Registres trobats: 5
Títol | Comportamiento de los tapones de corcho en el cava segun su posicion durante el almacenamiento |
Autor | CANTOS, A. NOGUERA, M. VILAVELLA, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1992 - V: - N: 18, Pg: 69-76 |
Descriptors | Cava Suro Tap Embotellament Analisi Analisi sensorial |
Títol | Estabilizacion microbiologica y bioquimica de vinos por aplicacion de la tecnica de altas presiones |
Autor | PUIG, A. VILAVELLA, M. DAOUDI, L. GUAMIS, B. MINGUEZ, S. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Estabilitzacio microbiologica Estabilitzacio bioquimica Alta pressio Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Estudio agronomico, molecular y enologico de variedades autoctonas minoritarias en Catalu?a |
Autor | DOMINGO, C. PUIG, A. CAPDEVILA, F. VILAVELLA, M. GIRALT, LL. ALAYO, N. MINGUEZ, S. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture congress proceedings - June 2002 - V: Section I: Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Estudi agronomic Estudi molecular Estudi enologic Varietats autoctones minoritaries Varietats de ra?m Catalunya |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Pruebas de filtracion con un nuevo material filtrante ecologico Bekipor. Parte I: Efecto sobre las caracteristicas del vino |
Autor | VILAVELLA, M. |
Dades Font | Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 204-207 |
Descriptors | Material filtrant ecologic Efectes Caracteristiques del vi Vi blanc Vi negre Analisi organoleptica |
Localització | 634.8:663.2(061.3)GRU |
Títol | Utilitzacio del most concrentrat rectificat (MCR) en l'elaboracio del cava |
Autor | CAMPAMA, C. VILAVELLA, M. CANTOS, A. |
Dades Font | ACE : Revista d' Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 25-32 |
Descriptors | Most concentrat rectificat Cava Elaboracio Fermentacio Analisi sensorial Analisi |