Registres trobats: 6
Títol | Aplicacion de altas presiones en alimentos. Aspectos microbiologicos. Combinacion con otros metodos fisicos y quimicos |
Autor | YUSTE, J. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2005 - V: XLII- N: 360, Pg: 11-16 |
Descriptors | Alta pressio Aliments Aspectes microbiologics Metodes fisics Metodes quimics |
Títol | Estabilizacion microbiologica y bioquimica de vinos por aplicacion de la tecnica de altas presiones |
Autor | PUIG, A. VILAVELLA, M. DAOUDI, L. GUAMIS, B. MINGUEZ, S. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Estabilitzacio microbiologica Estabilitzacio bioquimica Alta pressio Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Fermentaciones de mostos tratados por las altas presiones |
Autor | PUIG, A. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 157-6153 - Julio-Agosto 2006 - V: VI- N: 32, Pg: 51-55 |
Descriptors | Fermentacio Most Alta pressio Qualitat microbiologica Qualitat bioquimica |
Títol | Hautes pressions et stabilisation microbiologique du vin |
Autor | TONELLO, C. LONVAUD-FUNEL, A. |
Dades Font | Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 197-203 |
Descriptors | Estabilitzacio microbiologica Vi Alta pressio |
Títol | Kinetic analysis of Saccharomyces cerevisiae in activation by high pressure carbon dioxide |
Autor | ERKMEN, O. |
Dades Font | International Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2002 - V: XIV- N: 4, Pg: 431-438 |
Descriptors | Analisi cinetica Saccharomyces cerevisiae Dioxid de carboni Alta pressio Llevats |
Títol | Utilizacion de los tratamientos por alta presion para la conservacion de alimentos |
Autor | GUAMIS, B. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Conservacio Aliments Alta pressio |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |