 18 - 1979 - V: - N: , Pg: 148-159
Descriptors Vi blanc Vi de taula Composicio Aroma Analisi Envelliment Ampolla Control de qualitat Defectes Components volatils
Localització C 4/53

Títol Aspectos analiticos relacionados con la elaboracion de vinos de la DO Ampurdan-Costa Brava
Autor SANTAMARIA, M.T.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - juny 1989 - V: - N: 203, Pg: 71-75
Descriptors Denominacio d'origen Vi Emporda-Costa Brava DO Control de qualitat Analisi Composicio
Localització C 5/34

Títol Authentification des vins et des produits de la vigne par utilisation conjointe des analyses elementaire et isotopique
Autor MARTIN, G.   ZHANG, .   DAY, M.   LEES, M.  
Dades Font FV - juliol 1992 - V: - N: 917, Pg: 13 p.
Descriptors Control de qualitat Vi Productes enologics Autenticitat Frau Analisi isotopica Analisi quimica Control de qualitat Composicio Raim Most Isotop Fran?a
Localització FV 917

Títol Breeding of yeast and malting barley. The past, the present and the future.
Autor KIELLAND-BRANDT, M. C.   BACH-HOLM, P.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 23-24
Descriptors Cervesa Produccio Elaboracio Civada Malt Malta Llevats Fermentacio Reproduccio Control de qualitat Millora qualitativa Composicio Analisi
Localització C 5/53

Títol Calidad enologica de tapones de corcho
Autor MAGGI, L.   MAZZOLENI, V.  
Dades Font La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agosto 2007 - V: - N: 3185, Pg: 2830-2834
Descriptors Enologia Tap de suro Control de qualitat

Títol Calificacion de cosechas de los vinos de Rioja. Rioja: la unica Denominacion de Origen Calificada de Espanya
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Calificada Rioja  
Dades Font - 1994 - V: - N: , Pg: 4 p.
Descriptors Vi Infoden Denominacio d'origen qualificada Rioja Rioja DOQ Control de qualitat Qualificacio
Localització DO 5 Rioja 1

Títol Caracterisation des vins roses et clairets par una mesure objective de leur couleur
Autor GARCIA, C. M.   MEDINA, B.   SUDRAUD, M. P.  
Dades Font FV - gener 1992 - V: - N: 913, Pg: 5 p.
Descriptors Vi rosat Claret Control de qualitat Color Analisi quimica Composicio Tanins Antocians Polifenols Colorimetria
Localització FV 913

Títol Caracteristicas enologicas de diferentes vinos blancos jovenes elaborados en Montilla-Moriles
Autor PEREZ-JUAN, P. M.   MORALES, J.   TORRE, M. J. de la   LOPEZ, I.   LOPEZ, M. J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 36-45
Descriptors Vi blanc Vi jove Vi novell Montilla-Moriles DO Caracteristiques Vinificacio Produccio Pedro Ximenez Colombar Airen Forcallat Lairen Montepila Elaboracio Raim Varietats Espanya Analisi discriminant Composicio Control de qualitat Most

Títol Carta del vino adoptada por la Conferencia Europea de Regiones Vinicolas en su tercera sesion plenaria reunida en Vilafranca del Penedes (Catalunya) a 21 de Octubre de 1991
Autor CONFERENCE EUROPEENNE DES REGIONS VITICOLES  
Dades Font - octubre 1991 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Begudes alcoholiques Reglament Normes Unio Europea Regions viticoles Control de qualitat
Localització C 4/47

Títol Cartographie des teneurs en plomb dans les vins Fransais
Autor Office National Interprofessionnel des Vins  
Dades Font FV - mar? 1993 - V: - N: 950, Pg: 2 p.
Descriptors Vi Fran?a Plom Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Analisi Contaminants Control de qualitat
Localització FV 950

Títol Catalunya fa vi ecologic des de fa 14 anys i n'exporta el 70%
Autor SERRAT, J.   ROUREDA, M.  
Dades Font Avui - novembre 1994 - V: - N: , Pg: 1 p.
Descriptors Vi biologic Vi ecologic Catalunya Produccio Consell regulador d'Agricultura Ecologica Control de qualitat Mercat Exportacio Preu de venda
Localització C 5/59

Títol Certificacion BRC.Productos y procesos
Autor GONZALEZ, S.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 254, Pg: 44-47
Descriptors Certificacio Gran Bretanya Seguretat alimentaria Control de qualitat

Títol Cheverny : naissance de deux AOC
Autor PUZELAT, Isabelle  
Dades Font Viti : de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1993 - V: - N: 178, Pg: 15-16
Descriptors Control de qualitat Fran?a Denominacio d'origen Cheverny DO Varietats Raim Millora qualitativa Produccio Vi

Títol Classification of whiskies by Principal Component Analysis
Autor HEADLEY, L. M.   HARDY, J. K.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 54 - 1989 - V: - N: 5, Pg: 1351-1358
Descriptors Whisky Cromatografia de gasos Composicio Control de qualitat Programa informatic Automatitzacio Adulteracio Contaminants Analisi
Localització C 4/117

Títol Comercializacion de vinos : el dia despues de la crisis
Autor MARTINEZ-DUENYAS, L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL Anyo IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 71-75
Descriptors Comercialitzacio Exportacio Mercat Gestio comercial Rioja Jerez Xeres Estadistiques Control de qualitat Qualitat Consum Consumidor Vi

Títol Como implantar un sistema de acreditacion de la calidad
Autor GUILLEN SALMERON, F.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Julio 2002 - V: IX- N: 153, Pg: 34-36
Descriptors Control de qualitat Sistema d'acreditacio Qualitat Certificacio Normalitzacio

Títol Comparacion de los distintos metodos de analisis de azucares reductores en vinos
Autor GARCIA, R. I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1994 - V: - N: 30, Pg: 36-41
Descriptors Analisi Vi Sucre Dosificacio Dosatge Control de qualitat Qualitat Rioja DOQ Denominacio d'origen qualificada Rioja

Títol Conservacio del vins en bon estat: comunicat d'interes a tot el sector vinicola
Autor Incavi  
Dades Font - 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Lluita preventiva Prevencio Conservacio Reglament Legislacio Qualitat Control de qualitat
Localització C 4/36

Títol Contribucion al estudio del color de los vinos Espanyoles. II Vinos blancos
Autor HERNANDEZ, O. [et al.]  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 55-59
Descriptors Vi blanc Espanya Color Analisi sensorial Espectrofotometria Control de qualitat Identificacio

Títol Contribution du vin dans la consommation alimentaire du plomb.
Autor
Dades Font FV - agost 1987 - V: - N: 820, Pg: 6 p.
Descriptors Vi Dosificacio Dosatge Plom Consum Salut Toxicitat Control de qualitat Vi Contaminants Gran Bretanya
Localització FV 820

Títol Control de Calidad en el color de uvas-vinos
Autor I?IGUEZ CRESPO, M.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 117-122
Descriptors Control de qualitat Color Raim Vi Colorimetria Qualitat
Localització 634.8:663.2(061.3)GRU

Títol Control de calidad de los lotes de tapones nuevos para prevenir el riesgo de contaminacion por cloroanisoles: planteamiento experimental para el desarrollo de una nueva metodologia
Autor FUNDACION PARA LA CULTURA DEL VINO  
Dades Font - 2004 - V: Anisoles y brettanomyces: causas efectos y mecanismos de control- N: , Pg: 20-31
Descriptors Cloroanisols Control de qualitat Tap de suro Qualitat Vi
Localització 663.258 ENC

