Registres trobats: 4
Títol | Aplicacion de las tecnicas de irradiacion en la produccion alimentaria, sus ventajas y repercusion social |
Autor | RAMIREZ FERNANDEZ, R. GONZALEZ NU?EZ, L. M. CAMEJO SERRANO, Y. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2002 - V: - N: 331, Pg: 57-64 |
Descriptors | Tecniques d'irradiacio Produccio alimentaria Radioestimulacio Radiomutagenesi Radioestirilitzacio |
Títol | Los alimentos transgenicos: Generalidades y deteccion |
Autor | VIDAL, R. GIL PONCE, J.V. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2007 - V: - N: 383, Pg: 93-98 |
Descriptors | Aliments transgenics Transgenic Biotecnologia Produccio alimentaria Produccio |
Títol | Nuevas tendencias en la produccion de alimentos |
Autor | PEREZ ALVAREZ, J.A. FERNANDEZ GINES, J.M. FERNANDEZ LOPEZ, J. SAYAS BARBERA, E. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 107-112 |
Descriptors | Produccio alimentaria Tendencies Legislacio Aliments funcionals Tra?abilitat |
Títol | Queso de cabra |
Autor | OLIVA, I. de la |
Dades Font | Vino + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2007 - V: XXIII- N: 221, Pg: 44-59 |
Descriptors | Maridatge Formatge de cabra Formatge artesa Sector lactic Produccio alimentaria AFQA Sociacion para el Fomento del Queso Artesano Associacions agraries |