Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Conservacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 127


Títol 1-MPC: una nueva alternativa para mejorar el almacenamiento y la calidad de la fruta
Autor LARRIGAUDIERE, C.   VILAPLANA, R.   DUPILLE, E.  
Dades Font Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - Septiembre-Octubre 2005 - V: - N: 153, Pg: 37-44
Descriptors 1-MCP Qualitat de la fruita Fruita Conservacio Etile

Títol Almacenamiento frigorifico de peras
Autor GRAELL, J.   ECHEVERRIA, G.   LARA, I.   [et al.]  
Dades Font Fruticultura profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 168, Pg: 47-54
Descriptors Pera Qualitat Conservacio Conservacio frigorifica

Títol Aplicacion de atmosferas y/o controladas a la conservacion de vegetales
Autor SANCHEZ, M.C.   CAMARA, M.   DIEZ, C.   TORIJA, M.E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2001 - V: XX- N: 159, Pg: 51-58
Descriptors Atmosfera modificada Atmosfera controlada Conservacio Vegetals

Títol Aplicacion de los pulsos electricos de alta tension para la conservacion de alimentos
Autor ROSELL, J.R.   ARANTEGUI, J.   MARTIN, O.   BARBOSA, G.V.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 109-114
Descriptors Pols electric d'alta tensio Conservacio Aliments Pasteuritzacio Oli d'oliva

Títol Aplicacion de tecnicas de conservacion por frio para lograr alimentos mas seguros y de calidad
Autor
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2009 - V: - N: 400, Pg: 52-62
Descriptors Congelats Industria alimentaria Conservacio Fred Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria

Títol Approache qualitative de la conservation des vins rouges fruites
Autor LEMPEREUR, V.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 331-336
Descriptors Conservacio Vi negre
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Armarios bodega climatizados. Una alternativa a la bodega tradicional
Autor MATA CABRERA, F.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2005 - V: V- N: 22, Pg: 63-66
Descriptors Armari Cellers Climatitzacio Conservacio Vi Enologia

Títol Aspectos tecnologicos del uso del SO2 en vinificacion y en la conservacion de los vinos : situacion de su empleo en el Uruguay
Autor FRUTOS, E. de  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Vinificacio Tecnologia Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Uruguai Conservacio Reglament
Localització C 2/7

Títol Atmosferas modificadas en la conservacion de frutas y hortalizas
Autor GUILLEN, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 105-108
Descriptors Conservacio Atmosfera modificada Fruita Hortalisses Envasat

Títol Bases fisiologicas del efecto de altas concentraciones de CO2 en la mejora de la conservacion de frutos a bajas temperaturas
Autor MERODIO, C.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Mayo 2007 - V: - N: 189, Pg: 79-80
Descriptors Fruita Conservacio CO2 Baixa temperatura

Títol Choisir un isolant : encore trop d'erreurs
Autor MONTIGAUD, Vincent  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1991 - V: - N: 154, Pg: 61-62
Descriptors Aillants Temperatura Aillament termic Envelliment Conservacio Celler Cost

Títol Como conservar el vino
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - 2008 - V: - N: 69, Pg: 22-29
Descriptors Vi Emmagatzematge Emmagatzematge de vins Conservacio Temps Temps de conservacio Temperatura Tipus de cultiu

Títol Como servir y conservar el cava
Autor Cofraria dels vins de cava Sant Sadurni  
Dades Font - 1990 - V: - N: , Pg: 16 p.
Descriptors Cava Elaboracio Produccio Vinificacio Conservacio
Localització C 5/112

Títol Concepto de variedad vegetal en viticultura (y III), El. Estudio de una nomenclatura
Autor BLAZQUEZ, J.M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4276-4279
Descriptors Viticultura Varietats de vinya Varietats Vinya Varietats vegetals Sistema de tria Llavor del raim Llavor Politica agraria CEE Legislacio vitivinicola Conservacio Taxonomia Hibridacio

Títol Condiciones recomendadas para la conservacion en AC de manzanas Gala y Fuji. Experiencias en Espa?a
Autor GRAELL, J. et al.  
Dades Font Fruticultura Profesional - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 159, Pg: 25-29
Descriptors Alteracions Atmosfera controlada Qualitat Conservacio Fuji Gala Poma

Títol Conditionnement. Prolonger la vie du BIB
Autor LEVEQUE, O.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 40-42
Descriptors Tecnologia vinicola Tecniques enologiques Distribucio Conservacio Vi BIB Bag-in-box

Títol Conservacio del vins en bon estat: comunicat d'interes a tot el sector vinicola
Autor Incavi  
Dades Font - 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Lluita preventiva Prevencio Conservacio Reglament Legislacio Qualitat Control de qualitat
Localització C 4/36