Títol Control de calidad del jamon iberico (I) Aseguramiento de la calidad higienica mediante APPCC
Autor SOSA, A,   CARRAPISO, A.I.   BENITO, C.   GARCIA, C.   CORDOBA  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Octubre 2000 - V: - N: 90, Pg: 71-77
Descriptors Control de qualitat Pernil iberic Qualitat higienica APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics
Localització C 15/121

Títol Control de calidad en los Laboratorios de Ensayo Microbiologico
Autor MURTULA, R.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2010 - V: - N: 411, Pg: 76-79
Descriptors Laboratori d'assaig Sistema de qualitat Control de qualitat Microbiologia

Títol Control de calidad interno en laboratorios de microbiologia
Autor TOMAS FORNES, D.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2009-2010 - V: - N: 409, Pg: 76-77
Descriptors Control de qualitat Laboratori de microbiologia Laboratori d'analisi

Títol Control de calidad y caracterizacion sensorial del aceite de oliva virgen
Autor BARCENAS, P.   PEREZ-ELORTONDO, F. J.   SALMERON J.   ALBISU, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 43-50
Descriptors Control de qualitat Oli d'oliva verge Caracteritzacio sensorial Salut

Títol Control de la calidad del jamon iberico (II) Aseguramiento de la calidad sensorial
Autor CARRAPISO, A.I.   ALONSO, M.   MURIEL, M.E.   CORDOBA, J.J.   GARCIA, C.  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Noviembre 2000 - V: - N: 91, Pg: 43-49
Descriptors Control de qualitat Pernil iberic Qualitat sensorial
Localització C 15/123

Títol Control de la produccion y calidad final de la uva mediante el uso de cubiertas vegetales
Autor PEREZ-PARMO, R.   [et al.]  
Dades Font Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Juliol-Agost 2010 - V: - N: 931, Pg: 546-549
Descriptors Control de produccio Control de qualitat Cobertura vegetal Edafologia

Títol Control mas exigente para optimizar aun mas la calidad del 'Rioja'
Autor LUMBRERAS, J.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 18 de juny 2005 - V: - N: 3071, Pg: 2055-2058
Descriptors Rioja Control de qualitat Consell regulador Inspeccion

Títol Controls de qualitat del tap de suro: assaigs fisics, sensorials, ...
Autor CANALS, J.M.   CARRERES, N.   PALLAROLS, E.  
Dades Font - Juny-Juliol 1999 - V: - N: , Pg: 9 pp
Descriptors Control de qualitat Tap de suro Suro Assaig fisic Assaig sensorial
Localització C 24/1

Títol D.O. La Mancha, vinos hechos con sangre de la tierra
Autor TECNOLOGIA DEL VINO  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2003 - V: III- N: 13, Pg: 52-54
Descriptors La Mancha DO La Manxa DO Situacio geografica Clima Varietats Ampelografia Control de qualitat Vi

Títol DO Navarra una apuesta por la tradicion
Autor TECNOLOGIA DEL VINO  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 70-76
Descriptors Navarra DO Denominacio d'origen Infoden Varietats de ra?m Regions vitivinicoles Estadistiques Vi rosat Vi blanc Vi negre Consell regulador Control de qualitat Etiquetatge

Títol De nouveaux outils de choix dans le controle qualite des tanins, auxiliaires d'elevage des vins
Autor NADEGE, K.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet/Aout/Septembre 2010 - V: - N: 242, Pg: 16-23
Descriptors Tanins Control de qualitat Polimeritzacio

Títol Denominacion Calificada: El Rioja del futuro
Autor PEREZ, Pablo Jose  
Dades Font La Prensa del Rioja - mar? 1991 - V: - N: 51, Pg: 12-14
Descriptors Rioja DOQ Denominacio d'origen qualificada Rioja Vi Control de qualitat Reglament

Títol Denominacion de origen calificada Rioja. La singularidad de un prestigio
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Calificada Rioja  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 6 p.
Descriptors Rioja DOQ Infoden Denominacio d'origen qualificada Rioja Historia Mapa Control de qualitat Vinificacio Crian?a
Localització DO 5 Rioja 3

Títol Desenvolupen una <> que identifica les caracteristiques del vi
Autor POMARES, E.  
Dades Font Punt, El - Setembre 2008 - V: - N: , Pg: 23
Descriptors Catalunya Control de qualitat Llengua electronica Caracteristiques del vi Vi Caracteristiques viticoles
Localització C 24/179

Títol Determinacion de glicerina en vinos y otras bebidas alcoholicas: revision critica
Autor LOZANO, M. E.   MUNYOZ. J. A.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - setembre 1988 - V: - N: , Pg: 25-32
Descriptors Glicerol Vi Begudes alcoholiques Determinacio Analisi Control de qualitat Composicio Dosificacio Dosatge
Localització C 4/32

Títol Determination de l'acide D-malique , de l'acide L-malique et de l'acide DL-malique
Autor JUNGE, C.  
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 876, Pg: 6 p.
Descriptors Analisi Determinacio Identificacio Acid malic Acid L-malic Acid D-malic Acid DL-malic Vi Control de qualitat Cromatografia HPLC Metode enzimatic
Localització FV 876

Títol Determination de l'origine d'un vin a l'aide du spectre des acides amines.
Autor OOGHE, W.  
Dades Font FV - maig 1989 - V: - N: 832, Pg: 5 p.
Descriptors Origen Vi Denominacio d'origen Autenticitat Acid Amines Control de qualitat Fran?a
Localització FV 832

Títol Determination de la teneur en diethylene glycol dans le vin.
Autor Laboratoire de la repression des fraudes et du controle de la qualite.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 807, Pg: 4 p.
Descriptors Control de qualitat Vi Analisi Constituents Dietile glicol Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos
Localització FV 807

Títol Dise?o de un laboratorio de analisis y control de calidad para una empresa de alimentacion
Autor BERNI, A.   ESTRANY, F   OLIVER, R.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 67-73
Descriptors Disseny Laboratori d'analisi Laboratori de control de qualitat Control de qualitat Qualitat alimentaria Empreses d'alimentacio Residus

Títol Dossier: entretiens de Rabelais. Vers la qualite totale
Autor
Dades Font VITI: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - abril 1994 - V: - N: 186, Pg: 16-31
Descriptors Vi Mercat Consum Control de qualitat Defectes Analisi sensorial Botrytis cinerea Fongs Podridura grisa Proteccio dels vegetals Tractament fitosanitari Legislacio Reglament Fiscalitat Unio Europea Europa Botritis

Títol Efecto de la diclofluanida sobre las poblaciones levaduriformes. Su incidencia en la calidad del vino (II)
Autor OTERO, D.   DOMINGUEZ, J.   MANYAS, J. L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1993 - V: - N: 9-10, Pg: 37-40
Descriptors Llevats Residus Productes fitosanitaris Control de qualitat Toxicitat Efectes Defectes Vi Vinificacio Identificacio Analisi Fungicides Diclofluanida

