Registres trobats: 20
Títol | Canada nos descubre el secreto de sus vinos del hielo |
Autor | BERNAD, J. |
Dades Font | Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 224, Pg: 44-52 |
Descriptors | Raim Vi Congelacio Vi dol? Regio viticola Regio vitivinicola Canada Raim gla?at Viticultura Icewine Varietats comercials Riesling Bodegues Comer? Exportacio |
Títol | Congelacion criogenica con calidad y velocidad |
Autor | LEMEE, A. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2007 - V: - N: 380, Pg: 81-84 |
Descriptors | Congelacio Congelacio criogenica Criogenia Productes alimentaris |
Títol | Cryobiology: the freezing of biological systems |
Autor | MAZUR, P |
Dades Font | Science ISSN: 0036-8075 - May 1970 - V: 168- N: , Pg: 939-949 |
Descriptors | Criobiologia Congelacio Cel?lules |
Localització | C 1/97 |
Títol | Des aromes venus du froid. Vins blancs. |
Autor | CABOULET, D. |
Dades Font | Viti. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - abril 1995 - V: - N: 197, Pg: 28-29 |
Descriptors | Aroma Vi blanc Fred Raim Congelacio |
Títol | Efecto de nuevas tecnicas de vinificacion sobre el perfil antocianico de vinos de Monastrell, Syrah y Cavernet Sauvignon |
Autor | HERNANDEZ, A. GIL, R. BAUTISTA, A. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 417-419 |
Descriptors | Vinificacio Vi Color Antocians Enzims Congelacio |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Effect of Freezing Fruit on the Composition of Musts and Wines |
Autor | SPAYD, Sara E. [et al.] |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 243-245 |
Descriptors | Most Raim Varietats Composicio Fred Congelacio Vinificacio Efecte secundari Qualitat Vi blanc |
Localització | C 5/38 |
Títol | El nitrogeno liquido en la industria del helado |
Autor | GOMEZ-PASTRANA RUBIO, J.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 39-43 |
Descriptors | Nitrogen liquid Industria Gelats Fabricacio de gelats Congelacio Congelacio criogenica Cadena del fred |
Títol | Gases en la industria alimentaria, Los |
Autor | ROMERO, L. CALVO, J.L. GARCIA, A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2008 - V: - N: 236, Pg: 46-47 |
Descriptors | Gasos CO2 Dioxid de carboni Legislacio Seguretat alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Insectes |
Títol | Helados artesanos: niveles microbiologicos tras la implantacion de un sistema APPCC |
Autor | GALLARDO, C.S GONZALEZ, J.A BENGOCHEA, M.DIZ CASTRO, M.G RODRIGUEZ, L.A |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - desembre 2000 - V: - N: 318, Pg: 19-24 |
Descriptors | APPCC Analisi de riscos i control de punts critics HACCP ARCPC Gelats Nivell microbiologic Congelacio Patogens |
Títol | Influencia de la tecnica de vinificacion sobre la evolucion fenolica y de color de vinos de syrah, cabernet sauvignon y monastrell |
Autor | HERNANDEZ JIMENEZ, A. [et al.] |
Dades Font | Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2009 - V: XI- N: 60, Pg: 38-43 |
Descriptors | Enzims Congelacio Raim Compostos fenolics Syrah Monastrell Cabernet sauvignon Vi Color Color del vi |
Títol | Influencias de la congelacion en las caracteristicas fisico-quimicas, bioquimicas y sensoriales del queso |
Autor | TEJADA, L. GOMEZ, R. VIOQUE, M. SANCHEZ, E. FERNANDEZ-SALGUERO, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 61-66 |
Descriptors | Congelacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques quimiques Caracteristiques sensorials Formatge Industria lactica |
Títol | La congelacion con Nitrogeno liquido |
Autor | PE?A BLANCO, J.S. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2006 - V: - N: 376, Pg: 120-121 |
Descriptors | Congelacio Nitrogen liquid |
Títol | La tecnica de congelacion y sus efectos sobre los alimentos |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2006 - V: XXV- N: 208, Pg: 63-68 |
Descriptors | Congelacio Aliments Efectes Nucleacio Cristal?litzacio |
Títol | Liofilizacion |
Autor | BOLUFER, P. |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2008 - V: - N: 392, Pg: 118-120 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Deshidratacio Congelacio Compostos volatils Tractament d'aliments Industria alimentaria |
Títol | Metodo de transferencia de calor en la refrigeracion y congelacion de alimentos |
Autor | VIRSEDA, P. PINAZO, J. M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - gener-febrer 1998 - V: - N: 1, Pg: 161-167 |
Descriptors | Transferencia de calor Tractament d'aliments Refrigeracio Congelacio |
Títol | Nuevas tecnologias de congelacion: congelaciones electromagneticas |
Autor | ROCA, S. MONTES, P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 51-53 |
Descriptors | Noves tecnologies Congelacio Congelacio electromagnetica Qualitat alimentaria Alta frequencia Descongelacio |
Títol | Nuevos metodos de conservacion: alimentos mas duraderos con procesos mas eficientes y naturales |
Autor | ALIMENTARIA |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 51-66 |
Descriptors | Sector lactic Productes lactics Conservacio Conservacio d'aliments Tecniques de conservacio Tecniques de conservacio d'aliments Tecniques de millora Consum d'energia Congelacio Super-refrigeracio |
Títol | Refrigeracion y congelacion criogenica |
Autor | GOMEZ-PASTRANA RUBIO, J.M. DIAZ, F. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 30-33 |
Descriptors | Industria alimentaria Congelacio Refrigeracio Criogenia Conservacio frigorifica Conservacio d'aliments Fred industrial |
Títol | Tecnologia de conservacion y congelacion de alimentos para prolongar la vida util de los productos alimentarios |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 56-59 |
Descriptors | Aliments Tecnologia alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Congelats Fred |
Títol | Ventajas de la congelacion de alimentos por nitrogeno liquido |
Autor | GOMEZ, J. M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - gener-febrer 1998 - V: - N: 1, Pg: 169-172 |
Descriptors | Congelacio Aliments Nitrogen liquid |