Títol Conservacion de frutas. Elaboracion de confituras y mermeladas
Autor CAMACHO SALAS, E.   DIEZ MARQUES, C.   CAMARA HURTADO, M.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 51-56
Descriptors Conservacio Fruita Melmelada Elaboracio

Títol Conservacion de los alimentos mediante pulsos electricos de alto voltaje: mecanismos de inactivacion microbiana
Autor GARCIA, D.   SOMOLINOS, M.   PAGAN, R.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 48-51
Descriptors Aliments Conservacio Pols electric Pols eletric d'alt voltatge Inactivacio microbiana

Títol Conservacion de queso fresco con fibra de subproductos citricos
Autor LARIO, Y. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 83-87
Descriptors Formatge fresc Conservacio Fibra Citrics Industria lletera Lactics Subproductes citrics

Títol Conservacion de vino bajo atmosfera de nitrogeno
Autor MONDRIA PORTOLES, Rafael  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1991 - V: - N: 12, Pg: 53-58
Descriptors Vi Conservacio Nitrogen Oxidacio Gas

Títol Conservacion por liofilizacion de diferentes especies de generos de levaduras
Autor ABREU, J.   GONZALEZ, J.   JAQUEMAN, F.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2003 - V: - N: 343, Pg: 119-122
Descriptors Liofilitzacio Llevats Varietats Conservacio

Títol Conservacion y mantenimiento de citricos. Efectos de las heladas
Autor ESPIN FERNANDEZ, A.  
Dades Font Todo Citrus ISSN: 1138-8811 - Julio-Septiembre 2005 - V: VII- N: 30, Pg: 17-22
Descriptors Citrics Gelada Conservacio Manteniment Cultiu Fertilitzacio Varietats Patrons

Títol Contribucion al analisis de depositos y de residuos de cinco fungicidas en uva y vino.
Autor ALONSO, A.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de loas alimentos ISSN: 0300-5755 - 1980 - V: - N: 116, Pg: 71-76
Descriptors Vi Most Fongs Fungicides Botrytis cinerea Podridura grisa Lluita biologica Malalties de la vinya Conservacio Vinificacio Analisi Cromatografia de gasos liquids Residus Brisa HPLC Botritis
Localització C 4/126

Títol Contribucion al conocimiento de la variabilidad genetica del manzano autoctono del noroeste espa?ol
Autor ROYO DIAZ, J.B.   ITOIZ AVINZANO, R.   SANTESTEBAN GARCIA, G.   GONZALEZ LATORRE, J.  
Dades Font Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - 2002 - V: XVI- N: 128 Especial Manzano II, Pg: 56-64
Descriptors Caracteritzacio Conservacio Pomer Variabilitat genetica

Títol Crianza y envejecimiento de vinos
Autor GARCIA, M. J.   ALEIXANDRE, J. L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - octubre 1991 - V: - N: 10, Pg: 51-61
Descriptors Envelliment Vi Vinificacio Conservacio Roure Botes de roure Components volatils Aroma Crian?a

Títol Desarrollo y aplicacion de nuevas soluciones tecnologicas para la mejora del procesado, calidad, conservacion y comercializacion de los productos pesqueros (CONSERVAPESCA)
Autor MOROS MARTINEZ, J.E.   MEJIAS GARCIA, J.L.   CHACARTEGUI, C.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2013/2014 - V: - N: 449, Pg: 56-62
Descriptors Desenvolupament Aplicacio Solucions tecnologiques Processament Qualitat Conservacio Comercialitzacio Productes pesquers

Títol Determinacion de haloanisoles y halofenoles en tapones de corcho. Empleo de energia microondas
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2008 - V: LXIII- N: 3221, Pg: 1126-1131
Descriptors Tap de suro Propietats Composicio quimica Conservacio Extraccio Microones Gust de suro Defectes del vi Extraccio de components volatils TCA TCP TBP PCP

Títol Development of methods for the conservation and management of grape genetic resources
Autor BOURSIQUOT, J.M.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 31-36
Descriptors Vitis Descriptor Avaluacio Analisi de la diversitat Base de dades Conservacio Genetica
Localització 634.804 INT

Títol Dosage des acides gras totaux du vin et des levures de vinification
Autor FERRARI, G.   MEUNIER, J.M.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 7 - 1987 - V: - N: , Pg: 61-76
Descriptors Acids grassos Vi blanc Llevats Fermentacio Acid Cromatografia de gasos liquids Composicio Autolisi Vinificacio Lipids Metode xampanyes Metode tradicional Conservacio
Localització C 4/102

Títol Eclairage sur la fertilisation et l'entretien des sols
Autor DELAS, J.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1990 - V: - N: 142, Pg: 30-31
Descriptors Vinya Sol Nutricio Fertilitzacio Adob organic Analisi foliar Oligoelements Conservacio No-cultiu