Títol Efecto de la presencia de Vinclozolina e Iprodiona sobre las poblaciones levaduriformes (IV)
Autor OTERO, D.   DOMINGUEZ, J.   MANYAS, J. L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1994 - V: - N: 1-2, Pg: 54-61
Descriptors Llevats Efectes Residus Productes fitosanitaris Fungicides Vi Control de qualitat Iprodiona Vinclozolina Vinificacio Analisi

Títol Efecto de una filtracion en profundidad por placas : sobre las materias coloidales de un vino
Autor BONMATI, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 48-51
Descriptors Col.loide Colorimetria Control de qualitat Pectina Composicio Sals minerals Proteines Fenols Vi Filtracio per plaques

Títol El Control de qualitat en la industria del cava
Autor VIADER, R.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 4-8
Descriptors Cava Control de qualitat Elaboracio Cost

Títol El TSJC declara nula la denominacion de origen Catalunya creada por el Govern. El Institut del Cava denuncio la imposibilidad de controlar la calidad del vino
Autor FRANCAS, R.  
Dades Font Vanguardia, La - Octubre 2003 - V: - N: , Pg: 79
Descriptors Catalunya DO Institut del cava Control de qualitat Cava
Localització C 24/30

Títol El Vi?edo aleman, paraiso del vino blanco
Autor ALVARO, M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL Anyo IV - maig-juny 1993 - V: - N: 5-6, Pg: 27-31
Descriptors Alemanya Vinya Riesling Muller Zhurgan Silvaner Vi blanc Vi negre Produccio Denominacio d'origen Sol Control de qualitat Reglament Vi escumos Varietats Alemania

Títol El cierre perfecto para los vinos
Autor
Dades Font La Prensa del Rioja - Febrero 2013 - V: - N: 203, Pg: 4-6
Descriptors Tap de suro Certificacio Control de qualitat

Títol El control de calidad en el proceso cervecero
Autor GARCIA GARCIA, J.J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2012 - V: - N: 268, Pg: 48-52
Descriptors Control de qualitat Cervesa Elaboracio de cervesa Seguretat alimentaria Envasat

Títol El control de calidad en enologia
Autor VIADER, R.  
Dades Font Tecnovin - setembre-octubre 1991 - V: - N: 4, Pg: 20-22
Descriptors Enologia Vinicultura Control de qualitat Vi

Títol El enriquecimiento del vino.
Autor FREGONI, M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - maig-juny 1994 - V: - N: 5-6, Pg: 52-57
Descriptors Xaptalitzacio Vi Ensucrament Enriquiment Defectes Control de qualitat Normes Reglament Legislacio comunitaria Europa Unio Europea Vinificacio

Títol El grado alcoholico minimo en la comercializacion del vino de mesa.
Autor RODRIGUEZ, Mario Domingo.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1994 - V: - N: 30, Pg: 4-8
Descriptors Vi de taula Argentina Grau alcoholic Normalitzacio Reglament Legislacio Graduacio Alcohol Dosificacio Dosatge Control de qualitat

Títol El nas electronic i el control de qualitat del vins
Autor GUASCH TORRES, J.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 7-18
Descriptors Nas electronic Control de qualitat Vi Analisi Aroma
Localització 663.2 ENO

Títol El sistema ARCPC como medida de aseguramiento de la calidad alimentaria
Autor DE GUIA CORDOBA, M.   JORDANO, R.   CORDOBA,. J.J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 1998 - V: - N: 10, Pg: 127-139
Descriptors ARCPC Analisi de riscos i control de punts critics Industria alimentaria Qualitat Control de qualitat

Títol Elements de controle de la qualite des bouchons synthetiques pour le bouchage des vins
Autor CHATONNET, P. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 31-36
Descriptors Tap de suro Tap sintetic Suro sintetic Tapada Qualitat Control de qualitat

Títol Enquete sur le rapport alcool/extrait des vins grecs.
Autor KOURAKOU, S.  
Dades Font FV - abril 1977 - V: - N: 637, Pg: 12 p.
Descriptors Grau alcoholic Grecia Vi blanc Vi negre Constituents Control de qualitat Graduacio Analisi quimica
Localització FV 637

Títol Enquete sur le rapport alcool/extrait
Autor CABANIS, J.C.   BRUN, S.  
Dades Font FV - novembre 1979 - V: - N: 706, Pg: 8 p.
Descriptors Xaptalitzacio Vi Control de qualitat Grau alcoholic Frau Defectes Graduacio Analisi Extraccio Dosificacio Dosatge Composicio
Localització FV 706

Títol Estimation qualitative de la matiere colorante du vin rouge.
Autor BOURZEIX, M.   HEREDIA, N.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 796, Pg: 4 p.
Descriptors Colorants Color Vi negre Control de qualitat Cromatografia Antocians Constituents
Localització FV 796

Títol Estudio analitico comparativo de Whiskies importados segun su procedencia y anyos de envejecimiento
Autor CACERES, I.  
Dades Font Anales de Bromatologia ISSN: 0003-2492 VOL 23 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 157-174
Descriptors Composicio Control de qualitat Elaboracio Whisky de segol Whisky de blat de moro Whisky bourbon Legislacio Graduacio Analisi Grau alcoholic Espectrofotometria HPLC Components volatils Envelliment Identificacio
Localització C 4/111

Títol Estudio de los residuos de pesticidas desde la uva al vino en diversos trabajos de campo y de bodega.
Autor INYIGUEZ CRESPO, M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1993 - V: - N: 9-10, Pg: 41-49
Descriptors Raim Collita Verema Residus Pesticides Vi Efectes Analisi Identificacio Most Control de qualitat

Títol Estudio experimental para seleccionar el caudal estacional de regadio mas idoneo con el fin de obtener una uva de mesa de calidad.
Autor COLAPIETRA, M.   TAGLIENTE, G.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 20-33
Descriptors Raim de taula Estres hidric Aigua Reg Cultiu Rendiment Produccio Italia Control de qualitat Qualitat Millora qualitativa

Títol Estudio sobre diversos sistemas de cierre de las barricas.
Autor MORENO, A.   RUIZ, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 26-33
Descriptors Botes Vi Emmagatzematge Envelliment Crian?a Tap Roure Fusta Efectes Conservacio Control de qualitat

Títol Etranger. La Hongrie lorgne sur nos marches.
Autor ALONSO, C.   HOUZET, S.  
Dades Font VITI : De la vigne au vin ISSN: 0399-3558 - juny 1994 - V: - N: 188, Pg: 16-17
Descriptors Vi Vinya Raim Hongria Produccio Control de qualitat Denominacio d'origen Mercat Tokay Exportacio

Títol Etranger. La Suisse en plein chamboulement.
Autor PIDOUX, Jean Pierre.  
Dades Font VITI ISSN: 0399-3558 - juliol-agost 1994 - V: - N: 189, Pg: 14-15
Descriptors Vi Suissa Produccio Vinya Control de qualitat Reglament Legislacio Normes Mercat Importacio Exportacio

Títol Etude du carbamate d'ethyle dans les vins
Autor BERTRAND, M. A.   INGARGIOLA, M. C.  
Dades Font FV - mar? 1993 - V: - N: 952, Pg: 4 p.
Descriptors Carbamat d'etil Vi Analisi Control de qualitat Dosificacio Dosatge Determinacio Identificacio Fran?a Llevats Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Envelliment Bacteris
Localització FV 952

