Registres trobats: 4
Títol | Prescriptions generales sur les preparations enzymatiques exploitables en technologie "Raisin" |
Autor | MARTEAU, G. OLIVIERI, CH. |
Dades Font | FV - novembre 1981 - V: - N: 742, Pg: 3 p. |
Descriptors | Preparacio Enzims Produccio |
Localització | FV 742 |
Títol | Specifications generales des preparations enzymatiques destinees au traitement des vendanges, des mouts et des vins. |
Autor | MARTEAU, G. OLIVIERI, Ch. |
Dades Font | FV - maig 1978 - V: - N: 672, Pg: 4 p. |
Descriptors | Enzims Verema Tractament Collita Most Vi |
Localització | FV 672 |
Títol | Specifications generales des preparations enzymatiques destinees au traitement des vendanges, des mouts et des vins. |
Autor | MARTEAU, G. OLIVIERI, Ch. |
Dades Font | FV - juliol 1979 - V: - N: 692, Pg: 4 p. |
Descriptors | Enzims Addicio Dosificacio Dosatge Vi Most Verema Collita Additius Toxicitat Contaminants Higiene |
Localització | FV 692 |
Títol | Traitements thermiques et qualite des jus de raisins concentres. La coleur comme critere de controle technologique |
Autor | OLIVIERI, Ch. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 219-225 |
Descriptors | Suc de raim Color Tractament termic |
Localització | 663.2 Sim |