Títol Efecto antimicrobiano de la nisina sobre la poblacion de bacterias lacticas y aceticas de un vino durante su conservacion
Autor SAENZ, Y.   DIEZ, L.   PORTUGAL, C.B.   ET AL.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 87-89
Descriptors Activitat antimicrobiana Conservacio Vi Bacteriocina Nisina
Localització 663.2 (063) Con

Títol Efecto de las condiciones de conservacion sobre la calidad del vinagre
Autor CALVI?O, J. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 67-71
Descriptors Vinagre Qualitat Conservacio Emmagatzematge

Títol Efectos de distintas medidas de mantenimiento del suelo sobre la escorrentia y la erosion pluvial en el vinyedo
Autor KEIK, A  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1992 - V: - N: 20, Pg: 49-53
Descriptors Vinya Sol Erosio Conservacio

Títol El 1-MCP como medio para aumentar la vida util post-recoleccion de ciruela
Autor VALERO, D. et al.  
Dades Font Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - Enero-Febrero 2005 - V: - N: 148, Pg: 54-60
Descriptors Pruna 1-MCP Postcollita Conservacio Firmesa Maduracio

Títol El 1-MCP, una prometedora alternativa para la conservacion de frutos de hueso
Autor EGEA, M.I.   VALDENEGRO, M.   ROMOJARO, F.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Septiembre 2006 - V: XIII- N: 234, Pg: 43-52
Descriptors 1-MCP Albercoc Pressec 1-metilcicloprope Conservacio Etile

Títol El color durante la conservacion de vinos de la D.O. Jumilla, elaborados por maceracion carbonica
Autor JIMENO, J.   NAVARRO, S.   BARBA, A.   NAVARRO, G.   PARDO, F.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL X - mar?-abril 1998 - V: - N: 55, Pg: 47-56
Descriptors Maceracio carbonica Color Conservacio Vi Jumilla DO Envelliment Crian?a Polifenols

Títol El potencial d'oxidoreduccio en enologia
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2010 - V: 27- N: 90, Pg: 4-8
Descriptors Oxidoreduccio Potencial redox Enologia Conservacio

Títol El secado de las frutas, una antigua y moderna forma de conservacion
Autor MARTINEZ PONS, J.A.   ALVAREZ RABANAL, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 97-104
Descriptors Fruita Assecament Conservacio Tractament previ

Títol Elaboracion y conservacion de zumos de naranja. Efecto de nuevas tecnologias sobre su calidad sensorial y nutricional
Autor CANO, M.P.   PLAZA, L.   SANCHEZ MORENO, C.   DE ANCOS, B.  
Dades Font Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Octubre-Diciembre 2003 - V: 10- N: 4, Pg: 108-119
Descriptors Elaboracio Conservacio Suc de taronja Qualitat sensorial Qualitat nutricional Taronja

Títol Elaboration et conditionnement du vin. Six conseils pour maitriser les apports d'oxigene
Autor LEVEQUE, O.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Decembre 2013 - V: - N: Hors serie, Pg: 48-49
Descriptors Elaboracio de vi Vi Conservacio Tecniques enologiques Oxigen Oxigenacio Control

Títol Emision minima de anhidrido sulfuroso necesaria para el control de la podredumbre gris en uva de mesa conservada en frio
Autor PALOU, LL   CRISOSTO, C.H.  
Dades Font Fruticultura profesional ISSN: 1131-5660 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 165, Pg: 27-36
Descriptors Industria agroalimentaria Conservacio de fruites Conservacio Anhidrid sulfuros Botrytis cinerea Raim de taula Vitis vinifera

Títol Empleo de recubrimientos comestibles en frutas frescas cortadas: nuevo enfoque de conservacion y desarrollo de productos
Autor ROJAS GRAU, M.A.   TAPIA, M.S.   MARTIN BELLOSO, O.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2007 - V: - N: 382, Pg: 105-118
Descriptors Fruita Conservacio Recobriment comestible

Títol Entretien des sols : 25 ans de recul
Autor SOYER, Jean Pierre  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1990 - V: - N: 143, Pg: 44-46
Descriptors Vinya Sol Conservacio Desherbament Enherbament Analisi No-cultiu Erosio

Títol Envasado de alimentos en atmosfera protectora
Autor GURI BAIGET, S.  
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 62-65
Descriptors Aliments Conservacio Conservacio d'aliments Envasat sota atmosfera protectora Envasat

Títol Envases y embalajes: fundamentales para la conservacion de los alimentos
Autor
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 48-50
Descriptors Envas Embalatge Conservacio Aliments

