Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
HACCP

Resultat de la cerca

Registres trobats: 23


Títol Application de la methode HACCP a la filiere viti-vinicole
Autor ENJABAL, L.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 121-123
Descriptors Metode HACCP Enologia HACCP Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC

Títol Aspectos a considerar en el analisis de peligros y puntos de control criticos (APPCC)de una industria productora de mermeladas
Autor SERRA BIGAS, M.M.   CALVO TORRAS, M.A.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 79-80
Descriptors Analisi de riscos Punts de control critics APPCC HACCP Industria Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Control de calidad del jamon iberico (I) Aseguramiento de la calidad higienica mediante APPCC
Autor SOSA, A,   CARRAPISO, A.I.   BENITO, C.   GARCIA, C.   CORDOBA  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Octubre 2000 - V: - N: 90, Pg: 71-77
Descriptors Control de qualitat Pernil iberic Qualitat higienica APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics
Localització C 15/121

Títol Dise?o de un sistema de autocontrol (APPCC) durante el almacenamiento y distribucion de bebidas refrescantes
Autor SEVILLANO MORALES, J.S.   AMARO LOPEZ, M.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2002 - V: XXI- N: 168, Pg: 76-80
Descriptors APPCC HACCP Sistema d'autocontrol Emmagatzematge Distribucio Begudes refrescants Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Elaboracion de un plan APPCC en una bodega
Autor BRIONES, A.I.   UBEDA, J.F.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 0212-1689 - Mayo-Junio 2001 - V: I- N: 1, Pg: 89-93
Descriptors Cellers Enologia HACCP APPCC Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Estrategias de flexibilidad para la aplicacion del sistema APPCC-HACCP
Autor VALCARCEL ALONSO, S.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 405, Pg: 106-110
Descriptors Flexibilitat Sistema APPCC Sector alimentari

Títol Evaluacion microbiologica de una fabrica de chocolate durante la aplicacion del sistema HACCP
Autor FOGLIATTO MARIOT, R.   CESAR TONDO, E.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350, Pg: 73-78
Descriptors Avaluacio microbiologica Fabrica de xocolata HACCP Xocolata Sistema HACCP Seguretat Analisi i control de punts critics

Títol Evolucion del concepto de higiene en la industria alimentaria
Autor LAUREN'S &DANNY S.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 83-86
Descriptors Higiene industrial Industria alimentaria Evolucio Analisi Control APPCC ARPC HACCP Neteja Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Guia de aplicacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control critico (HACCP) en las centrales fruticolas
Autor FONS, E.   RULL, F.   SANCHIS, V.   TEIXIDO, N.   USALL, J.   VI?AS, I.  
Dades Font Fruticultura profesional ISSN: 1131-5660 - Septiembre-Octubre 2002 - V: XVI- N: 129, Pg: 5-13
Descriptors Fruticultura Central hortifruiticola Fruita d'os Guia Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Punts critics

Títol HACCP (Analisis de Peligros y Control de Puntos Criticos) en un proceso de jamon cocido
Autor ESCRICHE, I.   DOMENECH, E.   BERTO   E.   SERRA, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 91-96
Descriptors HACCP Analisi de riscos i control de punts critics Elaboracio Pernil cuit ARCPC

Títol HACCP y lubricacion de maquinaria en la industria de elaboracion de alimentos
Autor ESPANYA, S  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 95-103
Descriptors Analisi de riscos i control de punts critics HACCP Industria alimentaria Lubricacio Maquinaria

Títol Helados artesanos: niveles microbiologicos tras la implantacion de un sistema APPCC
Autor GALLARDO, C.S   GONZALEZ, J.A   BENGOCHEA, M.DIZ   CASTRO, M.G   RODRIGUEZ, L.A  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - desembre 2000 - V: - N: 318, Pg: 19-24
Descriptors APPCC Analisi de riscos i control de punts critics HACCP ARCPC Gelats Nivell microbiologic Congelacio Patogens

Títol IV Congres Catala d'Enginyeria en la Industria Alimentaria. Gestio del risc en la industria alimentaria
Autor Col.legi d'Enginyers Industrials de Catalunya  
Dades Font - 10 de desembre 2002 - V: - N: , Pg:
Descriptors Industria alimentaria Gestio Riscos Seguretat alimentaria Aliments Sistema integrat en la gestio dels riscos en l'empresa alimentaria HACCP ARPC
Localització C 22/17

Títol Implantacion de sistemas de autocontrol en la industria extractora de aceite de oliva virgen
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 93-96
Descriptors Oli d'oliva verge Extraccio Sistema d'autocontrol APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics

Títol L'hygiene de l'emboutellage
Autor SWUARTELE,, C  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 2000 - V: - N: HORA SERIE, Pg: 103-107
Descriptors Embotellament Higiene Enologia Vi tranquil HACCP Analisi de riscos i control de punts critics Qualitat

Títol La evaluacion del riesgo: una metodologia para fijar los niveles de proteccion de los consumidores
Autor MORENO, B.   CAPITA, R.   GARCIA ARMESTO, M.R.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5557 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 45-50
Descriptors Proteccio Consumidor Avaluacio de riscos HACCP ARICPC Sistema de qualtiat Riscos

Títol La implantacion del sistema APPCC
Autor LOBATO, J.C.  
Dades Font Cocina Futuro - Octubre 2004 - V: - N: 5, Pg: 74-77
Descriptors Legislacio Seguretat alimentaria APPCC HACCP Higiene

Títol La trasabilite et l' assurance-qualite dans l'embouteillage
Autor DELAVEAU, F  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 2000 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 115-123
Descriptors Embotellament Analisi de riscos i control de punts critics HACCP ARCPC

Títol Mise en place de la methode HACCP a la production primaire
Autor HALLOPEAU, M.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 43-45
Descriptors HACCP Contaminacio Reglament europeu Raim Punts critics

Títol Propuesta de implantacion de un sistema de gestion de la calidad en una empresa vinicola
Autor CLIMENT, M.D.   GARCERA, C.   ESTEVE, M.D.  
Dades Font Enologos - Enero-Febrero 2003 - V: V- N: 21, Pg: 34-40
Descriptors Gestio de la qualitat enologica Sistema APPCC HACCP Manual d'autocontrol Empreses vinicoles Qualitat APPCC

Títol Seguridad alimentaria: importancia del manipulador de alimentos en la salud publica
Autor SERRANO, S.   JODRAL, M.  
Dades Font Alimentacion, nutricion y salud - octubre-desembre 1997 - V: - N: 4, Pg: 106-109
Descriptors Dieta Manipulador d'aliments Seguretat HACCP Salut publica ARCPC APPCC Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Tecnologia para la deteccion de metales en la industria alimentaria. Evitar el metal para aumentar la rentabilidad
Autor GILES, N.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 245, Pg: 32-36
Descriptors Deteccio Metall Industria alimentaria HACCP Punts de control critics Seguretat alimentaria

Títol Utilizacion de los modelos de simulacion en la identificacion de los puntos criticos en el APPCC
Autor DOMENECH, E.   BADAL, S.   ESCRICHE, I.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 31-36
Descriptors APPCC HACCP Model de simulacio Qualitat Seguretat Enciam Analisi de riscos i control de punts critics Qualitat