Registres trobats: 52
Títol | "Tenemos 15 bodegas de Martinell". Entrevista a Marina Povill, estudiante que ha hecho un estudio sobre los cellers modernistas de Cesar Martinell |
Autor | GOSALBEZ, C. |
Dades Font | Diari de Tarragona - Juny 2010 - V: - N: , Pg: 13 |
Descriptors | Cellers modernistes Tarragona Estudi Entrevista |
Localització | C 24/252 |
Títol | ?Cuanto pijo viticultor...! Si aqui no teniamos ni un duro! |
Autor | AMela, V. SANCHIS,I AMIGUET, Ll. |
Dades Font | Vanguardia, La - Julio 2008 - V: - N: , Pg: 76 |
Descriptors | Viticultor Fran?a Vi Produccio de vi Valoracio Viticultura Entrevista DO Globalitzacio |
Localització | C24/155 |
Títol | A Catalunya sestan fent uns vins impressionants. Montse Velasco, sommelier guanyadora del concurs Nas d' Or 2011 |
Autor | ESPIGA, F. |
Dades Font | El Punt - 21 Juny 2011 - V: - N: , Pg: 13 |
Descriptors | Catalunya Vi Entrevista Sommelier Premi Nas d'Or 2011 |
Localització | C 25/92 |
Títol | Anselmo Mendes, el referente enologico de Portugal |
Autor | PITA, M. |
Dades Font | Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos - Julio-Agosto 2008 - V: X- N: 54, Pg: 76-78 |
Descriptors | Vi Portugal Entrevista Enoleg Sector del vi Comercialitzacio Espanya Albari?o Albarinyo Oporto Canvi climatic |
Títol | Apostamos por nuestros vinos. Tarragona Restaurant Wine. Francisco Requena gerente del Restaurante De Vins |
Autor | CIRERA, M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 2 Novembre 2011 - V: - N: , Pg: 9 |
Descriptors | Tarragona Restaurant Wine Entrevista 2011 Restaurant Cuina Gastronomia |
Localització | C 25/117 |
Títol | Christian Barre. Las mujeres deciden la compra,tambien de vino |
Autor | VI?OLO, V. |
Dades Font | Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2013 - V: - N: 244, Pg: 20-24 |
Descriptors | Bodegues Domecq Comercialitzacio de vi Rioja DO Entrevista |
Títol | Descubrimos el Cellar Laurona por casualidad |
Autor | PEREZ, U. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 10 Novembre 2012 - V: - N: , Pg: 31 |
Descriptors | Montsant DO Celler Laurona Entrevista Falset Cellers Celler Rene Barbier |
Localització | DO 3 Montsant 1 |
Títol | El Mon del vi no te l'acaves mai |
Autor | NT |
Dades Font | Not?cies Tarragona - 7 Setembre 2011 - V: - N: , Pg: 40 |
Descriptors | Entrevista Enoleg-ologa Vi catala DO Denominaci? d'Origen |
Localització | C 25/23 - Enologia recull ENO 168 |
Títol | El aceite es basico en nuestra dieta. Carme Ruscalleda |
Autor | LLORACH, M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 19 Juny 2011 - V: - N: , Pg: 56 |
Descriptors | Oli d'oliva Dieta mediterrania Entrevista Cuina |
Localització | C 25/94 |
Títol | El cliente pide vinos nuevos. Tarragona Restaurant Wine. Jaume Sabater, propietario Entrecopes |
Autor | CIRERA, M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 8 Novembre 2011 - V: - N: , Pg: 12 |
Descriptors | Tarragona Restaurant Wine Entrevista 2011 Restaurant Cuina Gastronomia |
Localització | C 25/119 |
Títol | El mundo del vino esta de moda |
Autor | ESCUDERO, S. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 3 Novembre 2011 - V: - N: , Pg: 6 |
Descriptors | Maridatge Vi Promocio Restauracio Vi catala Entrevista |
Localització | C 25/30 |
Títol | El nostre vi es autenticament autocton, amb personalitat |
Autor | GARCIA, J. |
Dades Font | Ara ISSN: 2014-010X - 27 Maig 2011 - V: - N: , Pg: 23 |
Descriptors | Entrevista Enoleg-ologa Vi catala Mallorca Celler |
Localització | C 25/53 |
