Registres trobats: 4
Títol | Analisis de peligros y control de puntos criticos en un proceso de balacao curado (I) |
Autor | SERRA, J.A. ESCRICHE, I. DOMENECH, E. |
Dades Font | Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 57-60 |
Descriptors | Analisis del perill Control de punts critics Bacalla curat Proces ARCPC Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Gestion de los puntos de control criticos informada en el riesgo |
Autor | DOMENECH, E. ESCRICHE, I. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2005 - V: - N: 363, Pg: 34-39 |
Descriptors | Arbre d'errades APPCC Seguretat Riscos Errades Higiene |
Títol | HACCP (Analisis de Peligros y Control de Puntos Criticos) en un proceso de jamon cocido |
Autor | ESCRICHE, I. DOMENECH, E. BERTO E. SERRA, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 91-96 |
Descriptors | HACCP Analisi de riscos i control de punts critics Elaboracio Pernil cuit ARCPC |
Títol | Utilizacion de los modelos de simulacion en la identificacion de los puntos criticos en el APPCC |
Autor | DOMENECH, E. BADAL, S. ESCRICHE, I. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 31-36 |
Descriptors | APPCC HACCP Model de simulacio Qualitat Seguretat Enciam Analisi de riscos i control de punts critics Qualitat |