Registres trobats: 10
Títol | AFCA y la universidad de lleida reunen a los nuevos aditivos e ingredientes funcionales |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2008 - V: - N: 393, Pg: 22-27 |
Descriptors | Jornades Ingredients funcionals Additius Aliments funcionals Seguretat alimentaria Conservant Conservacio d'aliments Industria alimentaria Greix Estabilitzant Suc Poliol Carbohidrats Microelements Unio Europea Reglament europeu Polifenols Calci Te Carotenoides Cultiu probiotic Cel?lulosa Envasat |
Títol | Altas presiones isostaticas en zumos y bebidas: revision y casos de estudio |
Autor | PURROY, F., [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2010 - V: - N: 414, Pg: 78-82 |
Descriptors | Pressio isostatica Begudes Processos agroalimentaris Suc |
Títol | Analisis sensorial descriptivo mediante perfil de libre eleccion. Aplicado al zumo de naranja |
Autor | PEREZ APARICIO, J. TOLEDANO MEDINA, M.A. LAFUENTE ROSALES, M.V. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2008 - V: 28- N: 230, Pg: 56-60 |
Descriptors | Analisi sensorial descriptiva Analisi sensorial Perfil Caracteritzacio organoleptica Taronja Suc Suc de taronja |
Títol | Avantprojecte de disseny d'una planta productora de sucs i n?ctars a partir de sucs concentrats |
Autor | GINE BORDONABA, J. |
Dades Font | - Desembre 2003 - V: - N: , Pg: 5 dossiers |
Descriptors | Treball final de carrera TFC Suc Nectar Suc concentrat Suc Disseny Planta productora |
Localització | TFC - GINE BORDONABA |
Títol | El sector de bebidas en Catalu?a. No solo cava |
Autor | RODERO,M. |
Dades Font | Alimarket ISSN: 1134-8157 - 2002 - V: - N: 157, Pg: 123-131 |
Descriptors | Cava Catalunya Comercialitzacio Estadistiques Evolucio Begudes Suc Licor Vi Cervesa Empreses Exportacio |
Localització | C 16/50 |
Títol | Enciclopedia de los alimentos: frutas |
Autor | FALDER RIVERO, A. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Mayo-Junio 2003 - V: 13- N: 69, Pg: 115-133 |
Descriptors | Fruita Classificacio Maduresa Composicio Citrics Suc Cultiu Espanya |
Títol | Sabores innovadores, productos funcionales y novedades en el packaging marcan la tendencia en el sector de bebidas |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 30-41 |
Descriptors | Begudes Begudes refrescants Aigua Innovacio Sabor Packaging Envas Beneficis Nutricio Cervesa Sacarosa Obesitat Processament Jornades 2009 Automatitzacio Begudes refrescants PET Begudes espirituoses Envasat Suc |
Títol | Tecnicas de elaboracion. Antocianinas en zumos y bagazo de uva para orujos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184x - Enero 2007 - V: LXII- N: 3154, Pg: 166-170 |
Descriptors | Antocianins Suc Brisa Orujo Raim |
Títol | Tendencias en el mercado de bebidas apuntan hacia nuevos segmentos innovadores en los que la tecnologia cobra vital importancia, Las |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio 2009 - V: - N: 404, Pg: 28-61 |
Descriptors | Begudes Begudes analcoholiques Tecnologia Automatitzacio Additius Envasatge Materia primera Etiquetatge Etiqueta Logistica Investigacio i desenvolupament Innovacio Seguretat Qualitat Suc Aigua Cervesa sense alcohol Begudes espirituoses |
Títol | The Distribution of Free and Glycosidically-Bound Monoterpenes Among Skin, Juice, and Pulp Fractions of Some White Grape Varieties |
Autor | WILSON, B. STRAUSS, C.R. WILLIAMS, P.J. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 37 1986 - V: - N: 2, Pg: 107-111 |
Descriptors | Monoterpens Distribucio Pell Suc Polpa Varietats blanques Raim |
Localització | C 19/135 |