Títol Estudio sobre diversos sistemas de cierre de las barricas.
Autor MORENO, A.   RUIZ, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 26-33
Descriptors Botes Vi Emmagatzematge Envelliment Crian?a Tap Roure Fusta Efectes Conservacio Control de qualitat

Títol Evaluation of the safety and prediction of the shelf life of vacuum cooked foods
Autor CHAVEZ-LOPEZ, A.   GIANOTTI, A.   TORRIANI, S.   GUERZONI, M. E.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 99-110
Descriptors Microbiologia Conservacio Microflora

Títol Evaluations of dicarboximide residues in cold-stored post-harvest treatments
Autor SCRANO, L...[et al.]  
Dades Font Pesticide Science ISSN: 0031-613X VOL 31 - 1991 - V: - N: 1, Pg: 37-44
Descriptors Fungicides dicarboximidics Residus Raim de taula Conservacio Transport
Localització C 2/72

Títol Evolucion de algunos componentes volatiles durante la conservacion de vinos de Malvasia
Autor PUIG, M. I...[et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 57-65
Descriptors Components volatils Vi Vi blanc Malvasia Conservacio Embotellament Envelliment Alcohol superior Vinificacio Clarificacio Acetaldehid Acetat d'etil Isobutanol Acetat de metil Butanol Propanol Metanol

Títol Evolution de la teneur en plomb dans du vin ou du cognac loges en bouteille de verre ou carafe cristal
Autor CANTAGREL, R.   VIDAL, J.P.   CHETANEAU, B.  
Dades Font FV - gener 1993 - V: - N: 938, Pg: 4 p.
Descriptors Vi Plom Composicio Brandi Ampolla Conservacio Garrafa Analisi Cognac Conyac
Localització FV 938

Títol Evolution of acetic acid bacteria during fermentation and storage of wine
Autor JOYEUX, A.   LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 48 - juliol 1984 - V: - N: 1, Pg: 153-156
Descriptors Emmagatzematge Vi Acid acetic Bacteris Acetobacter Fermentacio alcoholica Vinificacio Conservacio Exposicio a l'aire
Localització C 9/134

Títol Evoluzione dei composti responsabili dell?aroma di moscato durante la maturazione dell?uva, la fermentazione dei mosti e la conservazione dei vini
Autor STEFANO, R. Di  
Dades Font Estratto dagli Atti dell?Accademia Italiana della vite e del vino - 1987 - V: XXXVIII- N: , Pg: 233-244
Descriptors Aroma Compostos Most Maduracio Raim Fermentacio Most Conservacio Vi
Localització C 20/14

Títol Gas inerte en conservacion
Autor RUIZ, M.  
Dades Font II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 39-45
Descriptors Gas inert Vinificacio Enologia Vi Conservacio
Localització 663.257 Gas

Títol Guia del champagne. El servicio
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 43-47
Descriptors Xampany Consum Servei Copa Tast Degustacio Conservacio
Localització 663.223 Gui

Títol Guia del champagne. La conservacion
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 39
Descriptors Xampany Consum Conservacio
Localització 663.223 Gui

Títol Hasta donde hay que llenar una copa de vino
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - Octubre 2010 - V: - N: 85, Pg: 18-19
Descriptors Servir el vi Conservacio Temperatura

Títol I contenitori alternativi al vetro per il confezionamento dei vini. Caratterisitche di conservazione e costi a confronto
Autor LORUSSO, S  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - Giugno 1985 - V: - N: , Pg: 254-174
Descriptors Alternatives Ampolla Vidre Economia Costos Vi Conservacio Envas Tetra brik Llaunes Plastic
Localització C 15/55

Títol I polifenoli delle olive e dell'olio di oliva. Nota IV: Loro evoluzione in dipendenza dei processi ossidativi primari che intervengono nel corso della conservazione dell'olio
Autor SOLINAS, M.   DI GIOVACCHINO, L.   MASCOLO, A.  
Dades Font Annali dell'Istituto sperimentale per la Elaiotecnica VOL 8 - 1978-80 - V: - N: , Pg: 37-54
Descriptors Oliva Oli d'oliva Estabilitzacio Proces oxidatiu primari Oxidacio Conservacio Polifenols
Localització C 9/93

Títol Inactivacion microbiana por ultrasonidos. Aplicacion en la conservacion de alimentos
Autor PAGAN, R   VIRTO, R   ALVAREZ, I   RASO, J  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 77-83
Descriptors Inactivacio microbiana per ultrasons Aliments Industria alimentaria Conservacio

Títol Influence de la temperature d'elaboration et de conservation sur les caracteristiques physicochimiques et organoleptiques des vins
Autor PLESSIS, C. S. du  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115
Descriptors Vi Vinificacio Conservacio Temperatura Caracteristiques Analisi sensorial Polifenols Llevats secs actius LSA Fermentacio Most
Localització C 2/93

