Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
HALLOPEAU, M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 2


Títol ISO 22000, une norme pour la securite des aliments. Principes et applications
Autor HALLOPEAU, M.   BOUTOU, O.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 50-52
Descriptors Normes ISO Seguretat alimentaria Seguretat dels aliments Metode HACCP

Títol Mise en place de la methode HACCP a la production primaire
Autor HALLOPEAU, M.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 43-45
Descriptors HACCP Contaminacio Reglament europeu Raim Punts critics