Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Productes lactics

Resultat de la cerca

Registres trobats: 26


Títol A Rapid Ion-Pair HPLC Procedure for the Determniation of Tyramine in Dairy Products
Autor REUVERS, T. B. A   MARTIN, M.   RAMOS, M.   JIMENEZ, R  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 84-86
Descriptors Productes lactics Tiramina Cromatografia liquida d'alta resolucio
Localització C 7/95

Títol Acehuche, el queso que huele
Autor MARTIN, J.L.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 36-38
Descriptors Caceres Formatge Formatge de cabra Formatge d'ovella Caracteritzacio organoleptica Productes lactics Elaboracio de formatge Elaboracio artesanal

Títol Aplicacion de los ultrasonidos en las industrias de productos lacteos y derivados. (I) Ultrasonidos de baja intensidad.
Autor CARCEL, J.A.   BENEDITO, J.   BON, J.   FRAU, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 39-44
Descriptors Ultrasons Productes lactics Derivats

Títol Aplicacion de los ultrasonidos en las industrias de productos lacteos y derivados
Autor CARCEL, J.A.   BENEDITO, J.   SANJUAN, N.   SANCHEZ, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 135-141
Descriptors Ultrasons d'alta intensitat Industria lactica Productes lactics

Títol Avances para mejorar la seguridad y calidad de los productos lacteos y desarrollar todo su potencial de crecimiento
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 28-45
Descriptors Investigacio i desenvolupament Sector lactic Productes lactics llet Produccio sostenible

Títol Biodegradacion de un vertido lacteo: influencia de la carga organica a valores altos de pH. Determinacion de las condiciones optimas para un proceso de nitrificacion
Autor ALVARES MATEOS, P. et al  
Dades Font Alimentaria Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 37-43
Descriptors Biodegradacio Productes lactics pH Nitrificacio

Títol Control de cambiadores de calor con aplicacion en la industria alimentaria
Autor ECHEVARRIA, L.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2004 - V: XXIII- N: 196, Pg: 88-92
Descriptors Canviador de calor Control Industria alimentaria Vinificacio Productes lactics

Títol Desarrollo de productos lacteos frescos obtenidos por coagulacion enzimatica de la leche. (y II) Influencia de la adicion de pectina a la cuajada y de su batido
Autor HERNANDO, I.   PEREZ-MUNUERA, I.   LLUCH, M.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 59-63
Descriptors Coagulacio enzimatica Llet Pectina Quall Productes lactics

Títol Desarrollo de productos lacteos frescos obtenidos por coagulacion enzimatica de la leche. I. Influencia de la adicion de pectina a la cuajada y de su trituracion
Autor HERNANDO, I.   PEREZ-MUNNUERA, I.   LLUCH, M.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 59-64
Descriptors Productes lactics Coagulacio enzimatica Llet Caseum Quall Llet presa Pectina Trituracio Quallada

Títol Direct polymerase chain reaction detection of campylobacter jejuni and campylobacter coli in raw milk and dairy products
Autor WEGMULLER, B.   LUTHY, J.   CANDRIAN, U.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 59 - juliol 1993 - V: - N: 7, Pg: 2161-2165
Descriptors Reaccio de polimeritzacio en cadena Campylobacter jejuni Campylobacter coli Llet Productes lactics
Localització C 10/89

Títol Elaboracion de un queso fresco semidesnatado con inulina
Autor JUAN, F.   QUINTANA, F.   GUAMIS, B.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 46-48
Descriptors Sector lactic Productes lactics llet Elaboracio de formatge Produccio de formatge Formatge Produccio

Títol Elaboracion y aplicacion del programa higienico-sanitario de una planta piloto de leche y productos lacteos
Autor PAZ,M.T.   TOIRAC,A.   PEREZ,J.I.   ALFONSO,M.  
Dades Font Alimentaria revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2001 - V: XXXVIII- N: 323, Pg: 25-28
Descriptors Higiene Productes lactics Industria alimentaria Industria lactica

