Registres trobats: 39
Títol | ?Corcho natural o corcho sintetico? |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2002 - V: LVII- N: 2924, Pg: 2886-2892 |
Descriptors | Suro natural Suro sintetic Gust de suro |
Títol | Acidez de los vinos, La. Influencia en la calidad |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3212, Pg: 518-521 |
Descriptors | Vi Vi negre Caracteristiques del vi Acidesa Acid tartric Acid lactic Acid acetic Acid malic Equilibri acid |
Títol | Activadores biologicos de la fermentacion alcoholica. Empleo de complementos nutritivos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2008 - V: LXIII- N: 3247, Pg: 3466-3468 |
Descriptors | Activadors biologics Fermentacio alcoholica Llevats Llevats vinics |
Títol | Almacenamiento a alta temperatura, su efecto sobre el aroma de los vinos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2005 - V: LX- N: 3078, Pg: 2710-2715 |
Descriptors | Emmagatzematge Vi Alta temperatura Aroma California |
Títol | Almacenamiento a alta temperatura, su efecto sobre el aroma de los vinos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivnicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4561-4566 |
Descriptors | Emmagatzematge Alta temperatura Aroma Vi |
Títol | Antocianinas en zumos y bagazo de uva para orujos. Tecnicas de elaboracion |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4331-4335 |
Descriptors | Orujo Elaboracio d'aiguardents Aiguardent Aiguardent de vi Antocianines Antocianins Enovit Colorants naturals/Colorants |
Títol | Automatizacion en el analisis de vinos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 18 de juny 2005 - V: - N: 3071, Pg: 2038-2044 |
Descriptors | Analisi Automatitzacio Analisi en flux continu Analisi per injeccio sequencial Sistemes SIA Turbidimetria Fotometria d'absorcio molecular UV-VIS Espectrofotometria d'absorcio atomica Potenciometria Fermentacio Vi Cervesa |
Títol | Automatizacion en el analisis de vinos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4543-4550 |
Descriptors | Automatitzacio Vi Analisi Analisi de flux continu Analisi per injeccio sequencial Turbidimetria Espectrofotometria d'absorcio molecular UV-VIS I.R. Espectrofotometria d'absorcio atomica Potenciometria |
Títol | Catas. Quien teme al anticliclon? |
Autor | CASADO, A. LLANOS, M. MORENO, G. MORUEGO, M.J. |
Dades Font | Vinos + Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2007 - V: - N: 219, Pg: 81-94 |
Descriptors | Cata Vi Rias Baixas Bordeus |
Títol | Clasificacion de levaduras vinicas |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitvinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2002 - V: LVII- N: 2916, Pg: 2150-2154 |
Descriptors | Classificacio Llevats vinics Temperatura de fermentacio Vi |
Títol | Control de las aminas biogenas en los vinos. Seguridad alimentaria |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4441-4445 |
Descriptors | Produccio de vi Elaboracio de vi Amines Bentonita Bentonites enologiques Amines biogenes Amines biogeniques |
Títol | Control de las aminas biogenas en los vinos, El |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agosto 2007 - V: - N: 3182, Pg: 2582-2588 |
Descriptors | Amines biogenes Vi |
Títol | Efectos del deshojado sobre la calidad y el rendimiento de la cosecha |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2006 - V: LXI- N: 3114, Pg: 1126-1129 |
Descriptors | Espampolament Qualitat Rendiment Collita Raim Polifenols |
Títol | El champagne y los espumosos. Desde su origen hasta su preparacion para la venta |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2007 - V: LXII- N: 3164, Pg: 1014-1016 |
Descriptors | Champagne Vi escumos Caracteristiques Proces d'elaboracio Destilacio Comercialitzacio |
Títol | El gluten de trigo como clarificante de mostos y vinos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4477-4488 |
Descriptors | Gluten Clarificant Most Vi Filtracio Centrifugacio Vi blanc |
Títol | El riego, la vid y el vino |
Autor | SEGURA, A. LLANOS, M. |
Dades Font | Agricultura Revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Marzo 2002 - V: LXXI- N: 837, Pg: 201-204 |
Descriptors | Reg Vinya Vi Sequera Sistema de reg Irrigacio |
Títol | El vinagre y los vinagres (I) |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2003 - V: LVIII- N: 2991, Pg: 4214-4218 |
Descriptors | Vinagre Historia Fabricacio Elaboracio |
Títol | El vinagre y los vinagres (y II) |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2003 - V: LVIII- N: 2992, Pg: 4294-4298 |
Descriptors | Vinagre Vi |
Títol | Enzimas y sus aplicaciones en enologia, Los. Las tecnicas enzimaticas ayudan a producir vinos mas asequibles para el comprador |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4407-4414 |
Descriptors | Elaboracio de vi Produccio de vi Enzims Enologia Most Composicio del vi Composicio fenolica Color Color del vi |
Títol | Fenoles en uvas y vinos. Compuestos flavonoides y no flavonoides |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4481-4487 |
