Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
LLANOS, M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 39


Títol ?Corcho natural o corcho sintetico?
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2002 - V: LVII- N: 2924, Pg: 2886-2892
Descriptors Suro natural Suro sintetic Gust de suro

Títol Acidez de los vinos, La. Influencia en la calidad
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3212, Pg: 518-521
Descriptors Vi Vi negre Caracteristiques del vi Acidesa Acid tartric Acid lactic Acid acetic Acid malic Equilibri acid

Títol Activadores biologicos de la fermentacion alcoholica. Empleo de complementos nutritivos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2008 - V: LXIII- N: 3247, Pg: 3466-3468
Descriptors Activadors biologics Fermentacio alcoholica Llevats Llevats vinics

Títol Almacenamiento a alta temperatura, su efecto sobre el aroma de los vinos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2005 - V: LX- N: 3078, Pg: 2710-2715
Descriptors Emmagatzematge Vi Alta temperatura Aroma California

Títol Almacenamiento a alta temperatura, su efecto sobre el aroma de los vinos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivnicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4561-4566
Descriptors Emmagatzematge Alta temperatura Aroma Vi

Títol Antocianinas en zumos y bagazo de uva para orujos. Tecnicas de elaboracion
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4331-4335
Descriptors Orujo Elaboracio d'aiguardents Aiguardent Aiguardent de vi Antocianines Antocianins Enovit Colorants naturals/Colorants

Títol Automatizacion en el analisis de vinos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 18 de juny 2005 - V: - N: 3071, Pg: 2038-2044
Descriptors Analisi Automatitzacio Analisi en flux continu Analisi per injeccio sequencial Sistemes SIA Turbidimetria Fotometria d'absorcio molecular UV-VIS Espectrofotometria d'absorcio atomica Potenciometria Fermentacio Vi Cervesa

Títol Automatizacion en el analisis de vinos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4543-4550
Descriptors Automatitzacio Vi Analisi Analisi de flux continu Analisi per injeccio sequencial Turbidimetria Espectrofotometria d'absorcio molecular UV-VIS I.R. Espectrofotometria d'absorcio atomica Potenciometria

Títol Catas. Quien teme al anticliclon?
Autor CASADO, A.   LLANOS, M.   MORENO, G.   MORUEGO, M.J.  
Dades Font Vinos + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2007 - V: - N: 219, Pg: 81-94
Descriptors Cata Vi Rias Baixas Bordeus

Títol Clasificacion de levaduras vinicas
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitvinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2002 - V: LVII- N: 2916, Pg: 2150-2154
Descriptors Classificacio Llevats vinics Temperatura de fermentacio Vi

Títol Control de las aminas biogenas en los vinos. Seguridad alimentaria
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4441-4445
Descriptors Produccio de vi Elaboracio de vi Amines Bentonita Bentonites enologiques Amines biogenes Amines biogeniques

Títol Control de las aminas biogenas en los vinos, El
Autor LLANOS, M.  
Dades Font La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agosto 2007 - V: - N: 3182, Pg: 2582-2588
Descriptors Amines biogenes Vi

Títol Efectos del deshojado sobre la calidad y el rendimiento de la cosecha
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2006 - V: LXI- N: 3114, Pg: 1126-1129
Descriptors Espampolament Qualitat Rendiment Collita Raim Polifenols

Títol El champagne y los espumosos. Desde su origen hasta su preparacion para la venta
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: LXII- N: 3164, Pg: 1014-1016
Descriptors Champagne Vi escumos Caracteristiques Proces d'elaboracio Destilacio Comercialitzacio

Títol El gluten de trigo como clarificante de mostos y vinos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4477-4488
Descriptors Gluten Clarificant Most Vi Filtracio Centrifugacio Vi blanc

Títol El riego, la vid y el vino
Autor SEGURA, A.   LLANOS, M.  
Dades Font Agricultura Revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Marzo 2002 - V: LXXI- N: 837, Pg: 201-204
Descriptors Reg Vinya Vi Sequera Sistema de reg Irrigacio

Títol El vinagre y los vinagres (I)
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2003 - V: LVIII- N: 2991, Pg: 4214-4218
Descriptors Vinagre Historia Fabricacio Elaboracio

Títol El vinagre y los vinagres (y II)
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2003 - V: LVIII- N: 2992, Pg: 4294-4298
Descriptors Vinagre Vi

Títol Enzimas y sus aplicaciones en enologia, Los. Las tecnicas enzimaticas ayudan a producir vinos mas asequibles para el comprador
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4407-4414
Descriptors Elaboracio de vi Produccio de vi Enzims Enologia Most Composicio del vi Composicio fenolica Color Color del vi

