Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Deshidratacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol Contribution of osmotic adjustment to the dehydration tolerance of water-stressed pigeonpea (Cajanus cajan (L.) millsp.) leaves
Autor FLOWER, D.J.   LUDLOW, M.  
Dades Font Plant, Cell and Environment - 1986 - V: - N: , Pg: 33-40
Descriptors Regulacio osmotica Potencial d'aigua letal Deshidratacio Aigua Fulles
Localització C 3/116

Títol Developments in Dehydration of Foods
Autor BRENNAN, J.G.  
Dades Font European Food and Drink Review ISSN: 0955-4416 - estiu 1994 - V: - N: , Pg: 29-37
Descriptors Deshidratacio Aliments Preservacio
Localització C 1/80

Títol Influencia de la etapa de deshidratacion sobre el contenido de inulina en Cichorium Intybus L.
Autor MANRIQUE DOMINGO, M.   LEON MANSO, O.   ANTOLIN GIRALDO, G.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 145-150
Descriptors Deshidratacio Inulina Cichorum Intybus L.

Títol La conservacio dels aliments
Autor ROSELL RIUS, R.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61
Descriptors Conservacio d'aliments Preservacio Alteracions Deshidratacio Aliments Conservacio

Títol La conservacio dels aliments
Autor ROSELL I RIUS, R.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61
Descriptors Conservacio d'aliments Assecatge Deshidratacio Aliments Assecatge natural Preservacio

Títol Liofilizacion
Autor BOLUFER, P.  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2008 - V: - N: 392, Pg: 118-120
Descriptors Conservacio d'aliments Deshidratacio Congelacio Compostos volatils Tractament d'aliments Industria alimentaria

Títol Papel de la membrana celular durante la deshidratacion osmotica de tejido vegetal. Efecto protector de la trealosa
Autor GONZALEZ MARTINEZ, G.   CHIRALT, A.   ATARES, L.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 87-90
Descriptors Membrana cel?lular Deshidratacio Deshidratacio osmotica Teixit vegetal Trealosa

Títol Radiacion infrarroja aplicada a la deshidratacion, La
Autor IGUAZ GAINZA, A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 105-108
Descriptors Deshidratacio Radiacio infrarroja Equipament Energia electromagnetica Aliments

Títol Tecnologia del procesado del lactosuero
Autor GINER, O.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 79-89
Descriptors Lactosuero Tractament termic Centrifugacio Tecnologia de membranes Evaporacio Deshidratacio Depuracio

Títol Ventajas de los procesos de deshidratacion del mosto. Respecto a los habitualmente empleados
Autor TORRES, C.de   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre-Diciembre 2009 - V: - N: 248, Pg: 36-41
Descriptors Deshidratacio Most Raim Raim blanc Compostos fenolics Analisi quimica