Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Elaboracio de formatge

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Acehuche, el queso que huele
Autor MARTIN, J.L.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 36-38
Descriptors Caceres Formatge Formatge de cabra Formatge d'ovella Caracteritzacio organoleptica Productes lactics Elaboracio de formatge Elaboracio artesanal

Títol Control de aminas biog?nicas en queso mediante altas presiones hidrostaticas
Autor GAYA, P.   CALZADA, J.   OLMO, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 72-76
Descriptors Formatge Elaboracio de formatge Produccio de formatge Amines biogenes Control

Títol Elaboracion de un queso fresco semidesnatado con inulina
Autor JUAN, F.   QUINTANA, F.   GUAMIS, B.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 46-48
Descriptors Sector lactic Productes lactics llet Elaboracio de formatge Produccio de formatge Formatge Produccio

Títol European food art: un programa europeo de informacion sobre el sistema comunitario de las DOP, IGP, DOCG y ETG
Autor
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 42-45
Descriptors Elaboracio de formatge Formatge Formatge de cabra Formatge de bufala DOP Denominacio d'origen protegida IGP Indicacio geografica protegida DOCG Denominacio d'origen controlada garantida Especialitat tradicional garantida ETG European Food Art Comunitat economica europea Industria lactica Industria alimentaria

Títol Mallorquin: El otro queso balear
Autor URGELL, O.  
Dades Font Origen: la revita del sabor natural ISSN: 1697-5561 - Abril 2008 - V: V- N: 31, Pg: 38-40
Descriptors Mallorca Formatge Produccio Formatge artesa Balears Formatge tendre Elaboracio de formatge Historia

Títol Mis quesos de cabra son fotografias del paisaje. Merce Lagrava, quesera
Autor AMELA, V  
Dades Font Diari de Tarragona - 19 Noviembre 2011 - V: - N: , Pg: 80
Descriptors Formatge de cabra Entrevista Pirineus Vendes Elaboracio de formatge
Localització C 25/113

Títol Queso Zamorano. Fruto de una tradicion milenaria
Autor GARCIA, R.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 20-23
Descriptors Zamora Formatge Formatge de cabra Denominacio d'origen protegida DOP Productes lactics Elaboracio de formatge

Títol Relevancia del control del pH en la elaboracion del queso
Autor SUINAGA, A.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2012 - V: - N: 430, Pg: 54-55
Descriptors Elaboracio de formatge control pH