Títol Emballage et industries agroalimentaires
Autor
Dades Font Industries alimentaires et agricoles ISSN: 0019-9311 - abril 1996 - V: - N: 4, Pg: 294 p.
Descriptors Embalatge Fran?a Industria agroalimentaria Consum Reglament Condicionament Prevencio Reciclatge Preservacio Aliments Permeabilitat Aroma Valvules Collita 1995 Palets Productes lactics Conserves

Títol Homogeneizacion de la leche y productos lacteos, La
Autor COBOS, A.   DIAZ, O.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XV - juliol-agost 1996 - V: - N: 6, Pg: 31-36
Descriptors Homogeneitzacio Llet Productes lactics

Títol Importacion de las bacterias psicrotrofas en la leche y en los productos lacteos
Autor JASPE RODRIGUEZ, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XV - juliol-agost 1996 - V: - N: 6, Pg: 39
Descriptors Llet Productes lactics Bacteris

Títol La cadena de produccion del sector lacteo
Autor
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre-diciembre 2006 - V: 16- N: 90, Pg: 115-125
Descriptors Cadena de produccio Produccio Industria lactica Productes lactics Lactics Llet

Títol Leche y productos lacteos
Autor DIAZ YUBERO, I.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Marzo 2014 - V: A?o 23- N: 126, Pg: 58-66
Descriptors Llet Productes lactics Historia Formatge

Títol Manutention - logistique en industries agro-alimentaires
Autor
Dades Font Industries alimentaires et agricoles ISSN: 0019-9311 - maig 1996 - V: - N: 5, Pg: 424
Descriptors Industria agroalimentaria Transport Mecanitzacio Productivitat Logistica Manutencio Embalatge Fran?a Almassera Productes lactics

Títol Mohos y levaduras en productos lacteos. Funciones e interaccion con otros microorganismos
Autor MAYO, B.   ALVAREZ, P.   FLOREZ, A.B.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 51-55
Descriptors Llevats Productes lactics Fongs Industria lactica Lactics Interaccio amb microorganismes

Títol Nuevos metodos de conservacion: alimentos mas duraderos con procesos mas eficientes y naturales
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 51-66
Descriptors Sector lactic Productes lactics Conservacio Conservacio d'aliments Tecniques de conservacio Tecniques de conservacio d'aliments Tecniques de millora Consum d'energia Congelacio Super-refrigeracio

Títol Productos lacteos con la denominacion ecologica
Autor CHIRALT, A.   CHAFER, M.   GONZALEZ-MARTINEZ, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 67-72
Descriptors Productes lactics Denominacio ecologica Productes lactics ecologics Etiquetatge

Títol Pura via lactea. Un mundo de sabores mas alla del queso
Autor GARCIA, R.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Enero-Febrero 2014 - V: - N: 76, Pg: 20-23
Descriptors Productes lactics Soria DOP Alt Urgell DOP Cerdanya DOP

Títol Queso Payoyo. Tradici?n y calidad en la Sierra de Grazalema
Autor TACORONTE, Y.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo-Abril 2014 - V: - N: 77, Pg: 16-18
Descriptors Formatge Productes lactics Sierra de Grazalema Formatge de cabra Formatge curat Formatges artesanals

Títol Queso Zamorano. Fruto de una tradicion milenaria
Autor GARCIA, R.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2008 - V: V- N: 30, Pg: 20-23
Descriptors Zamora Formatge Formatge de cabra Denominacio d'origen protegida DOP Productes lactics Elaboracio de formatge

Títol Quesos de La Serena
Autor CONSEJERIA DE ECONOMIA, COMERCIO E INNIVACION  
Dades Font Vinos de Espa?a - 2007 - V: - N: 68, Pg: 52-53
Descriptors Formatge de cabra La Serena La Serena DOP Extremadura Produccio de formatge Productes lactics

Títol Trascendencia nutricional del consumo de lacteos en la dieta mediterranea actual en Espanya
Autor CAPDEVILA, F.   MARTI-HENNEBERG, C.  
Dades Font Alimentacion, nutricion y salud - gener-mar? 1996 - V: - N: 1, Pg: 9-17
Descriptors Consum Dieta mediterrania Espanya Nutricio Productes lactics