Títol Influence des conditions de conservation des vins en bouteille sur leur evolution
Autor PUECH, C. et al.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 13-16
Descriptors Vi Conservacio Ampolla

Títol Influence du bois sur certaines substances olorantes des vins
Autor PONS, M.   CHATONNET, P.   BOIDRON, J. N.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 275-294
Descriptors Vi Conservacio Botes de roure Fusta Aroma Components volatils Compostos fenolics Analisi Cromatografia de gasos Crian?a
Localització C 2/15

Títol Influence du facteur temps de conservation sur le caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins
Autor SOMERS, T.C.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1983 - V: 625- N: , Pg: 172-188
Descriptors Temps Conservacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques Vi
Localització C 20/63

Títol Influences des niveaux de filtration et de sulfitage a la mise en bouteille sur la conservation des vins de pinot noir
Autor GERBAUX, V.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2005 - V: - N: 214, Pg: 30-34
Descriptors Filtracio Sulfatat Ampolla Vi Conservacio Pinot negre

Títol Informe de la asistencia al grupo de expertos de tecnologia del vino
Autor MINGUEZ S.  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - octubre 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Tecnologia Conservacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vinificacio Addicio
Localització C 2/7

Títol Isolation : compendre les echages de chaleur
Autor LHUILLIER, A.  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1991 - V: - N: 154, Pg: 54-56
Descriptors Temperatura Aillament termic Celler Vinificacio Envelliment Conservacio Vi

Títol Jamon iberico
Autor LOBO, M.  
Dades Font Vino + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2009 - V: XXV- N: 231, Pg: 24-32
Descriptors Pernil iberic Porc Pernil Elaboracio Conservacio Denominacions d'origen Salut Beneficis

Títol L'art de la conservation des vins
Autor
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Novembre 2010 - V: - N: Hors-Serie, Pg: 53-83
Descriptors Conservacio Vins Bodegues Armari Climatitzacio

Títol L'elevage sur lies des vins blancs de Bourgogne II.Evolution des macromolecules: polysaccharides et proteines.
Autor FEUILLAT, M.   FREYSSINET, M.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 28 - 1989 - V: - N: , Pg: 161-176
Descriptors Vi blanc Borgonya Polisacarids Proteines Autolisi Fermentacio Llevats Most Analisi Vinificacio Conservacio Sediment Posit Solatge Bourgogne
Localització C 5/44

Títol L'oxygene, parametre cle de la conservations des vins biologiques
Autor DIEVAL, J.B.   UGLIANO, M.   SCIACCHITANO, J.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 49-52
Descriptors Conservacio Oxigen Elaboracio de vi Vi biologic Tapada

Títol La Calidad de los vinos en las practicas enologicas post-vendimia
Autor GIACONINI, E.   GIACOMINI, P.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 69-75
Descriptors Vi Qualitat Vinificacio Clarificacio Clarificant Estabilitzacio Filtracio Coadjuvant Conservacio

Títol La bodega en casa: consejos utiles
Autor FERNANDEZ, L.  
Dades Font La Prensa del Rioja - desembre 1992 - V: - N: 66, Pg: 17
Descriptors Celler Vi Conservacio Envelliment Crian?a

Títol La cata en la interaccion tapon/vino como control de calidad. Otros metodos de control
Autor VILAVELLA ARAUJO, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre-Diciembre 2005 - V: - N: 100, Pg: 47-53
Descriptors Cata Conservacio Suro Organolepsi Tap de suro Vi

Títol La conservacio dels aliments
Autor ROSELL RIUS, R.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61
Descriptors Conservacio d'aliments Preservacio Alteracions Deshidratacio Aliments Conservacio

Títol La conservacio dels aliments
Autor ROSELL I RIUS, R.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61
Descriptors Conservacio d'aliments Assecatge Deshidratacio Aliments Assecatge natural Preservacio

Títol La conservacion de los alimentos por metodos combinados . (I) Aspectos generales y alimentos tradicionales
Autor DIAZ, O.   COBOS, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 141-146
Descriptors Conservacio Aliments Metodes combinats

Títol La conservation des vins roses
Autor CAYLA, L.   MASSON, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2014 - V: - N: 148, Pg: 41-45
Descriptors Vi negre Conservacio Marcadors Evolucio Evolucio quantitativa Condicionament Temperatura Temporalitat del vi

Títol La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques
Autor MARTIN BELLOSO, O.   BARBOSA CANOVAS, G.V.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71
Descriptors Conservacio d'aliments Polsacions electriques Aliments

