Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Analisi de riscos i control de punts critics

Resultat de la cerca

Registres trobats: 31


Títol Adaptacion del sistema de Analisis de Riesgos e Identificacion y Control de Puntos Criticos (ARICPC) en la gestion de la calidad microbiologica de la horchata de chufa
Autor SELMA, M.V.   VALERO, M.   FERNDANDEZ, P.S.   SALMERON, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 83-89
Descriptors ARCPC Qualitat microbiologica Orxata de chufa Analisi microbiologica Qualitat alimentaria Elaboracio Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Analisis de peligros y control de puntos criticos en un proceso de balacao curado (I)
Autor SERRA, J.A.   ESCRICHE, I.   DOMENECH, E.  
Dades Font Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 57-60
Descriptors Analisis del perill Control de punts critics Bacalla curat Proces ARCPC Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Analisis de peligros y puntos de control criticos (APPCC) Guia de asesoramiento para entender el sistema
Autor VAZQUEZ BELDA, B.I.   FRANCO ABUIN, C.M.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Julio-Agosto 2002 - V: 12- N: 64, Pg: 86-89
Descriptors Analisi de riscos i control de punts critics APPCC Legislacio

Títol Analisis de peligros y puntos de control criticos (APPCC) Guia de asesoramiento para entender el sistema
Autor VAZQUEZ BELDA, B.I.   FRANCO ABUIN, C.M.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Julio-Agosto 2002 - V: 12- N: 64, Pg: 86-90
Descriptors APPCC Analisi de riscos i control de punts critics Legislacio

Títol Analisis de riesgos y control de puntos criticos (A.R.C.P.C.) del proceso de fabricacion de chocolate
Autor RUBIO, E.   GOMEZ, M.   CABALLERO, P.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 137-143
Descriptors Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Fabricacio Xocolata

Títol Analisis, regulacion y aplicacion de sistemas de gestion de calidad
Autor MANTECA VALDELANDE, V.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Marzo-Abril 2005 - V: 15- N: 60, Pg: 108-115
Descriptors Sistema de gestio de la qualitat Analisi Regulacio Aplicacio ARCPC Legislacio Qualitat Gestio Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Aplicacion de la microbiologia predictiva en la industria alimentaria
Autor VILA BRUGALLA, M.  
Dades Font Alimentaria : revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 103-106
Descriptors Microbiologia Prediccio Legislacio Legislacio alimentaria Reglament comunitari Reglament europeu Historia Model cinetic APPCC Analisi de riscos i control de punts critics Model predictiu Alimentacio Seguretat alimentaria

Títol Application de la methode HACCP a la filiere viti-vinicole
Autor ENJABAL, L.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 121-123
Descriptors Metode HACCP Enologia HACCP Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC

Títol Aspectos a considerar en el analisis de peligros y puntos de control criticos (APPCC)de una industria productora de mermeladas
Autor SERRA BIGAS, M.M.   CALVO TORRAS, M.A.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 79-80
Descriptors Analisi de riscos Punts de control critics APPCC HACCP Industria Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Consideraciones generales y requisitos previos a la implantacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control critico (APPCC) en empresas de almacenamiento, manipulacion y envasado de productos hortofruticolas
Autor PARDO, J.E.   CRUZ, A.   CUESTA, M.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2004 - V: XXIII- N: 194, Pg: 79-85
Descriptors APPCC Emmagatzematge Manipulacio Productes hortofruticoles Hortofruticultura Fruita Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Control de calidad del jamon iberico (I) Aseguramiento de la calidad higienica mediante APPCC
Autor SOSA, A,   CARRAPISO, A.I.   BENITO, C.   GARCIA, C.   CORDOBA  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Octubre 2000 - V: - N: 90, Pg: 71-77
Descriptors Control de qualitat Pernil iberic Qualitat higienica APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics
Localització C 15/121

Títol Desarrollo de un sistema de analisis de riesgos, identificacion y control de puntos criticos (ARICPC)para frutas secas
Autor VAZQUEZ, A.   VAZQUEZ, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: XX- N: 162, Pg: 67-74
Descriptors Sistema ARCPC Fruits secs Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Desarrollo del ARICPC
Autor VALDIVIA, M   RUIZ.M.D   BLANCA, R.M  
Dades Font Alimentacio.Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - octubre 2000 - V: - N: 8, Pg: 97-101
Descriptors Analisi de riscos ARICPC Analisi de riscos i control de punts critics Qualitat Industria alimentaria

Títol Determinacion de ARICPC en industrias carnicas: identificacion bacteriologica
Autor BENEZET, A.   DE LA OSA, J.M.   BOTAS, M.   OLMO, N.   PEDREGAL, E.   PEREZ FLOREZ, F.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - julio-agosto 2000 - V: - N: 314, Pg: 157-160
Descriptors Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Carn Indusria carnica Identificacio bacteriologica

Títol Dise?o de un sistema de autocontrol (APPCC) durante el almacenamiento y distribucion de bebidas refrescantes
Autor SEVILLANO MORALES, J.S.   AMARO LOPEZ, M.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2002 - V: XXI- N: 168, Pg: 76-80
Descriptors APPCC HACCP Sistema d'autocontrol Emmagatzematge Distribucio Begudes refrescants Analisi de riscos i control de punts critics

