Registres trobats: 9
Títol | ?Nuevo orden alimentario, Un? |
Autor | CONTRERAS, J. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2008 - V: 18- N: 97, Pg: 38-45 |
Descriptors | Nutricio Alimentacio saludable Nutrients Qualitat alimentaria Qualitat Falta Aliments Salut Salut publica Additius |
Títol | Abordar de manera integral la seguridad alimentaria es el unico metodo para anticiparse a los riesgos fisicos, quimicos y biologicos de los alimentos |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2010 - V: - N: 411, Pg: 44-59 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria Salut publica Legislacio alimentaria ISO 22000 |
Títol | Aspectos microbiologicos que afectan a la seguridad de los alimentos. Su impacto en la Salud Publica. |
Autor | FERRER, D. |
Dades Font | XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: - N: XIX, Pg: 112-132 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Salut publica Aspectes microbiologics |
Localització | 663.254 Cur |
Títol | Evidencia cientifica de potencialidades en aguas funcionales |
Autor | SERRANO, P.[et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2010 - V: - N: 411, Pg: 122-123 |
Descriptors | Aigua mineral Salut publica |
Títol | Modelos de lucha eficaces y respetuosos con la salud humana y el medio ambiente, para la proteccion de las plantas. |
Autor | PALOMAR, C. |
Dades Font | Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - octubre 2008 - V: - N: 202, Pg: 36-38 |
Descriptors | Salut publica Medi ambient Proteccio integrada Cultiu Plantes Productes fitosanitaris Produccio integrada |
Títol | Pros y contras de los alimentos funcionales |
Autor | FUENTES ZARAGOZA, E. [et.al] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2010 - V: - N: 252, Pg: 49-52 |
Descriptors | Aliments funcionals Avantatges Inconvenients Salut publica Propietats nutritives |
Títol | Seguridad alimentaria: importancia del manipulador de alimentos en la salud publica |
Autor | SERRANO, S. JODRAL, M. |
Dades Font | Alimentacion, nutricion y salud - octubre-desembre 1997 - V: - N: 4, Pg: 106-109 |
Descriptors | Dieta Manipulador d'aliments Seguretat HACCP Salut publica ARCPC APPCC Analisi de riscos i control de punts critics |
Títol | Vino es un alimento liquido que favorece a la salud |
Autor | GEA, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: - N: 3161, Pg: 750-753 |
Descriptors | Entrevista Salut Vi Salut publica Sanitat |
Títol | Vino y salud publica: una colaboracion posible |
Autor | DEL REY, R. |
Dades Font | Vinoteq ISSN: 1887-2794 - Abril-Junio 2007 - V: - N: 36, Pg: 38-39 |
Descriptors | Vins Salut publica Consum |