Títol La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques
Autor MARTIN BELLOSO, O.   BARBOSA CANOVAS, G.V.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71
Descriptors Conservacio d'aliments Pulsacions electriques Microorganismes Enzims Aliments

Títol Laboreo de conservacion en olivar. Nuevas tendencias en los sistemas de cubiertas vegetales: el manejo de una cubierta de malas hierbas
Autor PASTOR, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5660 - desembre 1997 - V: - N: 53 (Nutri-Fitos'97), Pg: 75-78
Descriptors Olivera Cultiu Conservacio Herbologia Erosio Cobertura vegetal Sol Infiltracio

Títol Le Dioxyde de soufre dans les produits vitivinicoles espagnols
Autor MINGUEZ, S.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 1-7
Descriptors Vi Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vinificacio Addicio Oxidacio Conservacio
Localització C 2/7

Títol Le gerbage des vins effervescents
Autor LIGER, G.   BARBIER, J.E.   ROBILLARD, B.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 46-48
Descriptors Elaboracio de vi Vi escumos Remoguda Conservacio

Títol Los aromas del vino: origen y evolucion
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2003 - V: LVIII- N: 2984/2985, Pg: 3675-3686
Descriptors Vi Aroma Origen Quimica Transformacio malolactica Crian?a Roure Conservacio

Títol Los fenomenos de oxidacion pueden confundir la identidad de los vinos
Autor CABEZUDO, M. D.  
Dades Font II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 95-109
Descriptors Oxidacio Vinificacio Qualitat Conservacio Vi Enologia Identitat
Localització 663.257 Gas

Títol Maduracion y conservacion de manzanas Fuji
Autor ECHEVARRIA, G.   FUENTES, T.   LARA, I.   LOPEZ, L.   GRAELL, J.  
Dades Font Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - 2002 - V: XVI- N: 128 Especial Manzano II, Pg: 110-116
Descriptors Atmosfera controlada Aroma Qualitat Maduracio Poma Conservacio

Títol Memoria d'estada en practiques. Vinificacio a "Bodegas Torres". Estudi sobre la influencia de la conservacio sobre lies en la qualitat i composicio d'un vi.
Autor VIDAL, J.  
Dades Font - setembre - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Celler Torres Qualitat Vi Conservacio Vinificacio Penedes Verema Vi blanc Vi negre
Localització (043) VIDAL PARDENILLA

Títol Metodos rapidos y automatizacion en microbiologia alimentaria
Autor
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2007 - V: - N: 383, Pg: 78-80
Descriptors Microbiologia Alimentacio Automatitzacio Conservacio d'aliments Conservacio Biologia molecular

Títol Metodos utilizados en la higenizacion y conservacion de la leche de cabra
Autor CALVO, M.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2002 - V: XXI- N: 173, Pg: 75-79
Descriptors Higienitzacio Conservacio Llet de cabra Metodes Tractament termic Higiene Industria lletera

Títol Mise en bouteilles et conservation
Autor ITV France.  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 18-19
Descriptors Embotellament Conservacio Tractament del vi Vi contaminat Brettanomyces
Localització C 24/321

Títol Normas y directrices internacionales del taponado
Autor Departamento tecnico de EBROCORK  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 34-41
Descriptors Tap Tapar Normes Legislacio Reglament Emmagatzematge Control de qualitat Embotellament Conservacio Ampolla Caracteristiques Vi Maquinaria

Títol Nouveau casse-tete du packaging, Le
Autor HULOT, M.  
Dades Font Revue vinicole internationale ISSN: 0035-4368 - Octobre 2008 - V: - N: 3862, Pg: 28-33
Descriptors Packaging Tap Medi ambient Ampolla Conservacio Vidre Alternatives PET Pes Fran?a Embalatge

Títol Nuevas tendencias en ciencia y tecnologia de la carne
Autor PAREDES, B.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 49-53
Descriptors Tecnologia de la carn Tendencies Carn Productes carnics Conservacio Tecniques de conservacio

Títol Nuevos metodos de conservacion: alimentos mas duraderos con procesos mas eficientes y naturales
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 51-66
Descriptors Sector lactic Productes lactics Conservacio Conservacio d'aliments Tecniques de conservacio Tecniques de conservacio d'aliments Tecniques de millora Consum d'energia Congelacio Super-refrigeracio

Títol Observations sur des vins conserves dans des bouteilles de matiere plastique
Autor CABEZUDO, M. D.   FERNANDEZ-GOROSTIZA, E.   LLAGUNO, C.  
Dades Font FV - febrer 1972 - V: - N: 400 bis., Pg: 2 p.
Descriptors Vi blanc Vi negre Vi rosat Conservacio Ampolla Vidre Analisi sensorial Plastic
Localització FV 400 bis.