Títol | El rey del vino en Espa?a |
Autor | Francas, R. |
Dades Font | La Vanguardia - 11 d'Agost 2002 - V: - N: , Pg: 1pp |
Descriptors | Bodegas Torres Premsa Miguel Torres Entrevista Penedes |
Localització | C 18/82 |
Títol | El secret de fer bon vi i voler compartir-lo |
Autor | MARQUEZ, T. |
Dades Font | La Vanguardia - 29 Desembre-4 Gener 2013 - V: - N: , Pg: 8 |
Descriptors | Vi catala Celler Celler Bouquet Elaboraci? de vi Alella DO Entrevista |
Localització | C25/180 |
Títol | Empresa: Seda Solutions |
Autor | ENOLOGOS |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 32-33 |
Descriptors | Entrevista Enoleg/ologa Gestio integral Bodegues Optimitzacio de recursos |
Títol | En el mundo de la enologia hay mucho fantasmon |
Autor | TARRIDA, J. |
Dades Font | La Vanguardia - 27 Julio 2013 - V: - N: , Pg: 72 |
Descriptors | Entrevista Sumiller Premi Premi Nas d'Or 2013 |
Localització | C25/136 |
Títol | En el consum de vi hi ha una doble moral |
Autor | TRILLAS, A. |
Dades Font | Ara ISSN: 2014-010X - 24 Mar? 2012 - V: - N: , Pg: 34-35 |
Descriptors | Entrevista Enoleg-ologa Vi Futur Vi ecologic Vi catala |
Localització | C 25/18 |
Títol | Enologos del siglo XXI. Tom?s Mesa, et reto vitivinicola al limite |
Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 20 |
Descriptors | Enoleg-ologa Entrevista Condicions climatiques Cultiu de la vinya |
Títol | Enologos del siglo XXI: Jorge Martinez Bruyel, la cencibel como bandera |
Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 22 |
Descriptors | Enoleg-ologa Entrevista Vi ecologic Produccio de vi |
Títol | Entrevista Carme Ribes (Directora de Red Europea de Ciudades del Vino, Recevin). El enoturismo es una aventura conjunta de distintos sectores |
Autor | DIAZ PLAZA, J. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 24 Octubre 2010 - V: - N: , Pg: 14 |
Descriptors | Recevin Enoturisme Cultura vitivinicola |
Localització | C 24/265 |
Títol | Entrevista a Jordi Grau Segarra: "www.grauonline.com, el unico portal de venta de vinos respaldado por 33 a?os de experiencia en el sector" |
Autor | ISLA, J. |
Dades Font | La Vanguardia - 30 Diciembre 2010 - V: - N: , Pg: 27 |
Descriptors | Vendes online Pagines web |
Localització | C 24/279 |
Títol | Entrevista a Juanjo Caceres: Yogur: un producto nutricionalmente adecuado |
Autor | BASULTO MARSET, J. |
Dades Font | Yogurvivo - Enero 2007 - V: - N: 24, Pg: 11-13 |
Descriptors | Iogurt Salut |
Títol | Entrevista a Xavi Branchat: "Catalunya te la cerveseria prehistorica mes antiga d'Europa" |
Autor | ORENSANZ, T. |
Dades Font | La Vanguardia - 11 Mar? 2011 - V: - N: , Pg: 12 |
Descriptors | Cerveseria Catalunya Historia Cervesa artesana |
Localització | C 24/307 |
Títol | Entrevista: Angelina Mondavi, cuando el "vino se lleva en la sangre". |
Autor | ENOLOGOS |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 24-26 |
Descriptors | Entrevista Enoleg-ologa Bodegues Bodegues Mondavi |
Títol | Entrevista: Anna Espelt |
Autor | COMAS, U. |
Dades Font | El Punt Avui - 19 de Setembre 2012 - V: - N: , Pg: 48 |
Descriptors | Enoleg-ologa Entrevista |
Localització | C25/157 |
Títol | Entrevista: Joan Manel Serrat. La Morera de Montsant 2-5-08 |
Autor | ALCOVER, J. NARANJO, S. |
Dades Font | Vanguardia, La - Junio 2008 - V: - N: Monografico especial, Pg: 4-5 |
Descriptors | Priorat DO Vi catala Producciode vi Perinet Gotia Clos Marques |
Localització | C 24/155 |
Títol | Entrevista: Miguel Ruescas Lozano. |
