Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
VILAVELLA, M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Comportamiento de los tapones de corcho en el cava segun su posicion durante el almacenamiento
Autor CANTOS, A.   NOGUERA, M.   VILAVELLA, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1992 - V: - N: 18, Pg: 69-76
Descriptors Cava Suro Tap Embotellament Analisi Analisi sensorial

Títol Estabilizacion microbiologica y bioquimica de vinos por aplicacion de la tecnica de altas presiones
Autor PUIG, A.   VILAVELLA, M.   DAOUDI, L.   GUAMIS, B.   MINGUEZ, S.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Estabilitzacio microbiologica Estabilitzacio bioquimica Alta pressio Vi
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Estudio agronomico, molecular y enologico de variedades autoctonas minoritarias en Catalu?a
Autor DOMINGO, C.   PUIG, A.   CAPDEVILA, F.   VILAVELLA, M.   GIRALT, LL.   ALAYO, N.   MINGUEZ, S.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture congress proceedings - June 2002 - V: Section I: Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Estudi agronomic Estudi molecular Estudi enologic Varietats autoctones minoritaries Varietats de ra?m Catalunya
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Pruebas de filtracion con un nuevo material filtrante ecologico Bekipor. Parte I: Efecto sobre las caracteristicas del vino
Autor VILAVELLA, M.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 204-207
Descriptors Material filtrant ecologic Efectes Caracteristiques del vi Vi blanc Vi negre Analisi organoleptica
Localització 634.8:663.2(061.3)GRU

Títol Utilitzacio del most concrentrat rectificat (MCR) en l'elaboracio del cava
Autor CAMPAMA, C.   VILAVELLA, M.   CANTOS, A.  
Dades Font ACE : Revista d' Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 25-32
Descriptors Most concentrat rectificat Cava Elaboracio Fermentacio Analisi sensorial Analisi