Registres trobats: 4
Títol | Elaboracion de un queso fresco semidesnatado con inulina |
Autor | JUAN, F. QUINTANA, F. GUAMIS, B. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 46-48 |
Descriptors | Sector lactic Productes lactics llet Elaboracio de formatge Produccio de formatge Formatge Produccio |
Títol | Influencia de la etapa de deshidratacion sobre el contenido de inulina en Cichorium Intybus L. |
Autor | MANRIQUE DOMINGO, M. LEON MANSO, O. ANTOLIN GIRALDO, G. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 145-150 |
Descriptors | Deshidratacio Inulina Cichorum Intybus L. |
Títol | La fibra dietetica: un ingrediente para el desarrollo de alimentos funcionales |
Autor | CANOVAS, A PEREZ-ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2006 - V: - N: 370, Pg: 65-68 |
Descriptors | Fibra dietetica Aliments funcionals Fibra Inulina |
Títol | La fibra dietetica: un ingrediente para el desarrollo de alimentos funcionales |
Autor | CANOVAS, A. PEREZ ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2006 - V: - N: 376, Pg: 87-91 |
Descriptors | Fibra dietetica Aliments funcionals Inulina |