Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
ZAMORA MARIN, F.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 30


Títol ?Son los tapones sinteticos una alternativa al tapon de corcho?
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2005 - V: VII- N: 33, Pg: 42-45
Descriptors Tap sintetic Tap de suro

Títol ?Son los tapones sinteticos una alternativa al tapon de corcho?
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2006 - V: VIII- N: 44, Pg: 58-62
Descriptors Tap sintetic Tap de suro Alternatives

Títol Aromatizacion del vino con virutas de roble
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2003 - V: V- N: 22, Pg: 28-32
Descriptors Vi Aroma Roure

Títol Cambio climatico y el futuro de nuestra vitivinicultura, El
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Terru?o: boletin de la fundacion para la cultura del vino - Octubre 2007 - V: - N: 19, Pg: 44-54
Descriptors Canvi climatic Tanins Vi negre Maduracio Maduracio fenolica Astringencia Caracteristiques del vi Proantocianidina Caracteristiques cromatiques Caracteristiques aromatiques Caracteristiques antocianiques Desalcoholitzacio

Títol Cambio climatico. La vid debera aliarse con el enemigo
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Vinum la revista europea del vino - Diciembre 2007 - V: - N: 63, Pg: 18-23
Descriptors Canvi climatic Vinya Clonatge Varietats autoctones Clima Clima sec Efecte negatiu Bodegues Adaptacio Adaptacio de la vinya Previsio de riscos

Títol El Priorat: la nova Borgonya
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Kesse ISSN: 1136-7857 - Desembre 2004 - V: XI- N: 37, Pg: 8-10
Descriptors Priorat Historia Viticultura Enologia Vins
Localització C 18/115

Títol El anhidrido sulfuroso; algunas reflexiones sobre este aditivo
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: VII- N: 38, Pg: 28-31
Descriptors Anhidrid sulfuros Additius

Títol El cambio climatico; una amenaza para nuestra vitivinicultura
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2006 - V: VOOO- N: 39, Pg: 28-31
Descriptors Canvi climatic Viticultura

Títol El concepto de grano en toneleria. Un criterio para clasificar el roble
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2003 - V: V- N: 24, Pg: 24-28
Descriptors Toneleria Concepte de gra Roure Classificacio Botes

Títol El delestage, una tecnica muy util para la elaboracion de vinos tintos
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2005 - V: VII- N: 37, Pg: 28-31
Descriptors Delestage Extraccio del color Extraccio de components fenolics Vi negre Vinificacio

Títol El etil-4-fenol: un problema asociado al desarrollo de Brettanomyces
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos - Noviembre-Diciembre 2002 - V: IV- N: 20, Pg: 26-30
Descriptors Etil-4-fenol Desenvolupament Brettanomyces Fenols volatils Aroma Notes animals

Títol El potencial d'oxidoreduccio en enologia
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2010 - V: 27- N: 90, Pg: 4-8
Descriptors Oxidoreduccio Potencial redox Enologia Conservacio

Títol El tanino enologico en la vinificacion en tinto
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2003 - V: V- N: 25, Pg: 26-30
Descriptors Tanins Vinificacio Vi negre

Títol Extraccion y estabilizacion de la materia colorante en la vinificacion en tinto
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 11-46
Descriptors Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.252.3 JOR

Títol La copigmentacion; un factor determinante del color del vino tinto
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: V- N: 26, Pg: 34-38
Descriptors Copigmentacio Color Vi negre Copigment

Títol La crianza del vino tinto sobre lias; una nueva tendencia
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos - Septiembre-Octubre 2002 - V: IV- N: 19, Pg: 24-28
Descriptors Vi negre Crian?a Posit Consum d'oxigen Color del vi Concentracio de polisacarids i manoproteines Polisacarids Mannoproteines

Títol La espuma del cava un delicado equilibrio
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 28-32
Descriptors Escuma Cava Bombolles

Títol La histamina y otras aminas biogenas en el vino: ?un problema real o una barrera comercial?
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2004 - V: VI- N: 31, Pg: 24-27
Descriptors Histamina Amines biogenes Vi

Títol La lisozima: una nueva herramienta para la vinificacion
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2004 - V: VI- N: 27, Pg: 32-36
Descriptors Lisozim Vinificacio

Títol La maceracion prefermentativa en frio de la uva tinta
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: VI- N: 32, Pg: 36-39
Descriptors Maceracio prefermentativa en fred Raim negre

Títol La madurez fenolica: un tema abierto
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos - Julio-Agosto 2002 - V: IV- N: 18, Pg: 24-28
Descriptors Maduracio fenolica Vinificacio

Títol La quiebra proteica, una problematica no del todo resuelta
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos - Enero-Febrero 2003 - V: V- N: 21, Pg: 28-32
Descriptors Proteines Trenca proteica Enologia Vi Posit Bentonita

Títol La vinificacion en tinto; aspectos tecnologicos destinados a la obtencion y estabilizacion del color
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 15-36
Descriptors Vinificacio Vi negre Aspectes tecnologics Estabilitzacio del color Color
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Las manoproteinas; origen e interes enologico
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Juliol-Agost 2005 - V: VII- N: 36, Pg: 26-29
Descriptors Mannoproteines Posit Untuositat Vi Propietats organoleptiques

Títol Las paradas de fermentacion
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2004 - V: VI- N: 29, Pg: 28-32
Descriptors Fermentacio Aturada fermentativa Vinificacio

Títol Las vitisinas o piranoantocianos; nuevos pigmentos identificados en el vino tinto
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio - Agosto 2004 - V: VI- N: 30, Pg: 22-24
Descriptors Vitisina Piranoantocians Pigment Vi negre

Títol Linies actuals de recerca en enologia
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologia avui - Abril 1997 - V: - N: , Pg: 3-10
Descriptors Recerca Enologia
Localització 663.2 ENO

Títol Los aromas que el roble aporta al vino; influencia del grado de tostado de las duelas
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2005 - V: VII- N: 35, Pg: 42-45
Descriptors Roure Aroma Tonel Vi

Títol Ocratoxina A: un problema emergente, La
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2005 - V: 7- N: 34, Pg: 42-44
Descriptors Ocratoxina Vi OTA Fongs Aspergillus ochraceus

Títol Potencial d'oxidoreduccio en enologia
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 27- N: 90, Pg: 4-8
Descriptors Potencial d'oxidoreduccio Potencial redox Composicio del vi