Títol Etude realisee sur des gelatines en vue de la revision du codex oenologique.
Autor VIALATTE, C.  
Dades Font FV - 1990 - V: - N: 847, Pg: 6 p.
Descriptors Analisi Control de qualitat Tanins Gelatina
Localització FV 847

Títol Evaluation objective de la qualite du vin pinotage
Autor MARAIS, J.   VAN ROOYEN, P. C.   PLESSIS, C. S. du  
Dades Font FV - octubre 1979 - V: - N: 705, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Control de qualitat Analisi Cromatografia de gasos Pinot noir Varietats Buquet Regressio lineal multiple
Localització FV 705

Títol Evolucion de los sistemas de control agroalimentario
Autor GAMON VILA, M.  
Dades Font Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Mayo 2008 - V: - N: 199, Pg: 26-29
Descriptors Laboratori d'analisi Laboratori de control de qualitat Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria Espanya Intoxicacio Control de qualitat Unio Europea Europa Laboratori de referencia Tecniques analitiques Contaminants Residus fitosanitaris Legislacio alimentaria Additius alimentaris Conservant Vi Oli Panel de degustacio Decret 227/2008

Títol Evolucion del contenido de acidos organicos en la elaboracion del cava
Autor GUILLEN, M. T.   LUGAR, L.   MARTI, M.   GOMEZ, J. M.   TORRE, M. C. de la  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - novembre 1987 - V: - N: , Pg: 51-53
Descriptors Cava Vinificacio Acid organic Analisi Composicio Acid Fermentacio Control de qualitat Cromatografia
Localització C 4/110

Títol Evolucion estacional de los contenidos foliares de N, P, K, Ca y Mg en la variedad Godello
Autor RODRIGUEZ, B.   GARCIA, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 18-24
Descriptors Godello Raim Varietats Valdeorras DO Composicio Analisi foliar Nutricio Control de qualitat Nitrogen Fosfor Potassi Calci Magnesi Cicle vegetatiu

Títol Experiencias sobre maceraci?n en vinos de tempranillo
Autor MARTINEZ, J.   LOPEZ, R.   SANTAMARIA, P. et al.  
Dades Font Congresos y jornadas: Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 49-71
Descriptors Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.252.3 JOR

Títol Extraccion y estabilizacion de la materia colorante en la vinificacion en tinto
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 11-46
Descriptors Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.252.3 JOR

Títol Factores explicativos de los criterios de calidad de la cosecha
Autor RIOUT, C.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 1998 - V: - N: 2698, Pg: 1330-1336
Descriptors Control de qualitat Collita Verema Vinya Viticultura Cultiu Superficie foliar
Localització C 10/51

Títol Factors affecting the reproducibility of fermentation of grape juice and of the aroma composition of wines. I. Grape maturity, sugar, inoculum concentration, aeration,juice turbidity and ergosterol
Autor PLESSIS, C. S. du   MARAIS, J.   HOUTMAN, A. C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 37-54
Descriptors Vi Most Aroma Components volatils Fermentacio Cromatografia de gasos Llevats Control de qualitat Clarificacio Sucre
Localització C 3/149

Títol Garantizar el control de calidad
Autor HERZOG, J.P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 83-86
Descriptors Control de qualitat Qualitat Proces industrial Automatitzacio i control de processos

Títol Gli Alcoli superiori nei vini : influenza della cultivar e dell'annata di produzione
Autor DI STEFANO, R.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 VOL 7 - 1980 - V: - N: 12, Pg: 45-48
Descriptors Alcohol superior Alcohol Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Anyada Esters Control de qualitat Aroma Vinificacio Fermentacio Vi blanc Vi negre
Localització C 3/133

Títol Gluconic acid in California wines
Autor McCLOSKEY, L. P.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 198-201
Descriptors Vi blanc Vi de taula California Acid gluconic Control de qualitat Defectes Analisi Metode enzimatic Sauternes Composicio Raim Botrytis cinerea Botritis Fongs Podridura grisa Malalties de la vinya
Localització C 4/72

Títol Grupo de investigacion de quimica analitica. Universidad rovira i virgili
Autor MONROY, S. G.  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Noviembre-Diciembre 2008 - V: X- N: 56, Pg: 12
Descriptors Universitat Rovira i Virgili URV Investigacio Vi Sector agroalimentari Control de qualitat Celler Bodega Nas electronic Enologia

Títol Ideas actuales para la gestion de la seguridad de los alimentos
Autor MORENO GARCIA, B.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 100-107
Descriptors Seguretat dels aliments Gestio Aliments Control de qualitat

Títol Il Contenuto in piombo dei vini del Trentino-Alto Adige
Autor STEFANI, R.  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X VOL 117 - 1978 - V: - N: , Pg: 343-345
Descriptors Plom Vi Toxicitat Salut Dosificacio Dosatge Legislacio Reglament Normes Control de qualitat Espectrofotometria Trentino Alto Adige Italia
Localització C 4/6

Títol Impacto de la temperatura del aire y de la aplicacion de microondas
Autor CONTRERAS MONZON, C.   MARTIN ESPARZA, E.   CHIRALT BOIX, A.   MARTINEZ NAVARRETE, N.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 221, Pg: 60-63
Descriptors Industria alimentaria Control de qualitat Control sanitari Temperatura Temps de conservacio Microones Conservacio d'aliments Assecament Investigacio

Títol Importancia del control de calidad en el envasado de alimentos
Autor PASCUAL, A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2011 - V: - N: 258, Pg: 54-57
Descriptors Control de qualitat Envasat Aliments Seguretat alimentaria

Títol Indagine sulla produzione di anidride solforosa durante la fermentazione nel Moscato d'Asti Doc
Autor DELFINI, C.   GAIA, P.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1989 - V: - N: 6, Pg: 51-54
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Produccio Fermentacio Dosificacio Dosatge Control de qualitat Legislacio Reglament Analisi Most Italia Moscato d'Asti Asti Vi Moscatell Vinificacio
Localització C 3/14

Títol Influence of must processing on iron and copper contents of experim ental wines
Autor HSIA, C. L.   PLANCK, R. W.   NAGEL, C. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 57-61
Descriptors Most Coure Ferro Vi Control de qualitat Analisi Composicio Premsatge
Localització C 5/42

Títol Influencia de la relacion solido/liquido en la obtencion de vinos tintos de caracter : experiencia 1991
Autor BORZI, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1993 - V: - N: 27, Pg: 37-47
Descriptors Vi negre Control de qualitat Analisi sensorial Maceracio Fermentacio Argentina Cabernet sauvignon

Títol Introduccion a la fermentacion malolactica en vinos tintos con cultivos comerciales de bacterias lacticas
Autor MARTIN, L.   BERTRAN, M.   GUARDIOLA, S. et al.  
Dades Font Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 33-49
Descriptors Investigacio Fermentacio malolactica Congressos Vi Microbiologia del vi Bacteris lactics Control de qualitat Vi negre
Localització 663.252.4 ASP

Títol Justesse et reproductibilite des methodes d'analyses.
Autor JUNGE, Ch.   SPADINGER, Ch.  
Dades Font FV - mar? 1976 - V: - N: 593, Pg: 5 p.
Descriptors Metodologia Analisi sensorial Analisi quimica Vi Control de qualitat
Localització FV 593

Títol L'etiquette et ses pieges
Autor GERBELLE, A  
Dades Font Revue du Vin de France ISSN: 0750-358X - maig 1993 - V: - N: 373, Pg: 16-17
Descriptors Vi Etiqueta Etiquetatge Control de qualitat Fran?a Publicitat

