Registres trobats: 10
Títol | Contribution of osmotic adjustment to the dehydration tolerance of water-stressed pigeonpea (Cajanus cajan (L.) millsp.) leaves |
Autor | FLOWER, D.J. LUDLOW, M. |
Dades Font | Plant, Cell and Environment - 1986 - V: - N: , Pg: 33-40 |
Descriptors | Regulacio osmotica Potencial d'aigua letal Deshidratacio Aigua Fulles |
Localització | C 3/116 |
Títol | Developments in Dehydration of Foods |
Autor | BRENNAN, J.G. |
Dades Font | European Food and Drink Review ISSN: 0955-4416 - estiu 1994 - V: - N: , Pg: 29-37 |
Descriptors | Deshidratacio Aliments Preservacio |
Localització | C 1/80 |
Títol | Influencia de la etapa de deshidratacion sobre el contenido de inulina en Cichorium Intybus L. |
Autor | MANRIQUE DOMINGO, M. LEON MANSO, O. ANTOLIN GIRALDO, G. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 145-150 |
Descriptors | Deshidratacio Inulina Cichorum Intybus L. |
Títol | La conservacio dels aliments |
Autor | ROSELL RIUS, R. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Preservacio Alteracions Deshidratacio Aliments Conservacio |
Títol | La conservacio dels aliments |
Autor | ROSELL I RIUS, R. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Assecatge Deshidratacio Aliments Assecatge natural Preservacio |
Títol | Liofilizacion |
Autor | BOLUFER, P. |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2008 - V: - N: 392, Pg: 118-120 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Deshidratacio Congelacio Compostos volatils Tractament d'aliments Industria alimentaria |
Títol | Papel de la membrana celular durante la deshidratacion osmotica de tejido vegetal. Efecto protector de la trealosa |
Autor | GONZALEZ MARTINEZ, G. CHIRALT, A. ATARES, L. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 87-90 |
Descriptors | Membrana cel?lular Deshidratacio Deshidratacio osmotica Teixit vegetal Trealosa |
Títol | Radiacion infrarroja aplicada a la deshidratacion, La |
Autor | IGUAZ GAINZA, A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 105-108 |
Descriptors | Deshidratacio Radiacio infrarroja Equipament Energia electromagnetica Aliments |
Títol | Tecnologia del procesado del lactosuero |
Autor | GINER, O. RAVENTOS, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 79-89 |
Descriptors | Lactosuero Tractament termic Centrifugacio Tecnologia de membranes Evaporacio Deshidratacio Depuracio |
Títol | Ventajas de los procesos de deshidratacion del mosto. Respecto a los habitualmente empleados |
Autor | TORRES, C.de [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre-Diciembre 2009 - V: - N: 248, Pg: 36-41 |
Descriptors | Deshidratacio Most Raim Raim blanc Compostos fenolics Analisi quimica |