Registres trobats: 3
Títol | Elaboracion de un queso fresco semidesnatado con inulina |
Autor | JUAN, F. QUINTANA, F. GUAMIS, B. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 46-48 |
Descriptors | Sector lactic Productes lactics llet Elaboracio de formatge Produccio de formatge Formatge Produccio |
Títol | Estabilizacion microbiologica y bioquimica de vinos por aplicacion de la tecnica de altas presiones |
Autor | PUIG, A. VILAVELLA, M. DAOUDI, L. GUAMIS, B. MINGUEZ, S. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Estabilitzacio microbiologica Estabilitzacio bioquimica Alta pressio Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Utilizacion de los tratamientos por alta presion para la conservacion de alimentos |
Autor | GUAMIS, B. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Conservacio Aliments Alta pressio |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |