Registres trobats: 6
Títol | Control de aminas biog?nicas en queso mediante altas presiones hidrostaticas |
Autor | GAYA, P. CALZADA, J. OLMO, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 72-76 |
Descriptors | Formatge Elaboracio de formatge Produccio de formatge Amines biogenes Control |
Títol | Control practico de bacteriofagos en produccion de queso |
Autor | ELSBORG, K. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 107-109 |
Descriptors | Bacteriofags Produccio de formatge Formatge Control |
Títol | Elaboracion de un queso fresco semidesnatado con inulina |
Autor | JUAN, F. QUINTANA, F. GUAMIS, B. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 46-48 |
Descriptors | Sector lactic Productes lactics llet Elaboracio de formatge Produccio de formatge Formatge Produccio |
Títol | Quesos de La Serena |
Autor | CONSEJERIA DE ECONOMIA, COMERCIO E INNIVACION |
Dades Font | Vinos de Espa?a - 2007 - V: - N: 68, Pg: 52-53 |
Descriptors | Formatge de cabra La Serena La Serena DOP Extremadura Produccio de formatge Productes lactics |
Títol | Quesos salidos de la Universidad |
Autor | VARELA, P. |
Dades Font | El Pais ISSN: 1576-3765 - 30 Octubre 2011 - V: - N: , Pg: 38 |
Descriptors | Innovacio Industria lactica Formatge Universitat Produccio de formatge |
Localització | C 25/34 |
Títol | Sistemas de produccion de quesos tradicionales |
Autor | ARES CEA, J.L. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2011 - V: - N: 261, Pg: 42-48 |
Descriptors | Produccio de formatge Formatges artesanals Elaboracio artesanal Formatgeria |