Registres trobats: 4
Títol | Aplicacion de altas presiones en alimentos. Aspectos microbiologicos. Combinacion con otros metodos fisicos y quimicos |
Autor | YUSTE, J. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2005 - V: XLII- N: 360, Pg: 11-16 |
Descriptors | Alta pressio Aliments Aspectes microbiologics Metodes fisics Metodes quimics |
Títol | Aspectos microbiologicos que afectan a la seguridad de los alimentos. Su impacto en la Salud Publica. |
Autor | FERRER, D. |
Dades Font | XIX Cursos Rioja '04: El concepto de seguridad de los alimentos en Enologia - 2004 - V: - N: XIX, Pg: 112-132 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Salut publica Aspectes microbiologics |
Localització | 663.254 Cur |
Títol | Paradas fermentativas, problemas y soluciones |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2005 - V: LX- N: 3086, Pg: 3350-3356 |
Descriptors | Parada fermentativa Problemes Solucions Aspectes microbiologics Aspectes enologics Etanol |
Títol | Probioticos: aspectos microbiologicos y tecnologicos |
Autor | RAMON VIDAL, D. |
Dades Font | Alimentacion, nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2006 - V: 13- N: 2, Pg: 48-52 |
Descriptors | Probiotic Validacio Produccio Aspectes microbiologics Aspectes tecnologics |