
Registres trobats: 23
| Títol | 3. Area de marketing. Tendencias de estilos de vinos: 3.2. Tendencias y estilos de vinos |
| Autor | TURNER, S. |
| Dades Font | V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 189-192 |
| Descriptors | Vi Tendencies de consum Tendencies Gust Sabor |
| Localització | Signatura: 634.8:663.2 For |
| Títol | 3. Area de marketing. Tendencias de estilos de vinos: 3.5. Tendencias y estilos en las catas de vinos |
| Autor | ROCA, J. |
| Dades Font | V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 207-219 |
| Descriptors | Cata Tendencies Tendencies de consum SumillerGastronomia Estrategies comercials Restaurant |
| Localització | Signatura: 634.8:663.2 For |
| Títol | Extra vino. La mirada de los sabios |
| Autor | JOLONCH, C. |
| Dades Font | La Vanguardia magazine - 11 Novembre 2012 - V: - N: , Pg: 46-60 |
| Descriptors | Sommelier Tendencies Vi Varietats autoctones Viticultura Graduacio alcoholica Habits de consum Crisi economica Ribera del Duero DO Enoturisme Cellers La Rioja Exportacio |
| Localització | C 25/129 |
| Títol | Factores economicos clave del sector vitivinicola |
| Autor | ALONSO, A. |
| Dades Font | V Foro Mundial del Vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 223-239 |
| Descriptors | Economia Economia vitivinicola Sector vitivinicola Tendencies Preu Mercat |
| Localització | 663.2 For |
| Títol | Innovar en sabores, colores, formatos, presentaciones y tecnologias, retos mas importantes del sector bebidas |
| Autor | |
| Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2012 - V: - N: 434, Pg: 24-29 |
| Descriptors | Begudes Innovacio Tendencies 2012 Mercat mundial |
| Títol | Las abonadoras de proyeccion en tiempo de crisis |
| Autor | NOGALES GARCIA, J.M. ARAUJO TORRES, R. |
| Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Septiembre 2012 - V: 19- N: 349, Pg: 68-75 |
| Descriptors | Adobar Maquinaria agricola Tendencies Futur |
| Títol | Metodes i tendencies de la criansa en fusta |
| Autor | |
| Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2000 - V: - N: 51, Pg: 4-7 |
| Descriptors | Crian?a en fusta Vi Botes Legislacio Roure |
| Títol | Noves tendencies en l?envasament d?aliments en envasos flexibles |
| Autor | |
| Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: 1-15 |
| Descriptors | Envasatge Envas flexible Enginyeria dels aliments Aliments |
| Localització | C 12/100 |
| Títol | Nuevas tendencias en ciencia y tecnologia de la carne |
| Autor | PAREDES, B. DIAZ, M. |
| Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 49-53 |
| Descriptors | Tecnologia de la carn Tendencies Carn Productes carnics Conservacio Tecniques de conservacio |
| Títol | Nuevas tendencias en el consumo de productos agroalimentarios |
| Autor | MARTINEZ-CARRASCO, L. BRUGAROLAS MOLLA-BAUZA, M. MARTINEZ POVEDA, A. |
| Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 88-92 |
| Descriptors | Consum Productes agroalimentaris Aliments Tendencies |
| Títol | Nuevas tendencias en el queso. El futuro es ya! |
| Autor | CANUT, E. |
| Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2011 - V: 8- N: 59, Pg: 22-23 |
| Descriptors | Futur Formatge Tendencies Consum Caracteristiques sensorials Materia prima Novetats |
| Títol | Nuevas tendencias en la produccion de alimentos |
| Autor | PEREZ ALVAREZ, J.A. FERNANDEZ GINES, J.M. FERNANDEZ LOPEZ, J. SAYAS BARBERA, E. |
| Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 107-112 |
| Descriptors | Produccio alimentaria Tendencies Legislacio Aliments funcionals Tra?abilitat |
| Títol | Radiografia mundial de la vision estrategica en peras |
| Autor | GIACINTI, M.A. |
| Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5660 - Enero-Febrero 2005 - V: - N: 148, Pg: 4-28 |
| Descriptors | Pera Agenda cluster Consumidor Heterogeneitat Mercat Tendencies |
| Títol | Sistema alimentario mundial, El |
| Autor | LANGREO NAVARO, A. |
| Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 100. Numero Especial, Pg: 258-274 |
| Descriptors | Sistema alimentari Mon Tendencies Globalitzacio Economia Distribucio Consum Investigacio Innovacio |
| Títol | Tendencia del consumo de vinos en Estados Unidos |
| Autor | GIACINTI, M.A. |
| Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo - Abril 2004 - V: XV- N: 91, Pg: 53-65 |
| Descriptors | Estrategies regionals Pla de negoci Segmentacio Consum Vi Estats Units d'America Tendencies |
| Títol | Tendencia mundial del consumo de vinos y vision estrategica de los paises productores |
| Autor | GIACINTI, M.A. |
| Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2003 - V: XIV- N: 86, Pg: 37-54 |
| Descriptors | Estrategies Mercat Segmentacio Tendencies |
| Títol | Tendencias de futuro en la produccion y la industria del aceite de oliva |
| Autor | LANGREO NAVARRO, A. |
| Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 VOL 10 - octubre-novembre 2000 - V: - N: 54, Pg: 53-87 |
| Descriptors | Produccio d'oli d'oliva Oli d'oliva Industria Tendencies |
| Títol | Tendencias de la tecnologia enologica en la produccion de vinos de calidad y modelos vitivinicolas |
| Autor | MINGUEZ, S. [et.al] |
| Dades Font | IV Foro Mundial del Vino ISSN: 84-8125-241-7 (ISBN) - Mayo 2004 - V: - N: , Pg: 94-113 |
| Descriptors | Tendencies Tecnologia enologica Produccio de vi Vi de qualitat Model vitivinicola Llevats vinics Extraccio del color Estabilitzacio del color Maceracio prefermentativa |
| Localització | 663.2 For |
| Títol | Tendencias en el mercado espa?ol del vino |
| Autor | BARDAJI AZCARATE, I. |
| Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: 14- N: 78, Pg: 57-68 |
| Descriptors | Mercat Vi Espanya Tendencies Consum |
| Títol | Tendencias y estilos de vinos |
| Autor | TURNER, S. |
| Dades Font | V Foro Mundial del Vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 189-192 |
| Descriptors | Tendencies Vi |
| Localització | 663.2 For |
| Títol | Tendencias y estilos en las catas de vinos |
| Autor | ROCA, J. |
| Dades Font | V Foro Mundial del Vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 207-219 |
| Descriptors | Tendencies Tast de vins |
| Localització | 663.2 For |
| Títol | Tendencies alimentaries en el segle XXI |
| Autor | CLOTET, R. |
| Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: |
| Descriptors | Enginyeria dels aliments Tendencies alimentaries Segle XXI |
| Localització | C 12/104 |
| Títol | Wine Pouch, capsule, PET et les autres... |
| Autor | GUELLER, T. |
| Dades Font | Revue Vinicole Internationale ISSN: 0035-4368 - Juin 2009 - V: - N: 3869, Pg: 12-13 |
| Descriptors | Vi Packaging PET Novetats Tendencies |