Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Congelacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 20


Títol Canada nos descubre el secreto de sus vinos del hielo
Autor BERNAD, J.  
Dades Font Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 224, Pg: 44-52
Descriptors Raim Vi Congelacio Vi dol? Regio viticola Regio vitivinicola Canada Raim gla?at Viticultura Icewine Varietats comercials Riesling Bodegues Comer? Exportacio

Títol Congelacion criogenica con calidad y velocidad
Autor LEMEE, A.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2007 - V: - N: 380, Pg: 81-84
Descriptors Congelacio Congelacio criogenica Criogenia Productes alimentaris

Títol Cryobiology: the freezing of biological systems
Autor MAZUR, P  
Dades Font Science ISSN: 0036-8075 - May 1970 - V: 168- N: , Pg: 939-949
Descriptors Criobiologia Congelacio Cel?lules
Localització C 1/97

Títol Des aromes venus du froid. Vins blancs.
Autor CABOULET, D.  
Dades Font Viti. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - abril 1995 - V: - N: 197, Pg: 28-29
Descriptors Aroma Vi blanc Fred Raim Congelacio

Títol Efecto de nuevas tecnicas de vinificacion sobre el perfil antocianico de vinos de Monastrell, Syrah y Cavernet Sauvignon
Autor HERNANDEZ, A.   GIL, R.   BAUTISTA, A.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 417-419
Descriptors Vinificacio Vi Color Antocians Enzims Congelacio
Localització 663.2 (063) Con

Títol Effect of Freezing Fruit on the Composition of Musts and Wines
Autor SPAYD, Sara E.   [et al.]  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 243-245
Descriptors Most Raim Varietats Composicio Fred Congelacio Vinificacio Efecte secundari Qualitat Vi blanc
Localització C 5/38

Títol El nitrogeno liquido en la industria del helado
Autor GOMEZ-PASTRANA RUBIO, J.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 39-43
Descriptors Nitrogen liquid Industria Gelats Fabricacio de gelats Congelacio Congelacio criogenica Cadena del fred

Títol Gases en la industria alimentaria, Los
Autor ROMERO, L.   CALVO, J.L.   GARCIA, A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2008 - V: - N: 236, Pg: 46-47
Descriptors Gasos CO2 Dioxid de carboni Legislacio Seguretat alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Insectes

Títol Helados artesanos: niveles microbiologicos tras la implantacion de un sistema APPCC
Autor GALLARDO, C.S   GONZALEZ, J.A   BENGOCHEA, M.DIZ   CASTRO, M.G   RODRIGUEZ, L.A  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - desembre 2000 - V: - N: 318, Pg: 19-24
Descriptors APPCC Analisi de riscos i control de punts critics HACCP ARCPC Gelats Nivell microbiologic Congelacio Patogens

Títol Influencia de la tecnica de vinificacion sobre la evolucion fenolica y de color de vinos de syrah, cabernet sauvignon y monastrell
Autor HERNANDEZ JIMENEZ, A.   [et al.]  
Dades Font Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2009 - V: XI- N: 60, Pg: 38-43
Descriptors Enzims Congelacio Raim Compostos fenolics Syrah Monastrell Cabernet sauvignon Vi Color Color del vi

Títol Influencias de la congelacion en las caracteristicas fisico-quimicas, bioquimicas y sensoriales del queso
Autor TEJADA, L.   GOMEZ, R.   VIOQUE, M.   SANCHEZ, E.   FERNANDEZ-SALGUERO, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 61-66
Descriptors Congelacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques quimiques Caracteristiques sensorials Formatge Industria lactica

Títol La congelacion con Nitrogeno liquido
Autor PE?A BLANCO, J.S.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2006 - V: - N: 376, Pg: 120-121
Descriptors Congelacio Nitrogen liquid

Títol La tecnica de congelacion y sus efectos sobre los alimentos
Autor MARTIN CANTOS, J.P.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2006 - V: XXV- N: 208, Pg: 63-68
Descriptors Congelacio Aliments Efectes Nucleacio Cristal?litzacio

Títol Liofilizacion
Autor BOLUFER, P.  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2008 - V: - N: 392, Pg: 118-120
Descriptors Conservacio d'aliments Deshidratacio Congelacio Compostos volatils Tractament d'aliments Industria alimentaria

Títol Metodo de transferencia de calor en la refrigeracion y congelacion de alimentos
Autor VIRSEDA, P.   PINAZO, J. M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - gener-febrer 1998 - V: - N: 1, Pg: 161-167
Descriptors Transferencia de calor Tractament d'aliments Refrigeracio Congelacio

Títol Nuevas tecnologias de congelacion: congelaciones electromagneticas
Autor ROCA, S.   MONTES, P.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 51-53
Descriptors Noves tecnologies Congelacio Congelacio electromagnetica Qualitat alimentaria Alta frequencia Descongelacio

Títol Nuevos metodos de conservacion: alimentos mas duraderos con procesos mas eficientes y naturales
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 51-66
Descriptors Sector lactic Productes lactics Conservacio Conservacio d'aliments Tecniques de conservacio Tecniques de conservacio d'aliments Tecniques de millora Consum d'energia Congelacio Super-refrigeracio

Títol Refrigeracion y congelacion criogenica
Autor GOMEZ-PASTRANA RUBIO, J.M.   DIAZ, F.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2007 - V: - N: 219, Pg: 30-33
Descriptors Industria alimentaria Congelacio Refrigeracio Criogenia Conservacio frigorifica Conservacio d'aliments Fred industrial

Títol Tecnologia de conservacion y congelacion de alimentos para prolongar la vida util de los productos alimentarios
Autor
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 56-59
Descriptors Aliments Tecnologia alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Congelats Fred

Títol Ventajas de la congelacion de alimentos por nitrogeno liquido
Autor GOMEZ, J. M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - gener-febrer 1998 - V: - N: 1, Pg: 169-172
Descriptors Congelacio Aliments Nitrogen liquid