Registres trobats: 12
Títol | Alteraciones en los zumos de uva : indicadores quimicos de la alteracion |
Autor | HERRANZ, A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - abril 1991 - V: - N: 4, Pg: 31-33 |
Descriptors | Most Suc de raim Elaboracio Alteracions |
Títol | Alteracions del vi per micotoxines i seguretat alimentaria |
Autor | SUAREZ LEPE, J.A. |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2007 - V: - N: 78, Pg: 22-25 |
Descriptors | Vi Llevats filamentosos Micotoxina Parasits Seguretat alimentaria |
Títol | Alteration of cell wall structure in Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces bayanus during autolysis |
Autor | CHARPENTIER, C. et al. |
Dades Font | Applied Microbiology and Biotechnology ISSN: 0175-7598 - 1986 - V: 24- N: , Pg: 405-413 |
Descriptors | Alteracions Paret cel?lular Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Autolisi |
Localització | C 20/24 |
Títol | Alterations in structural polysaccharides during liquefaction of tomato locule tissue |
Autor | CHENG, G.W. HUBER, D.J. |
Dades Font | Plant physiology ISSN: 0032-0889 - 1996 - V: - N: 111, Pg: 447-457 |
Descriptors | Alteracions Tomaquet Polisacarids Liquefaccio |
Localització | C 10/74 |
Títol | Aumenta el uso del PET con argumentos medioambientales |
Autor | MURCIA, J. L. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2008 - V: LXIII- N: 3239, Pg: 2673-2674 |
Descriptors | PET Medi ambient Ampolla Plastic Preu Vidre Alteracions Vi |
Títol | Brettanomyces et phenols volatils. Prevenir et limiter les alterations |
Autor | |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d'ITV France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 4-26 |
Descriptors | Brettanomyces Fenols volatils Fenols Fermentacio malolactica Punts critics Llevats Alteracions |
Localització | C 24/104 |
Títol | Condiciones recomendadas para la conservacion en AC de manzanas Gala y Fuji. Experiencias en Espa?a |
Autor | GRAELL, J. et al. |
Dades Font | Fruticultura Profesional - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 159, Pg: 25-29 |
Descriptors | Alteracions Atmosfera controlada Qualitat Conservacio Fuji Gala Poma |
Títol | La conservacio dels aliments |
Autor | ROSELL RIUS, R. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Preservacio Alteracions Deshidratacio Aliments Conservacio |
Títol | Pompes a vin : quinze modeles au banc d'essai |
Autor | VROMANDT, Gerard |
Dades Font | Viti : de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1993 - V: - N: 178, Pg: 25-37 |
Descriptors | Transvasament Bombatge Vi Mecanitzacio Tecnologia Caracteristiques tecniques Bomba volumetrica Bomba de pistons Pressio Seleccio Bomba centrifugadora Bomba rotativa Marques Investigacio Control de qualitat Alteracions Maquinaria |
Títol | Prevention du risque Brettanomyces par l'utilisation d'outils analytiques innovants et la gestion rigoureuse du process d'elaboration |
Autor | MURAT, M.L. et al. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 23-27 |
Descriptors | Brettanomyces Elaboracio Alteracions Vinifcacio Prefermentacio Fermentacio alcoholica |
Títol | The role of alterations in membrane lipid composition in enabling physiological adaptation of organisms to their physical environment |
Autor | HAZEL, J.R. WILLIAMS, E.E. |
Dades Font | Progress in Lipid Research ISSN: 0163-7827 VOL 29 - 1990 - V: - N: , Pg: 167-227 |
Descriptors | Membrana Lipids Alteracions Composicio |
Localització | C 14/17 |
Títol |
Une alteration bacterienne des vins: la < |
Autor | LONVAUD-FUNEL, A. JOYEUX, A. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 1 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 33-49 |
Descriptors | Alteracions Vi Bacteris lactics Polisacarids |
Localització | C 8/42 |