Registres trobats: 11
Títol | Desde SO2 a O3: el proceso puro para hacer un vino realmente ecologico |
Autor | CATELLI, C. LIVIO, V. CLERICI, M. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 98-101 |
Descriptors | SO2 O3 Vi ecologic Ozo Sostenibilitat |
Títol | Effet produit par le lavage a l'eau ozonisee sur la qualite des bouchons en liege naturel |
Autor | MOLINER, M. et al |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 23-24 |
Descriptors | Tap de suro Ozo Qualitat Analisi sensorial Residus oxidants |
Títol | L'us de l'ozo per millorar la seguretat de fruites i verdures fresques |
Autor | XU, L. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 15-20 |
Descriptors | Ozo Fruita Verdura Qualitat Seguretat Control Analisi |
Títol | L'us de l'ozo per millorar la seguretat de fruites i verdures fresques |
Autor | XU, L. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 15-20 |
Descriptors | Ozo Fruita Verdura Qualitat Seguretat |
Títol | Nettoyage et desinfection appliques aux contenants vinaires en bois destines a la vinification et a l'elevage des vins. Partie 2/3: Necessite, principes et methode de desinfection du bois au contact du vin |
Autor | CHATONNET, P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 38-43 |
Descriptors | Fusta Desinfeccio Dioxid de sofre Desinfectants quimics Tractament termic Ozo Ionitzacio |
Títol | Ozono para la recuperacion de barricas de roble |
Autor | GARCIA SANCHEZ, M.A. LLINARES PINEL, F. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 36-40 |
Descriptors | Ozo Barrica Roure |
Títol | Point sur l'eau ozonee, le |
Autor | LEVEQUE, O. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2013 - V: - N: 389, Pg: 46-49 |
Descriptors | Ozo Ozonitzacio Desinfeccio Botes Boteria |
Títol | Revision: el ozono y su utilizacion en la industria agroalimentaria |
Autor | AGUAYO, E. ESCALONA, V.H. ARTES, F. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2005 - V: - N: 366, Pg: 34-47 |
Descriptors | Ozo Industria agroalimentaria Activitat metabolica Qualitat microbiologica Qualitat sensorial Qualitat nutritiva |
Títol | Soluciones con ozono en la industria vitivinicola |
Autor | PEREZ CALVO, M. M. |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 56-60 |
Descriptors | Industria vitivinicola Ozo Anisols Brettanomyces Cellers |
Títol | Tratamiento especifico para la recuperacion de barricas en bodegas |
Autor | |
Dades Font | Fruticultura profesional. Nutri-fitos ISSN: 1131-5660 - 2007 - V: - N: Extraordinario 171, Pg: 116-118 |
Descriptors | Deteriorament Barriques Tractament Barrica de roure Bota Cicle de vida Qualitat del vi Oxidacio Estabilitzacio del color Roure Bacteris Ozo Vi |
Títol | Utilizacion de postcosecha de ozono y efectos del uso de agua oxigenada en Drencher para optimizar la frigoconservacion de mandarinas Ortanique |
Autor | SENDRA COMPANY, G. et al. |
Dades Font | Todo Citrus ISSN: 1138-8811 - Enero-Marzo 2005 - V: VII- N: 28, Pg: 4-14 |
Descriptors | Postcollita Ozo Aigua oxigenada Frigoconservacio Mandarina Ortanique Conservacio Podridura |