Registres trobats: 3
Títol | Aplicacion de altas presiones en alimentos. Aspectos microbiologicos. Combinacion con otros metodos fisicos y quimicos |
Autor | YUSTE, J. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2005 - V: XLII- N: 360, Pg: 11-16 |
Descriptors | Alta pressio Aliments Aspectes microbiologics Metodes fisics Metodes quimics |
Títol | Incidence des procedes physiques et physicochimiques pratiques oenologiques exemple: "les gouts amyliques" |
Autor | BRUGIRARD, A. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 56 S, Pg: 33-34 |
Descriptors | Metodes fisics Metodes fisicoquimics Practiques enologiques |
Localització | C 21/88 |
Títol | Perspectivas futuras en el control de plagas agricolas |
Autor | FERERES CASTIEL, A. |
Dades Font | Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Mayo 2008 - V: - N: 199, Pg: 66-67 |
Descriptors | Plagues Agricultura Control de plagues Espanya Unio Europea Metodes de control Control biologic Seguretat alimentaria Agroquimics Seguretat mediambiental Ecotoxicitat Metodes fisics Horticultura Transgenic |