Títol L'impact du regime hydrique du sol sur la qualite.
Autor SEGUIN, G.   LEEUWEN, C. V.   BOISSENOT, E.  
Dades Font VITI ISSN: 0399-3558 - gener 1994 - V: - N: 183, Pg: 38-41
Descriptors Aigua Sol Raim Control de qualitat Cultiu Pluja Produccio Humitat Vinya

Títol La Polemica de las variedades : un estudio clarificador
Autor PASCUAL, J   ALDAYTURRIAGA, L.   BLASCO, A.  
Dades Font La Prensa del Rioja - setembre 1990 - V: - N: 46, Pg: 7-8
Descriptors Varietats Rioja Ull de llebre Tempranillo Garnatxa Garnacha Cabernet sauvignon Produccio Control de qualitat Maduracio

Títol La calidad en la industria del helado. El analisis sensorial como herramienta del control
Autor VAZQUEZ-ARAUJO, L.   ALLES PINZON, A.   CARBONELL-BARRICHINA, A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 44-48
Descriptors Industria alimentaria Qualitat alimentaria Gelats Analisi sensorial Control de qualitat

Títol La cata de mieles
Autor BENTABOL, A.  
Dades Font Orgen: la revista de sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2007 - V: IV- N: 19, Pg: 30-33
Descriptors Mel Cata Edulcorant natural Edulcorant Control de qualitat Analisi sensorial Olor Aroma

Títol La couleur des brandies de Jerez
Autor ESCOLAR, D.   HARO, M. R.   SAUCEDO, A.   GOMEZ, J.   ALVAREZ, J. A.  
Dades Font FV - febrer 1993 - V: - N: 943, Pg: 11 p.
Descriptors Brandi de Xeres DE Brandy de Jerez DE Sherry brandy DE Denominacio especifica Color Control de qualitat Vinificacio Espectrofotometria
Localització FV 943

Títol La denominacion de origen Carinyena
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Carinyena  
Dades Font - [1997] - V: - N: , Pg: 31 p.
Descriptors Infoden Denominacio d'origen Carinyena DO Estadistiques Produccio Comercialitzacio Exportacio Celler Control de qualitat Historia Museo del vino Qualificacio Consell regulador Cari?ena DO
Localització DO 1 Cari?ena 1

Títol La guerra de las temperaturas
Autor ANDRES GONZALEZ.MORALEJO, S.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 92, Pg: 109-114
Descriptors Industria agrolimentaria Control de qualitat Control sanitari Temperatura Temps de conservacio Transport frigorific Analisi de riscos i control de punts critics

Títol La nariz electronica en el control de calidad de vinos. Nuevas aplicaciones
Autor BUSTO, O.   MARTI, M.P.   GUASCH, J.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 31-36
Descriptors Nas electronic Sistema de tractament de dades Control de qualitat Vi Qualitat

Títol La nariz electronica y el control de calidad de los vinos
Autor GUASCH TORRES, J.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 9 septiembre 2000 - V: - N: 2822, Pg: 3206-3214
Descriptors Nas electronic Control de qualitat Vi Qualitat

Títol La vision artificial en el control de calidad en bodegas
Autor DIEZ MARTINEZ DE LAHIDALGA, A.   GUERETA NAZABAI, R.   HILERA CRESPO, R.   ELEJALDE CARAVACA, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1999 - V: - N: 64, Pg: 38-42
Descriptors Control de qualitat Tecnologia Celler Embotellament

Títol Largo examen a la calidad del vino de la DO Calificada Rioja
Autor IJALBA, A. M.  
Dades Font La Prensa del Rioja - desembre 1992 - V: - N: 66, Pg: 8-11
Descriptors Vi Rioja DOQ Denominacio d'origen qualificada Rioja Analisi Analisi sensorial Control de qualitat

Títol Las herramientas de control de calidad y seguridad de los alimentos, fundamentales para generar confianza en la cadena alimentaria
Autor
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2011 - V: - N: 423, Pg: 18-38
Descriptors Control de qualitat Seguretat alimentaria Cadena alimentaria Historia Etiquetatge Tra?abilitat

Títol Le Grand cocktail de l'ete
Autor MANESSE, V.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358x - juliol-agost 1993 - V: - N: 375, Pg: 49-55
Descriptors Ginebra Tequila Vodka Rom Anisats Begudes alcoholiques Rom blanc Alcohol blanc Elaboracio Control de qualitat Produccio Coctels

Títol Le Laboratoire d'analyses oenologiques du B.I.V.B. "Faire progresser la qualite".
Autor Laboratoire d'analyses oenologiques du B.I.V.B.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 4 p.
Descriptors Laboratori Control de qualitat Vi Fran?a Analisi Enologia Vinicultura
Localització C 5/111

Títol Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre.
Autor PARFAIT, A.   JOURET, C.  
Dades Font Industries alimentaires et agricoles. ISSN: 0019-9311 - 1980 - V: - N: , Pg: 721-724
Descriptors Sucre Glicerol Fermentacio alcoholica Analisi Produccio Determinacio Composicio Defectes Control de qualitat Rom
Localització C 4/133

Títol Le reste d'extrait, l'un de criteres d'evaluation de la qualite d'un vin.
Autor JUNGE, Ch.  
Dades Font FV - mar? 1978 - V: - N: 659, Pg: 6 p.
Descriptors Extracte Qualitat Vi Alemanya Caracteristiques Control de qualitat Denominacio d'origen Constituents Reglament Normes Alemania
Localització FV 659

Títol Les Vins effervescents
Autor VERNEJOUL, D. de  
Dades Font Neid : L'Information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0984-1695 - maig 1993 - V: - N: 245, Pg: 7-14
Descriptors Vi escumos Mercat Consum Demanda Oferta Vi aromatic Preu de venda Marqueting Estadistiques Vi d'agulla Denominacio d'origen Control de qualitat Fran?a Cava Distribucio

Títol Liquid chromatographic assay of ascorbic acid, niacinamide, pyridoxine, thiamine and ribo/lavin in multivitamin-mineral preparations
Autor FUK-LUEN LAM ... (et al)  
Dades Font Journal of Association Official Analitycal Chemistry VOL 67 - 1984 - V: - N: 5, Pg: 1007-1011
Descriptors Cromatografia de liquids HPLC Analisi Control de qualitat Vitamina Aigua Soluble Composicio
Localització C 5/4

Títol Los residuos de productos fitosanitarios y el control integrado de plagas en frutales
Autor GARCIA, J.  
Dades Font Fruticultura Profesional - novembre-desembre 1990 - V: - N: 35, Pg: 30-37
Descriptors Productes fitosanitaris Plagues Residus Control de qualitat
Localització C 22/13

Títol Los tapones para botellas de vino: eficacia de cierre, control de calidad sensorial y microbiologica y relacion con el defecto de "gusto a corcho" del vino
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 64-78
Descriptors Tap de suro Control de qualitat Qualitat sensorial Qualitat microbiologica Estirilitzacio Defectes del vi Gust de suro Microorganismes Cloroanisols Prevencio

Títol Los trabajos en verde: incidencia en la conduccion de la vid y en la calidad de la cosecha
Autor PAYAN, J.-J.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Julio 1998 - V: - N: 2709, Pg: 2366-2370
Descriptors Poda verda Control de qualitat Collita Verema Cultiu Vinya Viticultura Espuntament Esfullament
Localització C 10/46

