Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
OLIVIERI, Ch.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Prescriptions generales sur les preparations enzymatiques exploitables en technologie "Raisin"
Autor MARTEAU, G.   OLIVIERI, CH.  
Dades Font FV - novembre 1981 - V: - N: 742, Pg: 3 p.
Descriptors Preparacio Enzims Produccio
Localització FV 742

Títol Specifications generales des preparations enzymatiques destinees au traitement des vendanges, des mouts et des vins.
Autor MARTEAU, G.   OLIVIERI, Ch.  
Dades Font FV - maig 1978 - V: - N: 672, Pg: 4 p.
Descriptors Enzims Verema Tractament Collita Most Vi
Localització FV 672

Títol Specifications generales des preparations enzymatiques destinees au traitement des vendanges, des mouts et des vins.
Autor MARTEAU, G.   OLIVIERI, Ch.  
Dades Font FV - juliol 1979 - V: - N: 692, Pg: 4 p.
Descriptors Enzims Addicio Dosificacio Dosatge Vi Most Verema Collita Additius Toxicitat Contaminants Higiene
Localització FV 692

Títol Traitements thermiques et qualite des jus de raisins concentres. La coleur comme critere de controle technologique
Autor OLIVIERI, Ch.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 219-225
Descriptors Suc de raim Color Tractament termic
Localització 663.2 Sim