Registres trobats: 4
Títol | Envasado y conservacion de alimentos. Ultimas tendencias |
Autor | LOPEZ ALONSO, R. TORRES ZAPATA, T. ANTOLIN GIRALDO, G. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 45-52 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Envasat Aliments |
Títol | Influencia de la etapa de deshidratacion sobre el contenido de inulina en Cichorium Intybus L. |
Autor | MANRIQUE DOMINGO, M. LEON MANSO, O. ANTOLIN GIRALDO, G. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 145-150 |
Descriptors | Deshidratacio Inulina Cichorum Intybus L. |
Títol | Introduccion de nuevas tecnologias en la produccion ecologica de vinos tintos de calidad |
Autor | GONZALEZ SUAREZ, P. GONZALEZ GARCIA, S. ANTOLIN GIRALDO, G. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2006 - V: - N: 372, Pg: 90-91 |
Descriptors | Produccio ecologica Vi negre Qualitat |
Títol | Vinos de calidad producidos en Castilla y Leon |
Autor | GONZALEZ GARCIA, S. GONZALEZ SUAREZ, P. ANTOLIN GIRALDO, G. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2006 - V: VI- N: 33, Pg: 58-62 |
Descriptors | Vi Qualitat Castella i Lleo Denominacions d'origen Castilla y Leon |