Títol Malt whiskies. Le terroir n'est pas tout...
Autor DESSEAUVE, T.  
Dades Font Revue du Vin de France ISSN: 0750-358X - octubre 1993 - V: - N: 377, Pg: 59-62
Descriptors Whisky de malt Whisky de malta Marques Graduacio Control de qualitat Qualitat Produccio Terrer Grau alcoholic Fran?a

Títol Mapa/Map. Denominacion de Origen Calificada Rioja.
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Calificada Rioja  
Dades Font - 1994 - V: - N: , Pg: [Dodecaptic]
Descriptors Denominacio d'origen qualificada Rioja Vi Rioja DOQ Infoden Historia Vinificacio Control de qualitat Crian?a Empreses vitivinicoles
Localització DO 5 Rioja 3

Títol Mejora del control de la calidad en la vinificacion de vinos tintos mediante la medina en linea de la densidad
Autor DEL ALAMO, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 473-480
Descriptors Control de qualitat Vinificacio Vi negre Linia de densitat
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Mejorar la comercializacion y las relaciones contractuales del sector, claves para el futuro del Rioja
Autor
Dades Font La Prensa del Rioja - octubre 1990 - V: - N: 47, Pg: 25-27
Descriptors Rioja Vi Comercialitzacio Control de qualitat

Títol Methode rapide de recherche des matieres colorantes minerales ou synthetiques ajoutees aux vins.
Autor TEODOSIO, Hidalgo  
Dades Font FV - gener 1969 - V: - N: 307, Pg: 2 p.
Descriptors Colorants Vi Sintetic Addicio Frau Control de qualitat Identificacio Determinacio
Localització FV 307

Títol Metodos para la determinacion de la actividad antioxidante
Autor VIUDA MARTOS, M.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2010 - V: - N: 254, Pg: 40-43
Descriptors Activitat antioxidant Seguretat alimentaria Control de qualitat

Títol Monitorizacion del proceso de maduracion de manzanas Pink Lady utilizando una nariz electronica
Autor BREZMES, J.   LOPEZ, M.L.   LLOBET, E.   VILANOVA, X.   RECASENS,I.   CORREIG, X.  
Dades Font Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - 2002 - V: XVI- N: 128 Especial Manzano II, Pg: 117-121
Descriptors Control de qualitat Fruita Maduracio Poma Pink lady Nas electronic Sensor de gasos

Títol N.nitrosaminas en los alimentos y riesgo para la salud
Autor MARTINEZ, A.   HAZA, A.I.   MORALES, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - Septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 153-158
Descriptors Aliments Riscos Salut N-nitrosaminas Control de qualitat Industria alimentaria

Títol Nanotecnologia en la industria alimentaria. Realidades y futuro
Autor URIARTE, M.   BALD, C.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 50-54
Descriptors Desenvolupament Industria alimentaria Control de qualitat Envasat Seguretat alimentaria Aplicacions Legislacio

Títol Normas y directrices internacionales del taponado
Autor Departamento tecnico de EBROCORK  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 34-41
Descriptors Tap Tapar Normes Legislacio Reglament Emmagatzematge Control de qualitat Embotellament Conservacio Ampolla Caracteristiques Vi Maquinaria

Títol Nueva tecnologia para la reduccion de compuestos volatiles en tapones. Procedimiento Innocork
Autor MESQUITA, A.   MACKU, C.   WOLTER, D.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3219, Pg: 982-988
Descriptors Suro Tap de suro Industria surera Extraccio Innocork Control de qualitat TCA Components volatils Qualitat del vi Gust de suro

Títol Nuevas tecnologias para el control de la calidad y la seguridad de los alimentos especiales
Autor
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 405, Pg: 54-62
Descriptors Noves tecnologies Control de qualitat Seguretat alimentaria Aliments saludables Al?lergia Al?lergen-genica Al?lergogen-gogena Test Elisa

Títol Orde do 9 de abril de 1996 pola que se establecen as norma relativas o proceso de cualificacion que deben supera-los vinyos con dereito a denominacion de orixe no ambito da Comunidade Autonoma de Galicia
Autor Xunta de Galicia  
Dades Font Diario Oficial de Galicia - abril 1996 - V: - N: 83, Pg: 3.939 - 3.942
Descriptors Galicia Reglament Denominacio d'origen Control de qualitat Qualificacio
Localització Legislacio 2

Títol Para conseguir la Denominacion de Origen, los vinos tendran que superar los analisis
Autor LORENTE, M.  
Dades Font Surcos de Aragon - desembre 1993 - V: - N: 40, Pg: 28-30
Descriptors Denominacio d'origen Arago Vi Qualitat Legislacio Reglament Control de qualitat Aragon
Localització C 5/54

Títol Pattern recognition and Blinds assay techniques applied to forensic separation of Whiskies
Autor SAXBERG, E. H... [et al.]  
Dades Font Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 VOL 103 - 1978 - V: - N: , Pg: 201-212
Descriptors Whisky Begudes alcoholiques Reconeixement de models Analisi Control de qualitat Reglament Legislacio Normes Cromatografia de gasos Composicio
Localització C 4/16

Títol Pompes a vin : quinze modeles au banc d'essai
Autor VROMANDT, Gerard  
Dades Font Viti : de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1993 - V: - N: 178, Pg: 25-37
Descriptors Transvasament Bombatge Vi Mecanitzacio Tecnologia Caracteristiques tecniques Bomba volumetrica Bomba de pistons Pressio Seleccio Bomba centrifugadora Bomba rotativa Marques Investigacio Control de qualitat Alteracions Maquinaria

Títol Prevoir le ph du vin des la recolte
Autor FAVAREL, J. L.  
Dades Font VITI: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - octubre 1993 - V: - N: 180, Pg: 35-36
Descriptors Vinificacio Vi Most Acidesa pH Analisi Control de qualitat

Títol Problems of using wastewater on vegetable crops
Autor KIRKHAM, M. B.  
Dades Font Hortscience ISSN: 0018-5345 VOL 21 - febrer 1986 - V: - N: 1, Pg: 24-27
Descriptors Collita Vegetals Aigues residuals Reciclatge Tractament Reg Control de qualitat Toxicitat Estats Units d'America Mineral Composicio Dosificacio Dosatge
Localització C 5/25

Títol Produits Phytosanitaires. Recherche residus... (presque) desesperement
Autor CUGIER, J.P  
Dades Font VITI : De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - desembre 1994 - V: - N: 193, Pg: 37-39
Descriptors Productes fitosanitaris Residus Toxicitat Contaminants Vi Control de qualitat Herbicides Fungicides Acaricida Insecticides

Títol Projet de description d'une methode:variation naturelle du rapport des isotopes 16-O et 18-O dans l'eau comme methode d'analyse physique du vin en vue du controle de l'origine et de l'addition d'eau
Autor FORSTEL, H.   JULICH, F.  
Dades Font FV - juliol 1992 - V: - N: 919, Pg: 7 p.
Descriptors Isotop Aigua Vi Oxigen Espectrometria de massa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Control de qualitat Addicio
Localització FV 919

