Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Suc

Resultat de la cerca

Registres trobats: 10


Títol AFCA y la universidad de lleida reunen a los nuevos aditivos e ingredientes funcionales
Autor
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2008 - V: - N: 393, Pg: 22-27
Descriptors Jornades Ingredients funcionals Additius Aliments funcionals Seguretat alimentaria Conservant Conservacio d'aliments Industria alimentaria Greix Estabilitzant Suc Poliol Carbohidrats Microelements Unio Europea Reglament europeu Polifenols Calci Te Carotenoides Cultiu probiotic Cel?lulosa Envasat

Títol Altas presiones isostaticas en zumos y bebidas: revision y casos de estudio
Autor PURROY, F.,   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2010 - V: - N: 414, Pg: 78-82
Descriptors Pressio isostatica Begudes Processos agroalimentaris Suc

Títol Analisis sensorial descriptivo mediante perfil de libre eleccion. Aplicado al zumo de naranja
Autor PEREZ APARICIO, J.   TOLEDANO MEDINA, M.A.   LAFUENTE ROSALES, M.V.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2008 - V: 28- N: 230, Pg: 56-60
Descriptors Analisi sensorial descriptiva Analisi sensorial Perfil Caracteritzacio organoleptica Taronja Suc Suc de taronja

Títol Avantprojecte de disseny d'una planta productora de sucs i n?ctars a partir de sucs concentrats
Autor GINE BORDONABA, J.  
Dades Font - Desembre 2003 - V: - N: , Pg: 5 dossiers
Descriptors Treball final de carrera TFC Suc Nectar Suc concentrat Suc Disseny Planta productora
Localització TFC - GINE BORDONABA

Títol El sector de bebidas en Catalu?a. No solo cava
Autor RODERO,M.  
Dades Font Alimarket ISSN: 1134-8157 - 2002 - V: - N: 157, Pg: 123-131
Descriptors Cava Catalunya Comercialitzacio Estadistiques Evolucio Begudes Suc Licor Vi Cervesa Empreses Exportacio
Localització C 16/50

Títol Enciclopedia de los alimentos: frutas
Autor FALDER RIVERO, A.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Mayo-Junio 2003 - V: 13- N: 69, Pg: 115-133
Descriptors Fruita Classificacio Maduresa Composicio Citrics Suc Cultiu Espanya

Títol Sabores innovadores, productos funcionales y novedades en el packaging marcan la tendencia en el sector de bebidas
Autor
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 30-41
Descriptors Begudes Begudes refrescants Aigua Innovacio Sabor Packaging Envas Beneficis Nutricio Cervesa Sacarosa Obesitat Processament Jornades 2009 Automatitzacio Begudes refrescants PET Begudes espirituoses Envasat Suc

Títol Tecnicas de elaboracion. Antocianinas en zumos y bagazo de uva para orujos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184x - Enero 2007 - V: LXII- N: 3154, Pg: 166-170
Descriptors Antocianins Suc Brisa Orujo Raim

Títol Tendencias en el mercado de bebidas apuntan hacia nuevos segmentos innovadores en los que la tecnologia cobra vital importancia, Las
Autor
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio 2009 - V: - N: 404, Pg: 28-61
Descriptors Begudes Begudes analcoholiques Tecnologia Automatitzacio Additius Envasatge Materia primera Etiquetatge Etiqueta Logistica Investigacio i desenvolupament Innovacio Seguretat Qualitat Suc Aigua Cervesa sense alcohol Begudes espirituoses

Títol The Distribution of Free and Glycosidically-Bound Monoterpenes Among Skin, Juice, and Pulp Fractions of Some White Grape Varieties
Autor WILSON, B.   STRAUSS, C.R.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 37 1986 - V: - N: 2, Pg: 107-111
Descriptors Monoterpens Distribucio Pell Suc Polpa Varietats blanques Raim
Localització C 19/135