Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
GUAMIS, B.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Elaboracion de un queso fresco semidesnatado con inulina
Autor JUAN, F.   QUINTANA, F.   GUAMIS, B.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 46-48
Descriptors Sector lactic Productes lactics llet Elaboracio de formatge Produccio de formatge Formatge Produccio

Títol Estabilizacion microbiologica y bioquimica de vinos por aplicacion de la tecnica de altas presiones
Autor PUIG, A.   VILAVELLA, M.   DAOUDI, L.   GUAMIS, B.   MINGUEZ, S.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Estabilitzacio microbiologica Estabilitzacio bioquimica Alta pressio Vi
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Utilizacion de los tratamientos por alta presion para la conservacion de alimentos
Autor GUAMIS, B.  
Dades Font Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Conservacio Aliments Alta pressio
Localització 634.8:663.2(061.3) SEM