Títol Preservation des ressources genetiques de la vigne et diversite des aromes
Autor VAN LEEUWEN, C.   ROBY, J.P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 13-16
Descriptors Vinya Preservacio Conservacio Recursos genetics Seleccio clonal

Títol Problemas actuales y tendencias en la cadena del frio
Autor DOMINGUEZ, M.   PINILLOS, J?.M.   GARCIA, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2005 - V: XXIV- N: 204, Pg: 85-91
Descriptors Cadena del fred Problemes Transport Conservacio

Títol Proceso de estabilizacion de los vinos blancos.
Autor HERNANZ, M.D.   ALEIXANDRE, J.L.   GARCIA, M.J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 63-71
Descriptors Vi blanc Estabilitzacio Components volatils Aroma Conservacio Composicio Analisi Alcohol isoamilic Alcohol alifatic saturat

Títol Prospeccio, identificacio i conservacio de la diversitat fitogenetica de varietats de Vitis vinifera cultivades a Catalunya
Autor GIRALT, L.   [et al.]  
Dades Font ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt trimestre 2009 - V: 26- N: 89, Pg: 4-7
Descriptors Varietats de vinya Varietats autoctones Catalunya Vitis vinifera Identificacio Conservacio Genotip Diversitat genetica

Títol Recherche de conservateurs chimiques par chromatographie en couche mince.
Autor Experts d'Allemagne Federale  
Dades Font FV - agost 1968 - V: - N: 296, Pg: 4 p.
Descriptors Cromatografia en capa fina CCF Vi Conservacio
Localització FV 296

Títol Recherche de l'acide dehydracetique dans les vins (1).
Autor Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante  
Dades Font FV - febrer 1972 - V: - N: 397, Pg: 2 p.
Descriptors Vi Determinacio Acid dehidracetic Conservant Conservacio Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 397

Títol Recherche de produits conservateurs par chromatographie en couche mince. Combinaison des methodes F.V. NQ 303 & 296.
Autor Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante  
Dades Font FV - mar? 1970 - V: - N: 350, Pg: 2 p.
Descriptors Cromatografia en capa fina CCF Vi Determinacio Conservacio
Localització FV 350

Títol Robles y vino: matrimonio de conveniencia
Autor MAGRENYAN, A.   MAGRENYAN, T.  
Dades Font La Prensa del Rioja - novembre 1993 - V: - N: 73, Pg: 24-25
Descriptors Roure Vi Fusta Conservacio Botes Crian?a Roure america Roure frances Boteria Fabricacio Envelliment

Títol Role des microorganismes dans la formation de substances combinant le SO2
Autor LAFON-LAFOURCADE, S  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 652-653 - 1985 - V: - N: , Pg: 590-604
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Conservacio Microorganismes Llevats Fermentacio alcoholica Most Bacteris lactics Botrytis cinerea Podridura grisa Botritis Fongs Bacteris acetics Microflora
Localització C 4/91

Títol Safeguarding, conserving and valorizing the genetic diversity in Valais (Switzerland)
Autor MAIGRE, D.   PONT, M.   BRUGGER, J.J.   GUGERLI, P.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 1- N: , Pg: 59-66
Descriptors Seleccio clonal Seleccio sanitaria Vinya Varietats de ra?m Diversitat genetica Conservacio
Localització 634.804 INT

Títol Seleccion clonal, saneamiento y conservacion de material vegetal viticola de Baleares
Autor CARAMBULA, C. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2005 - V: V- N: 22, Pg: 79-84
Descriptors Seleccio clonal Sanejament Conservacio Material vegetal Balears Viticultura

Títol Selection des bois de barriques. De l'empirisme au rationnel
Autor S.S.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Octobre 2010 - V: - N: 365, Pg: 54-55
Descriptors Conservacio Emmagatzematge de vins Fusta Barrica

Títol Soluciones para la guarda y envasado del vino
Autor GONZALEZ, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2010 - V: - N: 67, Pg: 42-46
Descriptors Envasat Vi Conservacio Bag-in-box Tetra brick Bota Vidre Envas PET Ampolles de vi

Títol Some Interpretations of Colour Changes in Young Red Wines During Their Conservation
Autor RIBEREAU-GAYON, P.   PONTALLIER, P.   GLORIES, Y.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 505-516
Descriptors Vi jove Vi negre Color Canvi Conservacio
Localització C 20/51

Títol Tecnicas de conservacion de alimentos en el Siglo XXI
Autor MARTIN BELLOSO, O.  
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Enginyeria dels aliments Tecniques de conservacio Conservacio Aliments Segle XXI
Localització C 12/103

Títol Temperature et humidite, les deux criteres a respecter
Autor MONTIGAUD, Vincent  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1991 - V: - N: 154, Pg: 58-59
Descriptors Temperatura Aillament termic Humitat Envelliment Conservacio Vi Vinificacio Celler

