Registres trobats: 23
Títol | Application de la methode HACCP a la filiere viti-vinicole |
Autor | ENJABAL, L. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 121-123 |
Descriptors | Metode HACCP Enologia HACCP Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC |
Títol | Aspectos a considerar en el analisis de peligros y puntos de control criticos (APPCC)de una industria productora de mermeladas |
Autor | SERRA BIGAS, M.M. CALVO TORRAS, M.A. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2003 - V: - N: 344, Pg: 79-80 |
Descriptors | Analisi de riscos Punts de control critics APPCC HACCP Industria Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Control de calidad del jamon iberico (I) Aseguramiento de la calidad higienica mediante APPCC |
Autor | SOSA, A, CARRAPISO, A.I. BENITO, C. GARCIA, C. CORDOBA |
Dades Font | Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Octubre 2000 - V: - N: 90, Pg: 71-77 |
Descriptors | Control de qualitat Pernil iberic Qualitat higienica APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics |
Localització | C 15/121 |
Títol | Dise?o de un sistema de autocontrol (APPCC) durante el almacenamiento y distribucion de bebidas refrescantes |
Autor | SEVILLANO MORALES, J.S. AMARO LOPEZ, M.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2002 - V: XXI- N: 168, Pg: 76-80 |
Descriptors | APPCC HACCP Sistema d'autocontrol Emmagatzematge Distribucio Begudes refrescants Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Elaboracion de un plan APPCC en una bodega |
Autor | BRIONES, A.I. UBEDA, J.F. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 0212-1689 - Mayo-Junio 2001 - V: I- N: 1, Pg: 89-93 |
Descriptors | Cellers Enologia HACCP APPCC Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Estrategias de flexibilidad para la aplicacion del sistema APPCC-HACCP |
Autor | VALCARCEL ALONSO, S. |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 405, Pg: 106-110 |
Descriptors | Flexibilitat Sistema APPCC Sector alimentari |
Títol | Evaluacion microbiologica de una fabrica de chocolate durante la aplicacion del sistema HACCP |
Autor | FOGLIATTO MARIOT, R. CESAR TONDO, E. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350, Pg: 73-78 |
Descriptors | Avaluacio microbiologica Fabrica de xocolata HACCP Xocolata Sistema HACCP Seguretat Analisi i control de punts critics |
Títol | Evolucion del concepto de higiene en la industria alimentaria |
Autor | LAUREN'S &DANNY S.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 83-86 |
Descriptors | Higiene industrial Industria alimentaria Evolucio Analisi Control APPCC ARPC HACCP Neteja Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Guia de aplicacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control critico (HACCP) en las centrales fruticolas |
Autor | FONS, E. RULL, F. SANCHIS, V. TEIXIDO, N. USALL, J. VI?AS, I. |
Dades Font | Fruticultura profesional ISSN: 1131-5660 - Septiembre-Octubre 2002 - V: XVI- N: 129, Pg: 5-13 |
Descriptors | Fruticultura Central hortifruiticola Fruita d'os Guia Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Punts critics |
Títol | HACCP (Analisis de Peligros y Control de Puntos Criticos) en un proceso de jamon cocido |
Autor | ESCRICHE, I. DOMENECH, E. BERTO E. SERRA, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 91-96 |
Descriptors | HACCP Analisi de riscos i control de punts critics Elaboracio Pernil cuit ARCPC |
Títol | HACCP y lubricacion de maquinaria en la industria de elaboracion de alimentos |
Autor | ESPANYA, S |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 95-103 |
Descriptors | Analisi de riscos i control de punts critics HACCP Industria alimentaria Lubricacio Maquinaria |
Títol | Helados artesanos: niveles microbiologicos tras la implantacion de un sistema APPCC |
Autor | GALLARDO, C.S GONZALEZ, J.A BENGOCHEA, M.DIZ CASTRO, M.G RODRIGUEZ, L.A |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - desembre 2000 - V: - N: 318, Pg: 19-24 |
Descriptors | APPCC Analisi de riscos i control de punts critics HACCP ARCPC Gelats Nivell microbiologic Congelacio Patogens |
Títol | IV Congres Catala d'Enginyeria en la Industria Alimentaria. Gestio del risc en la industria alimentaria |
Autor | Col.legi d'Enginyers Industrials de Catalunya |
Dades Font | - 10 de desembre 2002 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Industria alimentaria Gestio Riscos Seguretat alimentaria Aliments Sistema integrat en la gestio dels riscos en l'empresa alimentaria HACCP ARPC |
Localització | C 22/17 |
Títol | Implantacion de sistemas de autocontrol en la industria extractora de aceite de oliva virgen |
Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 93-96 |
Descriptors | Oli d'oliva verge Extraccio Sistema d'autocontrol APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | L'hygiene de l'emboutellage |
Autor | SWUARTELE,, C |
Dades Font | Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 2000 - V: - N: HORA SERIE, Pg: 103-107 |
Descriptors | Embotellament Higiene Enologia Vi tranquil HACCP Analisi de riscos i control de punts critics Qualitat |
Títol | La evaluacion del riesgo: una metodologia para fijar los niveles de proteccion de los consumidores |
Autor | MORENO, B. CAPITA, R. GARCIA ARMESTO, M.R. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5557 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 45-50 |
Descriptors | Proteccio Consumidor Avaluacio de riscos HACCP ARICPC Sistema de qualtiat Riscos |
Títol | La implantacion del sistema APPCC |
Autor | LOBATO, J.C. |
Dades Font | Cocina Futuro - Octubre 2004 - V: - N: 5, Pg: 74-77 |
Descriptors | Legislacio Seguretat alimentaria APPCC HACCP Higiene |
Títol | La trasabilite et l' assurance-qualite dans l'embouteillage |
Autor | DELAVEAU, F |
Dades Font | Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 2000 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 115-123 |
Descriptors | Embotellament Analisi de riscos i control de punts critics HACCP ARCPC |
Títol | Mise en place de la methode HACCP a la production primaire |
Autor | HALLOPEAU, M. |
Dades Font | Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 43-45 |
Descriptors | HACCP Contaminacio Reglament europeu Raim Punts critics |
Títol | Propuesta de implantacion de un sistema de gestion de la calidad en una empresa vinicola |
Autor | CLIMENT, M.D. GARCERA, C. ESTEVE, M.D. |
Dades Font | Enologos - Enero-Febrero 2003 - V: V- N: 21, Pg: 34-40 |
Descriptors | Gestio de la qualitat enologica Sistema APPCC HACCP Manual d'autocontrol Empreses vinicoles Qualitat APPCC |
Títol | Seguridad alimentaria: importancia del manipulador de alimentos en la salud publica |
Autor | SERRANO, S. JODRAL, M. |
Dades Font | Alimentacion, nutricion y salud - octubre-desembre 1997 - V: - N: 4, Pg: 106-109 |
Descriptors | Dieta Manipulador d'aliments Seguretat HACCP Salut publica ARCPC APPCC Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Tecnologia para la deteccion de metales en la industria alimentaria. Evitar el metal para aumentar la rentabilidad |
Autor | GILES, N. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 245, Pg: 32-36 |
Descriptors | Deteccio Metall Industria alimentaria HACCP Punts de control critics Seguretat alimentaria |
Títol | Utilizacion de los modelos de simulacion en la identificacion de los puntos criticos en el APPCC |
Autor | DOMENECH, E. BADAL, S. ESCRICHE, I. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 31-36 |
Descriptors | APPCC HACCP Model de simulacio Qualitat Seguretat Enciam Analisi de riscos i control de punts critics Qualitat |