Registres trobats: 3
Títol | Aspectos tecnologicos de la produccion industrial de la cerveza |
Autor | ESTRANY CODA, F. OLIVER PUJOL, R. BORRAS CRISTOFOL, N. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2006 - V: XXV- N: 212, Pg: 33-41 |
Descriptors | Cervesa Produccio Aspectes tecnologics |
Títol | La vinificacion en tinto; aspectos tecnologicos destinados a la obtencion y estabilizacion del color |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 15-36 |
Descriptors | Vinificacio Vi negre Aspectes tecnologics Estabilitzacio del color Color |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Probioticos: aspectos microbiologicos y tecnologicos |
Autor | RAMON VIDAL, D. |
Dades Font | Alimentacion, nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Abril-Junio 2006 - V: 13- N: 2, Pg: 48-52 |
Descriptors | Probiotic Validacio Produccio Aspectes microbiologics Aspectes tecnologics |