Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Alteracions

Resultat de la cerca

Registres trobats: 12


Títol Alteraciones en los zumos de uva : indicadores quimicos de la alteracion
Autor HERRANZ, A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 31-33
Descriptors Most Suc de raim Elaboracio Alteracions

Títol Alteracions del vi per micotoxines i seguretat alimentaria
Autor SUAREZ LEPE, J.A.  
Dades Font ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2007 - V: - N: 78, Pg: 22-25
Descriptors Vi Llevats filamentosos Micotoxina Parasits Seguretat alimentaria

Títol Alteration of cell wall structure in Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces bayanus during autolysis
Autor CHARPENTIER, C. et al.  
Dades Font Applied Microbiology and Biotechnology ISSN: 0175-7598 - 1986 - V: 24- N: , Pg: 405-413
Descriptors Alteracions Paret cel?lular Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Autolisi
Localització C 20/24

Títol Alterations in structural polysaccharides during liquefaction of tomato locule tissue
Autor CHENG, G.W.   HUBER, D.J.  
Dades Font Plant physiology ISSN: 0032-0889 - 1996 - V: - N: 111, Pg: 447-457
Descriptors Alteracions Tomaquet Polisacarids Liquefaccio
Localització C 10/74

Títol Aumenta el uso del PET con argumentos medioambientales
Autor MURCIA, J. L.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2008 - V: LXIII- N: 3239, Pg: 2673-2674
Descriptors PET Medi ambient Ampolla Plastic Preu Vidre Alteracions Vi

Títol Brettanomyces et phenols volatils. Prevenir et limiter les alterations
Autor
Dades Font Les Cahiers itineraires d'ITV France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 4-26
Descriptors Brettanomyces Fenols volatils Fenols Fermentacio malolactica Punts critics Llevats Alteracions
Localització C 24/104

Títol Condiciones recomendadas para la conservacion en AC de manzanas Gala y Fuji. Experiencias en Espa?a
Autor GRAELL, J. et al.  
Dades Font Fruticultura Profesional - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 159, Pg: 25-29
Descriptors Alteracions Atmosfera controlada Qualitat Conservacio Fuji Gala Poma

Títol La conservacio dels aliments
Autor ROSELL RIUS, R.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61
Descriptors Conservacio d'aliments Preservacio Alteracions Deshidratacio Aliments Conservacio

Títol Pompes a vin : quinze modeles au banc d'essai
Autor VROMANDT, Gerard  
Dades Font Viti : de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1993 - V: - N: 178, Pg: 25-37
Descriptors Transvasament Bombatge Vi Mecanitzacio Tecnologia Caracteristiques tecniques Bomba volumetrica Bomba de pistons Pressio Seleccio Bomba centrifugadora Bomba rotativa Marques Investigacio Control de qualitat Alteracions Maquinaria

Títol Prevention du risque Brettanomyces par l'utilisation d'outils analytiques innovants et la gestion rigoureuse du process d'elaboration
Autor MURAT, M.L. et al.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 23-27
Descriptors Brettanomyces Elaboracio Alteracions Vinifcacio Prefermentacio Fermentacio alcoholica

Títol The role of alterations in membrane lipid composition in enabling physiological adaptation of organisms to their physical environment
Autor HAZEL, J.R.   WILLIAMS, E.E.  
Dades Font Progress in Lipid Research ISSN: 0163-7827 VOL 29 - 1990 - V: - N: , Pg: 167-227
Descriptors Membrana Lipids Alteracions Composicio
Localització C 14/17

Títol Une alteration bacterienne des vins: la <>. A bacterial disease causing ropiness of wines
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   JOYEUX, A.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 1 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 33-49
Descriptors Alteracions Vi Bacteris lactics Polisacarids
Localització C 8/42