Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Alta pressio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Aplicacion de altas presiones en alimentos. Aspectos microbiologicos. Combinacion con otros metodos fisicos y quimicos
Autor YUSTE, J. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2005 - V: XLII- N: 360, Pg: 11-16
Descriptors Alta pressio Aliments Aspectes microbiologics Metodes fisics Metodes quimics

Títol Estabilizacion microbiologica y bioquimica de vinos por aplicacion de la tecnica de altas presiones
Autor PUIG, A.   VILAVELLA, M.   DAOUDI, L.   GUAMIS, B.   MINGUEZ, S.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Estabilitzacio microbiologica Estabilitzacio bioquimica Alta pressio Vi
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Fermentaciones de mostos tratados por las altas presiones
Autor PUIG, A. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 157-6153 - Julio-Agosto 2006 - V: VI- N: 32, Pg: 51-55
Descriptors Fermentacio Most Alta pressio Qualitat microbiologica Qualitat bioquimica

Títol Hautes pressions et stabilisation microbiologique du vin
Autor TONELLO, C.   LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 197-203
Descriptors Estabilitzacio microbiologica Vi Alta pressio

Títol Kinetic analysis of Saccharomyces cerevisiae in activation by high pressure carbon dioxide
Autor ERKMEN, O.  
Dades Font International Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2002 - V: XIV- N: 4, Pg: 431-438
Descriptors Analisi cinetica Saccharomyces cerevisiae Dioxid de carboni Alta pressio Llevats

Títol Utilizacion de los tratamientos por alta presion para la conservacion de alimentos
Autor GUAMIS, B.  
Dades Font Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Conservacio Aliments Alta pressio
Localització 634.8:663.2(061.3) SEM