Títol Fenoles en uvas y vinos. Compuestos flavonoides y no flavonoides
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4481-4487
Descriptors Caracteritzacio fenotipica Components del vi Comportament fenolic Vi Elaboraciode vi Raim Produccio de raim Flavonoides Caracteristiques fenoliques Polifenols

Títol Fenoles en uvas y vinos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2007 - V: - N: 3187, Pg: 2982-2988
Descriptors Fenols Polifenols Vi Raim

Títol Gestion tecnica y control de la fermentacion malolactica
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2006 - V: LXI- N: 3136, Pg: 3110-3117
Descriptors Fermentacio malolactica Gestio tecnica Control Inoculacio Bacteris lactics Microoxigenacio Vi negre Coinoculacio Inhibicio Saccharomyces cerevisiae

Títol Influencia del envejecimiento en madera sobre la calidad el vino
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitinivicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2006 - V: LXI- N: 3111, Pg: 886-891
Descriptors Envelliment Vi Fusta Qualitat del vi

Títol Interacciones entre levaduras. Cultivos mezclados bajo condiciones enologicas
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4503-4506
Descriptors Elaboracio de vi Produccio de vi Vi Llevats Interaccions Llevats indigenes Toxina Killer Fermentacio vinica Investigacio vitivinicola

Títol Los aromas del vino: origen y evolucion
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2003 - V: LVIII- N: 2984/2985, Pg: 3675-3686
Descriptors Vi Aroma Origen Quimica Transformacio malolactica Crian?a Roure Conservacio

Títol Los enzimas y sus aplicaciones en enologia. Las tecnicas enzimaticas ayudan a producir vinos mas asequibles para el comprador
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2007 - V: LXII- N: 3170, Pg: 1446-1453
Descriptors Enzims Enologia Vinificacio Tecniques enologiques Subproductes Compostos fenolics

Títol Los polifenoles y el vino: efectos y control
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2003 - V: LVIII- N: 2968, Pg: 2166-2174
Descriptors Polifenols Vi Control Efectes

Títol Mas sobre paradas fermentativas. Hacia el equilibrio final que se persigue en la elaboracion de los vinos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3126, Pg: 2182-2187
Descriptors Parada fermentativa Vinificacio Etanol Llevats Oxigen

Títol Paradas fermentativas, problemas y soluciones
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2005 - V: LX- N: 3086, Pg: 3350-3356
Descriptors Parada fermentativa Problemes Solucions Aspectes microbiologics Aspectes enologics Etanol

Títol Potencial aromatico del Cardonnay
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Avril 2007 - V: LXII- N: 3165, Pg: 1046-1051
Descriptors Chardonnay Potencial aromatic Cep Historia del vi Tecniques de vinificacio Criogenia

Títol Potencial aromatico del Chardonnay. Estudio de la cepa
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4389-4393
Descriptors Vi de Fran?a Chardonnay Raim Cep Criogenia Crioextraccio Potencial aromatic Caracteristiques Tecniques viticoles Tecnologia experimental

Títol Prevencion de da?os por heladas en vid
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4409-4416
Descriptors Vinya Prevencio Gelada

Títol Relacion entre rendimiento y calidad en vinos Cabernet Sauvignon
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2005 - V: LX- N: 3089, Pg: 3705-3711
Descriptors Rendiment Qualitat Vi Cabernet sauvignon California Analisi sensorial

Títol Subproductos y aprovechamientos de la industria vinicola
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2002 - V: LVII- N: 2935, Pg: 3830-3834
Descriptors Industria vinicola Aprofitament Acid tartaric Pigment antocianic Subproductes Enologia

Títol Tecnicas de elaboracion. Antocianinas en zumos y bagazo de uva para orujos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184x - Enero 2007 - V: LXII- N: 3154, Pg: 166-170
Descriptors Antocianins Suc Brisa Orujo Raim

Títol Valoracion de varios metodos de extraccion de proteinas de pared de levaduras
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2006 - V: LXI- N: 3106, Pg: 486-489
Descriptors Extraccio Proteines Llevats vinics Llevats

Títol Vinos de Madrid. Con un amplio patrimonio viticola, la Comunidad inicia, en los a?os 70, los intentos para la obtencion de un regalmento
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3125, Pg: 2134-2139
Descriptors Vinos de Madrid Denominacio d'origen Vinos de Madrid Varietats Consell regulador Zones vitivinicoles Vinificacio

Títol Vinos de Navarra. Las tascas y bares pamplonicos dan fe de un extensa tradicion vinicola
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3157, Pg: 437-440
Descriptors Vi de Navarra Historia del vi Turisme vitivinicola

Títol Vinos de la Ribera del Duero
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola ISSN: 0037-1845X - Marzo 2007 - V: - N: 3161, Pg: 763-767
Descriptors Ribera del Duero DO Ribera del Duero Denominacio d'origen Vi Zones vitivinicoles