Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Ozo

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Desde SO2 a O3: el proceso puro para hacer un vino realmente ecologico
Autor CATELLI, C.   LIVIO, V.   CLERICI, M.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 98-101
Descriptors SO2 O3 Vi ecologic Ozo Sostenibilitat

Títol Effet produit par le lavage a l'eau ozonisee sur la qualite des bouchons en liege naturel
Autor MOLINER, M. et al  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 23-24
Descriptors Tap de suro Ozo Qualitat Analisi sensorial Residus oxidants

Títol L'us de l'ozo per millorar la seguretat de fruites i verdures fresques
Autor XU, L.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 15-20
Descriptors Ozo Fruita Verdura Qualitat Seguretat Control Analisi

Títol L'us de l'ozo per millorar la seguretat de fruites i verdures fresques
Autor XU, L.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 15-20
Descriptors Ozo Fruita Verdura Qualitat Seguretat

Títol Nettoyage et desinfection appliques aux contenants vinaires en bois destines a la vinification et a l'elevage des vins. Partie 2/3: Necessite, principes et methode de desinfection du bois au contact du vin
Autor CHATONNET, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 38-43
Descriptors Fusta Desinfeccio Dioxid de sofre Desinfectants quimics Tractament termic Ozo Ionitzacio

Títol Ozono para la recuperacion de barricas de roble
Autor GARCIA SANCHEZ, M.A.   LLINARES PINEL, F.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 36-40
Descriptors Ozo Barrica Roure

Títol Point sur l'eau ozonee, le
Autor LEVEQUE, O.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2013 - V: - N: 389, Pg: 46-49
Descriptors Ozo Ozonitzacio Desinfeccio Botes Boteria

Títol Revision: el ozono y su utilizacion en la industria agroalimentaria
Autor AGUAYO, E.   ESCALONA, V.H.   ARTES, F.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2005 - V: - N: 366, Pg: 34-47
Descriptors Ozo Industria agroalimentaria Activitat metabolica Qualitat microbiologica Qualitat sensorial Qualitat nutritiva

Títol Soluciones con ozono en la industria vitivinicola
Autor PEREZ CALVO, M. M.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 56-60
Descriptors Industria vitivinicola Ozo Anisols Brettanomyces Cellers

Títol Tratamiento especifico para la recuperacion de barricas en bodegas
Autor
Dades Font Fruticultura profesional. Nutri-fitos ISSN: 1131-5660 - 2007 - V: - N: Extraordinario 171, Pg: 116-118
Descriptors Deteriorament Barriques Tractament Barrica de roure Bota Cicle de vida Qualitat del vi Oxidacio Estabilitzacio del color Roure Bacteris Ozo Vi

Títol Utilizacion de postcosecha de ozono y efectos del uso de agua oxigenada en Drencher para optimizar la frigoconservacion de mandarinas Ortanique
Autor SENDRA COMPANY, G. et al.  
Dades Font Todo Citrus ISSN: 1138-8811 - Enero-Marzo 2005 - V: VII- N: 28, Pg: 4-14
Descriptors Postcollita Ozo Aigua oxigenada Frigoconservacio Mandarina Ortanique Conservacio Podridura