Títol Qualitative analysis of synthetic sweeteners in wines
Autor MOREIRA, M.S.   PERDIGAO, M.H.   TAVARES, M.J.  
Dades Font FV - abril 1990 - V: - N: 860, Pg: 7 p.
Descriptors Vi Control de qualitat Millora qualitativa Sucre Composicio Analisi Dosificacio Dosatge Portugal
Localització FV 860

Títol Recherche des alterations d'origine physique ,chimique et physico-chimique de la limpidite des vins
Autor CURVELO-GARCIA, A. S.  
Dades Font FV - setembre 1992 - V: - N: 923, Pg: 4 p.
Descriptors Vi Control de qualitat Defectes del vi Alteracions del vi Terbolesa Limpidesa Legislacio Reglament Normes Portugal Colorants Ferro Oxidacio Coure Tartrat acid de potassi Tartrat de calci Metall
Localització FV 923

Títol Recherche sur l'application chez nous d'une nouvelle methode de controle de qualite
Autor SPERA, G.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 177-186
Descriptors Control de qualitat Metode Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Research note rapid determination of sorbic acid in wine
Autor ZIEMELIS, G.   SOMERS, T. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 217-219
Descriptors Vi de taula Acid sorbic Vi blanc Vi negre Control de qualitat Dosificacio Dosatge
Localització C 4/29

Títol Review: Low intensity ultrasonics in food technology
Autor MULET, A.   BENEDITO, J.   BON, J.   SANJUAN, N.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 285-297
Descriptors Ultrasons Propietats fisiques Control de qualitat

Títol SO2 : a l'aube d'une diminution des doses
Autor
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1993 - V: - N: 175, Pg: 29-46
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Efecte secundari Oxidacio Vi Vi blanc sec Reduccio Acid ascorbic Acidificacio Vi negre Elaboracio Control de qualitat Unio Europea Reglament Legislacio Higiene Toxicitat Dosificacio Dosatge Vinificacio Sulfit Addicio

Títol Seleccion y diferenciacion enologica de cepas de Saccharomyces cerevisiae aisladas durante la vinificacion en la comarca de "O Baixo Minyo"
Autor ANGULO, L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1993 - V: - N: 27, Pg: 28-36
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Cep Vinificacio Llevats Galicia Fermentacio Control de qualitat Vi Rias Baixas DO Floculacio Etanol Acid sulfhidric Factor Killer Baixo Minho

Títol Sensores para la motorizacion y control de calidad en la industria alimentaria
Autor RODRIGUEZ, R.   PEREZ, I.   MARTINEZ DE MARA?ON, I.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2011 - V: - N: 423, Pg: 58-61
Descriptors Control de qualitat Industria alimentaria Monitoritzacio Espectroscopia

Títol Sensory study of selected volatile sulfur compounds in white wine.
Autor GONIAK, O. J.   NOBLE, A. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 223-227
Descriptors Vi blanc Components volatils Compostos sulfurosos Analisi sensorial Aroma Defectes Control de qualitat Composicio Mercapta Qualitat Sulfur Sofre
Localització C 5/11

Títol Simultaneous determination of copper, lead and zinc in wine by differential-pulse polarography
Autor BRUNO, P.  
Dades Font Analyst ISSN: 0003-2654 VOL 103 - agost 1978 - V: - N: , Pg: 868-871
Descriptors Vi Metall Zinc Coure Plom Salut Toxicitat Dosificacio Dosatge Espectrometria Analisi bromatologica Identificacio Control de qualitat
Localització C 4/7

Títol Sistema de vision artificial para control de calidad de las aplicaciones fitosanitarias sobre vi?a en espaldera
Autor PORRAS SORIANO, A. et al.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2004 - V: XV- N: 94, Pg: 16-28
Descriptors Coure fitosanitari Deposicio Paper hidrosensible Pulveritzacio Control de qualitat Qualitat

Títol Sistemas de conduccion y calidad de la cosecha. Incidencia del empalizamiento en la calidad de la cosecha
Autor GOMA-FORTIN, N.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Mayo 1998 - V: - N: 2701, Pg: 1578-1582
Descriptors Cultiu Vinya Collita Control de qualitat Perfil Sistema de conduccio Emparratge
Localització C 10/49

Títol Sistemas multisensores (lenguas electronicas) aplicados al control de calidad de vinos
Autor GUTIERREZ CAPITAN, M.   LLOBERA, M.   MINGUEZ, S.   JIMENEZ JORQUERA,C.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2012 - V: - N: 437, Pg: 61-68
Descriptors Sensor Control de qualitat Vi Automatitzacio Classificacio del vi

Títol Tecnica NIRS : aplicacio en el control de qualitat
Autor DE LA CRUZ ALMEIDA, G.   TOMAS, F.J.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Gener 1999 - V: III- N: 3, Pg: 53-56
Descriptors Tecnica NIRS Control de qualitat Qualitat Near infrared spectroscopy Espectroscopia d'infraroig proper

Títol Tecnica NIRS: aplicacio en el control de qualitat
Autor DE LA CRUZ ALMEIDA, G.   JORDI TOMAS, F.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Gener 1999 - V: III- N: 3, Pg: 53-56
Descriptors NIRS Control de qualitat Calibracio Tecnica NIRS

Títol Tecnicas analiticas en el control de calidad y caracterizacion de la sidra natural asturiana
Autor PICINELLI, A.   SUAREZ, B.   MORENO, J.   CASO RODRIGUEZ, L.M?.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 129-136
Descriptors Sidra Caracteritzacio Parametres globals HPLC CG-FID PCR Control de qualitat Qualitat Tecniques analitiques

Títol Tecnicas de mejora de calidad en el Nuevo Mundo
Autor FARRE, X.  
Dades Font FIRAVI 93 - abril 1993 - V: - N: , Pg: 2-6
Descriptors Millora qualitativa Control de qualitat Viticultura Clima Sol Vinya
Localització C 4/35

Títol Tecniques no destructives per al control del processament d'aliments
Autor BENEDITO, J.   [et al.]  
Dades Font TECA: Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2009 - V: 11- N: 2, Pg: 3-11
Descriptors Seguretat alimentaria Seguretat dels aliments Ultrasons Espectroscopia d'infraroig Control de qualitat Sector alimentari Analisi d'imatges

Títol Tecnologia de infrarrojo en un producto envasado
Autor PEREZ APARICIO, J.   PEDRO SAINZ, E. de   TOLEDANO MEDINA, M.A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 235, Pg: 46-47
Descriptors Automatitzacio Automatitzacio d'equips i processos NIR Envasat Control de qualitat Industria alimentaria Espectroscopia d'infrarojos Composicio dels aliments

Títol Teneur en cobalt des mouts et des vins du midi de la France
Autor CABANIS, M. T.   CABANIS, J. C.   BRUN, S.  
Dades Font Travaux de la Societe de Pharmacie de Montpellier VOL 40 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 15-22
Descriptors Most Vi Cobalt Salut Toxicitat Dosificacio Dosatge Alcohol Control de qualitat Analisi
Localització C 3/136

Títol The contents of zinc, cadmium, lead and copper in the must, wine and by-products of wine-making
Autor LAY, H.   LIEB, W.  
Dades Font FV - abril 1990 - V: - N: 857, Pg: 1 p.
Descriptors Vi Analisi Composicio Control de qualitat Zinc Cadmi Coure Most Identificacio Determinacio
Localització FV 857