Descriptors | Caracteritzacio fenotipica Components del vi Comportament fenolic Vi Elaboraciode vi Raim Produccio de raim Flavonoides Caracteristiques fenoliques Polifenols |
Títol | Fenoles en uvas y vinos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | La semana vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2007 - V: - N: 3187, Pg: 2982-2988 |
Descriptors | Fenols Polifenols Vi Raim |
Títol | Gestion tecnica y control de la fermentacion malolactica |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2006 - V: LXI- N: 3136, Pg: 3110-3117 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Gestio tecnica Control Inoculacio Bacteris lactics Microoxigenacio Vi negre Coinoculacio Inhibicio Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Influencia del envejecimiento en madera sobre la calidad el vino |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitinivicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2006 - V: LXI- N: 3111, Pg: 886-891 |
Descriptors | Envelliment Vi Fusta Qualitat del vi |
Títol | Interacciones entre levaduras. Cultivos mezclados bajo condiciones enologicas |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4503-4506 |
Descriptors | Elaboracio de vi Produccio de vi Vi Llevats Interaccions Llevats indigenes Toxina Killer Fermentacio vinica Investigacio vitivinicola |
Títol | Los aromas del vino: origen y evolucion |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2003 - V: LVIII- N: 2984/2985, Pg: 3675-3686 |
Descriptors | Vi Aroma Origen Quimica Transformacio malolactica Crian?a Roure Conservacio |
Títol | Los enzimas y sus aplicaciones en enologia. Las tecnicas enzimaticas ayudan a producir vinos mas asequibles para el comprador |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2007 - V: LXII- N: 3170, Pg: 1446-1453 |
Descriptors | Enzims Enologia Vinificacio Tecniques enologiques Subproductes Compostos fenolics |
Títol | Los polifenoles y el vino: efectos y control |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2003 - V: LVIII- N: 2968, Pg: 2166-2174 |
Descriptors | Polifenols Vi Control Efectes |
Títol | Mas sobre paradas fermentativas. Hacia el equilibrio final que se persigue en la elaboracion de los vinos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3126, Pg: 2182-2187 |
Descriptors | Parada fermentativa Vinificacio Etanol Llevats Oxigen |
Títol | Paradas fermentativas, problemas y soluciones |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2005 - V: LX- N: 3086, Pg: 3350-3356 |
Descriptors | Parada fermentativa Problemes Solucions Aspectes microbiologics Aspectes enologics Etanol |
Títol | Potencial aromatico del Cardonnay |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Avril 2007 - V: LXII- N: 3165, Pg: 1046-1051 |
Descriptors | Chardonnay Potencial aromatic Cep Historia del vi Tecniques de vinificacio Criogenia |
Títol | Potencial aromatico del Chardonnay. Estudio de la cepa |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4389-4393 |
Descriptors | Vi de Fran?a Chardonnay Raim Cep Criogenia Crioextraccio Potencial aromatic Caracteristiques Tecniques viticoles Tecnologia experimental |
Títol | Prevencion de da?os por heladas en vid |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4409-4416 |
Descriptors | Vinya Prevencio Gelada |
Títol | Relacion entre rendimiento y calidad en vinos Cabernet Sauvignon |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Octubre 2005 - V: LX- N: 3089, Pg: 3705-3711 |
Descriptors | Rendiment Qualitat Vi Cabernet sauvignon California Analisi sensorial |
Títol | Subproductos y aprovechamientos de la industria vinicola |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2002 - V: LVII- N: 2935, Pg: 3830-3834 |
Descriptors | Industria vinicola Aprofitament Acid tartaric Pigment antocianic Subproductes Enologia |
Títol | Tecnicas de elaboracion. Antocianinas en zumos y bagazo de uva para orujos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184x - Enero 2007 - V: LXII- N: 3154, Pg: 166-170 |
Descriptors | Antocianins Suc Brisa Orujo Raim |
Títol | Valoracion de varios metodos de extraccion de proteinas de pared de levaduras |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2006 - V: LXI- N: 3106, Pg: 486-489 |
Descriptors | Extraccio Proteines Llevats vinics Llevats |
Títol | Vinos de Madrid. Con un amplio patrimonio viticola, la Comunidad inicia, en los a?os 70, los intentos para la obtencion de un regalmento |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3125, Pg: 2134-2139 |
Descriptors | Vinos de Madrid Denominacio d'origen Vinos de Madrid Varietats Consell regulador Zones vitivinicoles Vinificacio |
Títol | Vinos de Navarra. Las tascas y bares pamplonicos dan fe de un extensa tradicion vinicola |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2007 - V: LXII- N: 3157, Pg: 437-440 |
Descriptors | Vi de Navarra Historia del vi Turisme vitivinicola |
Títol | Vinos de la Ribera del Duero |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola ISSN: 0037-1845X - Marzo 2007 - V: - N: 3161, Pg: 763-767 |
Descriptors | Ribera del Duero DO Ribera del Duero Denominacio d'origen Vi Zones vitivinicoles |