Títol Temperature influe sur la qualite aromatique, La. Conservation des vins
Autor DAVAUX, F.   DUFOURCQ, T.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2009 - V: 33- N: 349, Pg: 44
Descriptors Temperatura Gascunya Qualitat aromatica Vi Conservacio

Títol The European network for grapevine genetic resources conservation and characterization
Autor DETTWEILER, E.  
Dades Font XXVeme Congre Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 1-11
Descriptors Caracteritzacio genetica Recursos genetics Conservacio Vinya
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Tractaments fisics no contaminants per a la conservacio de fruites
Autor VENDRELL, M.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 36-39
Descriptors Tractament fisic Conservacio de fruites No contaminant Fruita

Títol Transporte y embotellamiento
Autor LEGLISE, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1992 - V: - N: 181, Pg: 66-68
Descriptors Vi Embotellament Conservacio Temperatura Fermentacio Transport

Títol Tratamiento poscosecha con 1-MCP es efectivo para el control del escaldado superficial y la descomposicion interna, en peras blanquilla, El
Autor RECASENS, I.   SORIA, Y.   VILAPLANA, R.   [et al.]  
Dades Font Fruticultura profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 168, Pg: 55-58
Descriptors Pera Conservacio Descomposicio

Títol Tratamientos postcosecha de fruta para el mantenimiento de su calidad
Autor MERNALTE, M.J. et al.  
Dades Font Alimetacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2006 - V: XXV- N: 215, Pg: 65-69
Descriptors Postcollita Tractament Fruita Conservacio Qualitat Refrigeracio Tractament quimic Modificacio de l'atmosfera Tractament termic

Títol Travail du sol et desherbage chimique ne s'opposent pas
Autor VROMANDT, Gerard  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1990 - V: - N: 143, Pg: 49-50
Descriptors Sol Vinya Conservacio Desherbament Erosio

Títol Trois zones de travail : trois types d'outils
Autor VROMANDT, Gerard  
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - maig 1990 - V: - N: 143, Pg: 51-53
Descriptors Vinya Sol Conservacio

Títol Uso de pulsos electronicos en la conservacion de alimentos
Autor GARCIA, Y.   GONZALEZ, M.E.   ACOSTA, V.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2004 - V: XLI- N: 356, Pg: 17-20
Descriptors Pols electric Aliments Conservacio Microorganismes

Títol Uso de recubrimientos comestibles para mantener la calidad de frutas y hortalizas cortadas en fresco
Autor PEREZ-GATO, M?.B.   SERRA, M.  
Dades Font Fruticultura Profesional - Enero-Febrero 2006 - V: - N: 156, Pg: 28-36
Descriptors Qualitat Fruita Hortalisses Recobriment comestible Vida util Aliments Conservacio

Títol Utilisation du SO2 pour l'elaboration et la conservation des vins
Autor SUDRAUD, M. P.  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg: 1-3
Descriptors Vi Conservacio Vinificacio Legislacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio Unio Europea Addicio
Localització C 3/11

Títol Utilisation du SO2 pour la vinification et la conservation des vins : aspects technologiques
Autor STOIAN, Viorel  
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - - V: - N: , Pg: 1-7
Descriptors Vi Vinificacio Conservacio Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Tecnologia Fermentacio Oxidacio Sulfitat
Localització C 2/7

Títol Utilizacion de los tratamientos por alta presion para la conservacion de alimentos
Autor GUAMIS, B.  
Dades Font Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Conservacio Aliments Alta pressio
Localització 634.8:663.2(061.3) SEM

Títol Utilizacion de postcosecha de ozono y efectos del uso de agua oxigenada en Drencher para optimizar la frigoconservacion de mandarinas Ortanique
Autor SENDRA COMPANY, G. et al.  
Dades Font Todo Citrus ISSN: 1138-8811 - Enero-Marzo 2005 - V: VII- N: 28, Pg: 4-14
Descriptors Postcollita Ozo Aigua oxigenada Frigoconservacio Mandarina Ortanique Conservacio Podridura

Títol Vinos de Francia. Iniciacion en los placeres del vino.
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 23 P.
Descriptors Lexic Vi Fran?a Classificacio Vi de taula Temperatura Tirabuixo Llevataps Decantacio Conservacio Presentacio Servei Vocabulari Analisi sensorial Sommelier Gastronomia Tast Degustacio Celler
Localització DO F

Títol Votre cave est-elle bonne pour le service?
Autor BAUDOUIN, J.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Novembre 2008 - V: Hors-serie- N: 15, Pg: 16-24
Descriptors Test Caves Temperatura Qualitat de produccio Conservacio Aillament