Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Tractament termic

Resultat de la cerca

Registres trobats: 14


Títol Effet des traitements enzymatiques sur la qualite des vins fortifies et leurs composants aromatiques apres le traitement thermique
Autor PAVLENKO, N.M.   VINOGRADOV, B.V.   POKROVSKAYA, S.S.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Tractament enzimatic Qualitat del vi Compostos aromatics Tractament termic Vi
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (y II)
Autor MARTIN CANTOS, J.P.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 77-80
Descriptors Temperatura Aliments Microorganismes Control Refrigeracio Tractament termic

Títol Estimacion de los costes directos de la estabilizacion tartarica mediante tratamiento por frio, intercambio protonico y electrodialisis
Autor GOMEZ BENITEZ, J.   PALACIOS MACIAS, V.M.   PEREZ RODRIGUEZ, L.   SZEKELY GOROSTIAGA, P.   VEAS LOPEZ, R.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2002 - V: II- N: 6, Pg: 45-49
Descriptors Estabilitzacio tartarica Fred Enologia Tractament termic Tractament per fred Intercanvi protonic Electrodialisi Costos

Títol Estudio de la eficacia de la electrodialisis y del tratamiento por frio en la estabilizacion tartarica de los vinos de Jerez
Autor GOMEZ BENITEZ, J.   PALACIOS MACIAS, V.M.   PEREZ RODRIGUEZ, L.   SZEKELY GOROSTIAGA, P.   VEAS LOPEZ, R.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2002 - V: II- N: 6, Pg: 39-43
Descriptors Electrodialisi Estabilitzacio tartarica Tractament termic Vi de Xeres

Títol Leche y productos lacteos
Autor FALDER RIVERO, A.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2003 - V: 13- N: 67, Pg: 117-133
Descriptors Llet Productes lactis Composicio Proteines Lipids Glucid Mineral Tractament termic Formatge Gelats Kefir Yakulr Vili Iogurt grec

Títol Metodos utilizados en la higenizacion y conservacion de la leche de cabra
Autor CALVO, M.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2002 - V: XXI- N: 173, Pg: 75-79
Descriptors Higienitzacio Conservacio Llet de cabra Metodes Tractament termic Higiene Industria lletera

Títol Nettoyage et desinfection appliques aux contenants vinaires en bois destines a la vinification et a l'elevage des vins. Partie 2/3: Necessite, principes et methode de desinfection du bois au contact du vin
Autor CHATONNET, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 38-43
Descriptors Fusta Desinfeccio Dioxid de sofre Desinfectants quimics Tractament termic Ozo Ionitzacio

Títol Plus de couleur, de fruite et de structure. Traitements thermiques de la vendange
Autor SI. S.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Avril 2009 - V: 33- N: 350, Pg: 36-37
Descriptors Tractament termic Verema Maceracio Vi Termovinificacio Fran?a Raim Tractament fisic Clarificacio

Títol Revision: Indicadores seleccionados para el control de calidad de la leche tratada termicamente
Autor LOPEZ-FANDINYO, R.   OLANO, A.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - April 1999 - V: - N: 2, Pg: 121-137
Descriptors Llet Qualitat Tractament termic Adulteracio Vida util

Títol Tecniques emprades per a la deteccio d'organismes modificats geneticament
Autor ESTEVE, T.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 49-50
Descriptors Organismes modificats geneticament Tecniques Deteccio Tractament termic Tractament per irradiacio Irradiacio Gasos

Títol Tecnologia del procesado del lactosuero
Autor GINER, O.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 79-89
Descriptors Lactosuero Tractament termic Centrifugacio Tecnologia de membranes Evaporacio Deshidratacio Depuracio

Títol Tecnologias emergentes e inocuidad alimentaria
Autor PINA, M.C.   FERRER, C.   MARTINEZ, A.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Juny 2005 - V: - N: 364, Pg: 38-41
Descriptors Tecniques de conservacio Suc de raim Tractament termic Inactivacio de bacteris Inactivacio de llevats Inactivacio de fongs Alta pressio hidrostatica Pols electric d'alta intensitat

Títol Traitements thermiques et qualite des jus de raisins concentres. La coleur comme critere de controle technologique
Autor OLIVIERI, Ch.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 219-225
Descriptors Suc de raim Color Tractament termic
Localització 663.2 Sim

Títol Tratamientos postcosecha de fruta para el mantenimiento de su calidad
Autor MERNALTE, M.J. et al.  
Dades Font Alimetacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2006 - V: XXV- N: 215, Pg: 65-69
Descriptors Postcollita Tractament Fruita Conservacio Qualitat Refrigeracio Tractament quimic Modificacio de l'atmosfera Tractament termic