Autor | ENOLOGOS |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 28-30 |
Descriptors | Entrevista Enoleg/ologa Castella - la Manxa Col?legi d'Enolegs |
Títol | Entrevista: Rene Barbier |
Autor | BARROSO, S. |
Dades Font | Ara ISSN: 2014-010X - 8 d'Agost 2012 - V: - N: , Pg: 48 |
Descriptors | Enoleg-ologa Entrevista Priorat DOQ |
Localització | C25/153 |
Títol | Gerard Sibourd-Baudry. Depuis 2000, il incarne les prestigieuses caves Legrand, l'une des plus belles adresses du vin a Paris |
Autor | POELS, o. SAVEROT, D. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Janvier 2014 - V: - N: 577, Pg: 10-14 |
Descriptors | Enoturieme Entrevista Caves Fran?a Paris Vinaters |
Títol | Jordi Torrens "Impulsar la recerca de l'analisi sensorial com medicio objectiva ens apropara al perfil sensorial que millor s'adapta a les preferencies dels nostres consumidors" |
Autor | GIBERT, N. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1erSemestre 2013 - V: 30- N: 97, Pg: 17-19 |
Descriptors | Entrevista Qualitat de la produccio Investigacio vitivinicola Seguretat alimentaria Innovacio |
Títol | La cata del enologo. Marcos Eguren, grande entre los grandes |
Autor | PINTADO VILLEGAS, P. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio/Agosto 2013 - V: XV- N: 84, Pg: 82-85 |
Descriptors | Entrevista Enoleg-ologa URV |
Títol | Le champagne, que le champagne |
Autor | HERMINE, F. |
Dades Font | Revue vinicole internationale - Decembre 2013 - V: - N: 3914, Pg: 22-23 |
Descriptors | Entrevista Champagne Produccio de cava Sector vitivinicola |
Títol | Les vendes de vi ja suposen la meitat de la nostra facturacio. Xavier Pages, director General de Codorniu |
Autor | SAYAVERA, L. |
Dades Font | L'Economic - 15-21 Desembre 2012 - V: - N: , Pg: 9 |
Descriptors | Codorniu Vendes Vi Entrevista Cava Exportacio Cellers |
Localització | C 25/64 |
Títol | Los clientes prueban todos los vinos. Tarragona Restaurant Wine. Vicen? Marti, director general del Grupo Reside Hosteleria |
Autor | CIRERA, M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 14 Novembre 2011 - V: - N: , Pg: 7 |
Descriptors | Tarragona Restaurant Wine Entrevista 2011 Restaurant Cuina Gastronomia |
Localització | C 25/114 |
Títol | Manel Pla |
Autor | OZCARIZ RAVENTOS, B. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Juny 2014 - V: - N: 99, Pg: 16-18 |
Descriptors | Entrevista Sumiller Innovacio |
Títol | Maria Luisa Gonzalez San Jose "En el grau en que la ciencia progresi, ho fara el vi" |
Autor | OZCARIZ RAVENTOS, B. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2013 - V: 30- N: 98, Pg: 17-20 |
Descriptors | Bioquimica Industria alimentaria Vi Raim Begudes alcoholiques Entrevista |
Títol | Marques reserva y virgen extra |
Autor | BAS, B. |
Dades Font | El Pais ISSN: 1576-3765 - 17 de Julio 2013 - V: - N: , Pg: 45 |
Descriptors | Oli d'oliva Cultura de l'oli Viticultor-a Entrevista Marques de Gri?on |
Localització | C25/132 |
Títol | Me gusta la tierra, quiero vivir de ella. Noemi Poquet, enologa del celler Moli de Rue de Vinebre (Ribera d'Ebre) |
Autor | CARALT, A. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 29 Desembre 2012 - V: - N: , Pg: 48 |
Descriptors | Cellers Vinebre Ribera d'Ebre Entrevista Enoleg-ologa Vi dol? |
Localització | C 25/79 |
Títol | Mis quesos de cabra son fotografias del paisaje. Merce Lagrava, quesera |
Autor | AMELA, V |
Dades Font | Diari de Tarragona - 19 Noviembre 2011 - V: - N: , Pg: 80 |
Descriptors | Formatge de cabra Entrevista Pirineus Vendes Elaboracio de formatge |
