Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Sector lactic

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Auditorias medioambientales: un analisis empirico
Autor BERGA MONGE, A.M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrer 2005 - V: - N: 198, Pg: 60-62
Descriptors Auditoria mediambiental Impacte mediambiental Industria alimentaria Pymes alimentaries Sector carnic Sector lactic Alimentacio animal Sector hortofructicola Sector oli Sector del vi

Títol Avances para mejorar la seguridad y calidad de los productos lacteos y desarrollar todo su potencial de crecimiento
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 28-45
Descriptors Investigacio i desenvolupament Sector lactic Productes lactics llet Produccio sostenible

Títol Elaboracion de un queso fresco semidesnatado con inulina
Autor JUAN, F.   QUINTANA, F.   GUAMIS, B.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 46-48
Descriptors Sector lactic Productes lactics llet Elaboracio de formatge Produccio de formatge Formatge Produccio

Títol Estrategias de minimizacion de vertidos en el sector agroalimentario (III). Aplicacion en el sector l?cteo
Autor BERGA, A.   GONZALEZ, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 133-136
Descriptors Minimitzacio Vessaments Sector lactic Sector agroalimentari Medi ambient Impacte ambiental

Títol Nuevos metodos de conservacion: alimentos mas duraderos con procesos mas eficientes y naturales
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 51-66
Descriptors Sector lactic Productes lactics Conservacio Conservacio d'aliments Tecniques de conservacio Tecniques de conservacio d'aliments Tecniques de millora Consum d'energia Congelacio Super-refrigeracio

Títol Queso de cabra
Autor OLIVA, I. de la  
Dades Font Vino + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2007 - V: XXIII- N: 221, Pg: 44-59
Descriptors Maridatge Formatge de cabra Formatge artesa Sector lactic Produccio alimentaria AFQA Sociacion para el Fomento del Queso Artesano Associacions agraries

Títol Quesos buscan pareja, Los
Autor PALMA, M.  
Dades Font La Vanguardia - 24 Mar? 2012 - V: - N: , Pg: 11
Descriptors Formatge Entrevista Fires Sector alimentari Sector lactic
Localització C 25/15