Títol Trazabilidad en los alimentos
Autor ARADILLA, D.   ESTRANY, F.   OLIVER, R.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2008 - V: - N: 232, Pg: 68-72
Descriptors Seguretat alimentaria Seguretat del consumidor Seguretat dels aliments Qualitat alimentaria Qualitat Control de qualitat Tra?abilitat Normativa Etiquetat Etiquetatge

Títol Trends in wine today
Autor AMERINE, M. A.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 22 - Primavera 1990 - V: - N: 1, Pg: 27-30
Descriptors California Viticultura Varietats Historia Enologia Vinicultura Vinya Vi Control de qualitat

Títol Uber den Gehalt an D-Glucons§ure in Weinen verschiedener Qualit§tskategorien.
Autor POSTEL, W.   DRAWERT, F.   MACCAGNAN, G.  
Dades Font Chemie Mikrobiologie Zechnologie der Lebensmittel. - 1972 - V: - N: 1, Pg: 151-155
Descriptors Vi Composicio Analisi Acid gluconic Control de qualitat Botrytis cinerea Botritis Podridura grisa Fongs Defectes Millora qualitativa
Localització C 5/22

Títol Un Ulteriore contributo nella ricerca sull'inquinamento da piombo nei vini
Autor VITTORI, V.   PIAZZA, F  
Dades Font VIGNEVINI ISSN: 0390-0479 VOL 5 - 1978 - V: - N: 35, Pg: P. 35-40
Descriptors Plom Vi Ravenna Toxicitat Contaminants Control de qualitat Dosificacio Dosatge Analisi Raim Asfalt
Localització C 4/15

Títol Un nuevo mundo a redescubrir
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Tacoronte-Acentejo  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 18 p. + 1 f. pleg.
Descriptors Infoden Denominacio d'origen Tacoronte-Acentejo DO Varietats Clima Sol Empreses vitivinicoles Control de qualitat Consell regulador Mapa
Localització DO 6 Tacoronte Acentejo 1

Títol Utiel-Requena: una tradicion vitivinicola con mas de 2000 a?os
Autor TECNOLOGIA DEL VINO  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 53-58
Descriptors Utiel-Requena DO Denominacio d'origen Consell regulador Control de qualitat Varietats de ra?m Vi Etiquetatge Vinificacio Control Crian?a Bodegues Estadistiques

Títol Utilizacion de tecnicas rapidas para el control de patogenos en un laboratorio de referencia
Autor ZAMORANO, M.   LUNA, R de   GARCIA, M?.A.   REX, M?.J  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - Septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 133-139
Descriptors Aliments Industria alimentaria Patogens Control Laboratori de referencia Analisi Control de qualitat

Títol Utilizacion del analisis por inyeccion secuencial (SIA) en el control analitico de los vinos
Autor PEREZ-OLMOS, R. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2004 - V: XLI- N: 356, Pg: 125-139
Descriptors Analisi per injeccio sequencial SIA Control analitic Vi Analisi del vi Espectrofotometria d'absorcio molecular UV-VIS Espectrofotometria d'absorcio molecular I.R. Espectrofotometria d'absorcio atomica Potenciometria Control de qualitat Qualitat

Títol Vendimia mecanica en Aragon
Autor LORENTE, M.   FRANCO, E.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 44-47
Descriptors Verema Mecanitzacio Veremadora Rendiment Arago Aragon Espanya Cost Viticultura Control de qualitat Vi Degradacio

Títol Ventajas del detector de masas triple cuadruplo en la determinacion de residuos medicamentosos en muestras de leche por cromatografia liquida
Autor KORTABITARTE, M.   VILLEGAS, L.   GABIRONDO, E.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 033-5755 - Septiembre 2007 - V: - N: 386, Pg: 82-83
Descriptors Llet Control de qualitat Cromatografia liquida Residus

Títol Vers une normalisation dans les mesures de la couleur dans les brandies
Autor ESCOLAR, D.   HARO, M. R.   SAUCEDO, A.   GOMEZ, J.   ALVAREZ, J. A.  
Dades Font FV - febrer 1993 - V: - N: 942, Pg: 8 p.
Descriptors Brandi de Xeres DE Brandy de Jerez DE Sherry brandy DE Denominacio especifica Espectrofotometria Color Analisi Control de qualitat
Localització FV 942

Títol Vin biologique: un creneau encore porteur
Autor GAUDILLERE, T.  
Dades Font VITI de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1993 - V: - N: 179, Pg: 47-48
Descriptors Vi ecologic Produccio Mercat Fran?a Control de qualitat Alemanya Reglament Vi biologic Distribucio Consum Alemania

Títol Vinho verde sensory quality control- statistical modellin approach
Autor RODRIGUES, S.   CERDEIRA, A.   OLIVEIRA, P.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Control de qualitat Analisi sensorial
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Vinos de Madrid
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Vinos de Madrid  
Dades Font - [1996] - V: - N: , Pg: 26 p.
Descriptors Infoden Denominacio d'origen Vinos de Madrid DO Historia Reglament Consell regulador Vi Control de qualitat Estadistiques Comercialitzacio Varietats Sol Clima Qualificacio Verema Gastronomia Vinificacio Crian?a
Localització DO 7 Vinos de Madrid 1

Títol Vins doux naturels: apres les muscats, les Rivesaltes?
Autor
Dades Font Neid : L'Information Internationale des vins et spiritueux ISSN: 0984-1695 - agost-setembre 1993 - V: - N: 248, Pg: 10-14
Descriptors Vi dol? Vi Fran?a Moscatell (vi) Control de qualitat Denominacio d'origen Comercialitzacio Distribucio

Títol Vision espectral aplicada al control de calidad en la industria agroalimentaria
Autor DIAZ, R.   CERVERA, L.   FENOLLOSA, S.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2011 - V: - N: 262, Pg: 56-59
Descriptors Industria agroalimentaria Visio espectral Control de qualitat Espectroscopia

Títol Wine Cooler all'italiana
Autor BERTA, P.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1988 - V: - N: 718, Pg: 31-38
Descriptors Italia Vi Reglament Legislacio Mercat Wine cooler Estadistiques Marqueting Produccio Exportacio Most Elaboracio Analisi sensorial Control de qualitat Composicio Consum Consumidor Comercialitzacio
Localització C 3/12

Títol Ycoden Daute Isora. Son unicos
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Ycoden-Daute-Isora  
Dades Font - - V: - N: , Pg: [Quadriptic]
Descriptors Infoden Denominacio d'origen Ycoden-Daute-Isora DO Empreses vitivinicoles Historia Clima Vinya Conduccio Vi Control de qualitat Cellers
Localització DO 7 Ycoden Daute Isora 1

Títol Ycoden Daute Isora
Autor Consejo Regulador de la Denominacion de Origen Ycoden-Daute-Isora  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 2 p.
Descriptors Infoden Denominacio d'origen Ycoden-Daute-Isora DO Historia Geografia Sol Clima Regim vinicola Control de qualitat Vinya Conduccio Cellers Vinicultura Enologia Vi
Localització DO 7 Ycoden Daute Isora 1

Títol Yeast quality: evaluation of the measurement methods.
Autor ISERENTANT, D.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 13-28
Descriptors Llevats Millora qualitativa Control de qualitat Cervesa Produccio Elaboracio Fermentacio Metode enzimatic Analisi Glicogen Oxigen Acidificacio Acidesa
Localització C 5/51