Localització | C 25/113 |
Títol | Modernisation en douceur |
Autor | HERMINE, Frederique |
Dades Font | Revue vinicole internationale - Novembre 2013 - V: - N: 3913, Pg: 24-25 |
Descriptors | Entrevista Borgonya Bourgogne Produccio vitivinicola Modernitzacio Preu |
Títol | Monografic: Alimentarse |
Autor | LA VANGUARDIA |
Dades Font | La Vanguardia - 25 Maig 2011 - V: Monografic especial- N: , Pg: 1-8 |
Descriptors | Dieta Entrevista Vi Cultura del vi Cata Promocio Penedes |
Localització | C 25/52 |
Títol | Nuestros vino son excelentes. Tarragona Restaurant Wine. Laura Recasens propietaria de El Terrat |
Autor | CIRERA, M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 5 Novembre 2011 - V: - N: , Pg: 6 |
Descriptors | Tarragona Restaurant Wine Entrevista 2011 Restaurant Cuina Gastronomia |
Localització | C 25/115 |
Títol | Queremos que nuestros visitantes se apasionen por un mundo tan interesante como es el del vino |
Autor | |
Dades Font | La Vanguardia - 8 de Setembre 2012 - V: - N: Monogr?fico Especial, Pg: 7 |
Descriptors | Enoturiame Entrevista Cellers |
Localització | C25/151 |
Títol | Quesos buscan pareja, Los |
Autor | PALMA, M. |
Dades Font | La Vanguardia - 24 Mar? 2012 - V: - N: , Pg: 11 |
Descriptors | Formatge Entrevista Fires Sector alimentari Sector lactic |
Localització | C 25/15 |
Títol | Renaixement priorat? |
Autor | GIRALT, E. |
Dades Font | La Vanguardia - 4 Gener 2013 - V: - N: , Pg: 5 |
Descriptors | Vi catala 2008 Priorat DO Gratallops Elaboracio de vi Celler Celler Balaguer i Cabre Rene Barbier Entrevista |
Localització | C25/179 |
Títol | Santiago Cadavid. Estudiant de sommelieria. |
Autor | GUTIERREZ, A. |
Dades Font | Ara ISSN: 2014-010X - 28 de Juliol 2014 - V: - N: , Pg: 28 |
Descriptors | Sumiller Entrevista Premi Premi enologic Sentits Invidents |
Títol | Tenemos un gran potencial vinicola. Tarragona Restaurant Wine. Carles Segarra director del Hotel Urbis |
Autor | CIRERA, M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 11 Novembre 2011 - V: - N: , Pg: 9 |
Descriptors | Tarragona Restaurant Wine Entrevista 2011 Restaurant Cuina Gastronomia |
Localització | C 25/122 |
Títol | Un imperio del licor |
Autor | CABALLERO, O. |
Dades Font | La Vanguardia - 20 de Agosto 2012 - V: - N: , Pg: 21 |
Descriptors | Entrevista Licor Aiguardent Sector enologic |
Localització | C25/160 |
Títol | Un tinto se puede maridar con pescado. Tarragona Restaurant Wine. Astrid Schon encargada de la sala El Llagut |
Autor | CIRERA, M. |
Dades Font | Diari de Tarragona - 12 Novembre 2011 - V: - N: , Pg: 7 |
Descriptors | Tarragona Restaurant Wine Entrevista 2011 Restaurant Cuina Gastronomia |
Localització | C 25/123 |
Títol | Vino es un alimento liquido que favorece a la salud |
Autor | GEA, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: - N: 3161, Pg: 750-753 |
Descriptors | Entrevista Salut Vi Salut publica Sanitat |
Títol | Vins bio: place a la communication |
Autor | LEVEQUE, O. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Decembre 2013 - V: - N: 393, Pg: 6-7 |
Descriptors | Vi biologic Entrevista Enoleg-ologa Vi frances |
Títol | Yves Grassa. En trente ans, i a transforme un petit domaine Gascon en une marque mondialement connue: Tariquet |
Autor | BENGOLD, V. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 1634-7625 - Novembre 2013 - V: - N: 576, Pg: 8-12 |
Descriptors | Enoleg-ologa Entrevista Vinaters Innovacio Estrategies Estrategies de posicionament |