Títol El sistema ARCPC como medida de aseguramiento de la calidad alimentaria
Autor DE GUIA CORDOBA, M.   JORDANO, R.   CORDOBA,. J.J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 1998 - V: - N: 10, Pg: 127-139
Descriptors ARCPC Analisi de riscos i control de punts critics Industria alimentaria Qualitat Control de qualitat

Títol Elaboracion de un plan APPCC en una bodega
Autor BRIONES, A.I.   UBEDA, J.F.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 0212-1689 - Mayo-Junio 2001 - V: I- N: 1, Pg: 89-93
Descriptors Cellers Enologia HACCP APPCC Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Estudi i implantacio del sistema ARCPC al celler Concavins & Hugh Ryman
Autor VADRI, J.  
Dades Font - Setembre 1998 - V: - N: , Pg: 2 dossiers
Descriptors TFC Treball final de carrera Implantacio Celler Concavins & Hugh Ryman Estudi Sistema ARCPC Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC
Localització TFC - VADRI FORTUNY

Títol Evolucion del concepto de higiene en la industria alimentaria
Autor LAUREN'S &DANNY S.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 83-86
Descriptors Higiene industrial Industria alimentaria Evolucio Analisi Control APPCC ARPC HACCP Neteja Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Guia de aplicacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control critico (HACCP) en las centrales fruticolas
Autor FONS, E.   RULL, F.   SANCHIS, V.   TEIXIDO, N.   USALL, J.   VI?AS, I.  
Dades Font Fruticultura profesional ISSN: 1131-5660 - Septiembre-Octubre 2002 - V: XVI- N: 129, Pg: 5-13
Descriptors Fruticultura Central hortifruiticola Fruita d'os Guia Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Punts critics

Títol Guia orientativa para la instalacion de un sistema APPCC en una envasadora de miel
Autor LAGUNA BLANCA, A.   ORTIZ VALBUENA, A.   HIGES PASCUAL, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2003 - V: XXII- N: 184, Pg: 57-66
Descriptors APPCC Envasadora Mel Analisi de riscos i control de punts critics

Títol HACCP (Analisis de Peligros y Control de Puntos Criticos) en un proceso de jamon cocido
Autor ESCRICHE, I.   DOMENECH, E.   BERTO   E.   SERRA, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 91-96
Descriptors HACCP Analisi de riscos i control de punts critics Elaboracio Pernil cuit ARCPC

Títol HACCP y lubricacion de maquinaria en la industria de elaboracion de alimentos
Autor ESPANYA, S  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 95-103
Descriptors Analisi de riscos i control de punts critics HACCP Industria alimentaria Lubricacio Maquinaria

Títol Helados artesanos: niveles microbiologicos tras la implantacion de un sistema APPCC
Autor GALLARDO, C.S   GONZALEZ, J.A   BENGOCHEA, M.DIZ   CASTRO, M.G   RODRIGUEZ, L.A  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - desembre 2000 - V: - N: 318, Pg: 19-24
Descriptors APPCC Analisi de riscos i control de punts critics HACCP ARCPC Gelats Nivell microbiologic Congelacio Patogens

Títol Implantacio d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada
Autor ALONSO, E.   RAVENOS, M.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 32-43
Descriptors Sistema de qualitat Croissant Massa congelada Qualitat Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Control Materia primera Costos de qualitat Auditories de qualitat Diagrama de flux Proces

Títol Implantacion de sistemas de autocontrol en la industria extractora de aceite de oliva virgen
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 93-96
Descriptors Oli d'oliva verge Extraccio Sistema d'autocontrol APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics

Títol L'hygiene de l'emboutellage
Autor SWUARTELE,, C  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 2000 - V: - N: HORA SERIE, Pg: 103-107
Descriptors Embotellament Higiene Enologia Vi tranquil HACCP Analisi de riscos i control de punts critics Qualitat

Títol La guerra de las temperaturas
Autor ANDRES GONZALEZ.MORALEJO, S.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 92, Pg: 109-114
Descriptors Industria agrolimentaria Control de qualitat Control sanitari Temperatura Temps de conservacio Transport frigorific Analisi de riscos i control de punts critics

Títol La trasabilite et l' assurance-qualite dans l'embouteillage
Autor DELAVEAU, F  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 2000 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 115-123
Descriptors Embotellament Analisi de riscos i control de punts critics HACCP ARCPC

Títol Seguridad alimentaria: importancia del manipulador de alimentos en la salud publica
Autor SERRANO, S.   JODRAL, M.  
Dades Font Alimentacion, nutricion y salud - octubre-desembre 1997 - V: - N: 4, Pg: 106-109
Descriptors Dieta Manipulador d'aliments Seguretat HACCP Salut publica ARCPC APPCC Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Utilizacion de los modelos de simulacion en la identificacion de los puntos criticos en el APPCC
Autor DOMENECH, E.   BADAL, S.   ESCRICHE, I.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 31-36
Descriptors APPCC HACCP Model de simulacio Qualitat Seguretat Enciam Analisi de riscos i control de punts critics Qualitat