Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Sacarosa

Resultat de la cerca

Registres trobats: 27


Títol Azucares en mostos y vinos, descripciones teoricas y aspectos practicos
Autor ESPINOSA, L. C.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1997 - V: - N: 49, Pg: 44-52
Descriptors Sacarosa Sucre reductor Fehling Most Vi Monosacarids Cerbonil Pectina

Títol Determination du sorbitol sous forme d'ethers trimethysilyliques par chromatographie en phase gazeuse dans des sirops sucres.
Autor ARTAUD, J.   ESTIENNE, J.   CAS, M.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 517, Pg: 6 p.
Descriptors Sorbitol Eter Cromatografia de gasos Xarop de raim Sacarosa Sucre
Localització FV 517

Títol Dosage du glucose, du fructose et du saccharose dans le vin.(1)
Autor JUNGE, Ch.  
Dades Font FV - febrer 1973 - V: - N: 438, Pg: 6 p.
Descriptors Glucosa Fructosa Sacarosa Sucre Vi Determinacio
Localització FV 438

Títol Effects of sucrose concentration on the accumulation of anthocyanins in grape (Vitis vinifera) cell suspension
Autor CORMIER, F.   CREVIER, H.A.   BAO DO, C.  
Dades Font Canadian journal of botany ISSN: 0008-4026 VOL 68 - 1990 - V: - N: 8, Pg: 1822-1825
Descriptors Antocianins Antocianoplastes Cultiu de cel.lules Metabolisme Vinya Vitis vinifera Sacarosa
Localització C 10/70

Títol Evolution de l'activite 'hexokinase' de saccharomyces uvarum fermentant le saccharose
Autor NAVARRO, J. M.   FINCK, J. D.  
Dades Font Cellular and molecular biology ISSN: 0145-5680 - 1982 - V: - N: 28, Pg: 85-89
Descriptors Sacarosa Llevats Hexoquinasa
Localització C 9/33

Títol Identification du saccharose dans les mouts et dans les vins par chromatographie sur couche mince
Autor NICCOLAI, L.   STELLA, C  
Dades Font FV - abril 1966 - V: - N: 202, Pg: 3 p.
Descriptors Sacarosa Sucre Most Vi Cromatografia en capa fina CCF Determinacio
Localització FV 202

Títol La chaptalizacion supone un fraude al consumidor
Autor ISASI GOMEZ, N.  
Dades Font La Prensa del Rioja - novembre 1993 - V: - N: 73, Pg: 30
Descriptors Xaptalitzacio Vi Excedent Legislacio Frau Sucre Unio Europea Sacarosa

Títol Le saccharose dans les raisins leur contenu normal et naturel - traitement des echantillons de mouts et de vins pour la recherche du saccharose de source exogene.
Autor TERCERO, Carlos  
Dades Font FV - juliol 1972 - V: - N: 420, Pg: 5 p.
Descriptors Sacarosa Sucre Raim Most Vi Determinacio Hidrolisi
Localització FV 420

Títol Methode propose pour la determination par chromatographie en phase gazeuse du sorbitol et du saccharose dans les mouts et les vins.
Autor LERCKER, G.  
Dades Font FV - abril 1975 - V: - N: 556, Pg: 8 p.
Descriptors Sacarosa Most Vi Sorbitol Cromatografia de gasos Sucre
Localització FV 556

Títol Methode refractometrique pour la determination de la teneur en sucres des mouts, des mouts concentres et du sucre de Raisin.
Autor BRUN, S.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 811, Pg: 15 p.
Descriptors Refractometre Determinacio Sucre Most concentrat Raim Sacarosa Constituents Dosificacio Dosatge
Localització FV 811

Títol Methodes internationales d'analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole
Autor
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 879, Pg: 64 p.
Descriptors Analisi quimica Analisi sensorial Begudes alcoholiques Grau alcoholic Graduacio Alcohol superior Graduacio Acidesa Composicio Esters Extraccio Aldehids Metanol Furfural Sucre Colorants Dosificacio Dosatge Color Sacarosa
Localització FV 879

Títol Ponencia de la Republica Oriental del Uruguay
Autor ZURINO, F.  
Dades Font XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 70, Pg: 1-7
Descriptors Uruguai Viticultura Enologia Vinicultura Legislacio Most Sacarosa Addicio
Localització C 2/7

Títol Probable Oxocarbonium Ion in the Reaction Mechanism of Small Intestinal Sucrase and Isomaltase, A.
Autor COGOLI, A.   SEMENZA, G.  
Dades Font Journal of biological Chemistry ISSN: 0021-9258 VOL 250 - octubre 1975 - V: - N: 19, Pg: 7802-7809
Descriptors Isomaltasa Proteines Reaccio Sacarosa
Localització C 7/40

Títol Purification and characterization of fructokinase from developing tomato (Lycopersicon esculentum Mill. ) fruits
Autor MARTINEZ-BARAJAS, E.   RANDALL, D. D.  
Dades Font Planta ISSN: 0032-0935 - 1996 - V: - N: 199, Pg: 451-458
Descriptors Fructocinasa Fructosa Tomaquet Metabolisme Sacarosa Lycopersicon
Localització C 10/77

Títol Purification of a plasma membrane-bound adenosine triphosphatase form plant roots
Autor HODGES, T.K.   LEONARD, R.T.  
Dades Font Methods in enzymology ISSN: 0076-6879 VOL 32 - 1974 - V: - N: , Pg: 392-406
Descriptors ATPasa Enzims Cel.lula Citologia Membrana Plantes Sacarosa Sucre
Localització C 4/135

Títol Recherche du saccharose d'origine exogene dans les mouts et les vins.
Autor TERCERO, Carlos  
Dades Font FV - juliol 1972 - V: - N: 421, Pg: 3 p.
Descriptors Raim Sacarosa Most Vi Sucre Determinacio Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 421

Títol Recherche du saccharose dans le sucre de raisin par chromatographie en couche mince.
Autor USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font FV - mar? 1988 - V: - N: 821, Pg: 1 p.
Descriptors Sacarosa Sucre Raim Cromatografia en capa fina CCF Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 821

Títol Reflexiones sobre el azucarado
Autor DE ROSA, Tulio  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - gener 1991 - V: - N: 1, Pg: 54-55
Descriptors Enologia Vinicultura Sacarosa Ensucrament Xaptalitzacio

Títol Remarques sur la methode analytique du dosage des glycose, fructose et saccharose dans le vin.
Autor HARVALIA, A.  
Dades Font FV - abril 1977 - V: - N: 641, Pg: 2 p.
Descriptors Fructosa Sacarosa Glucosa Vi Dosificacio Dosatge Determinacio
Localització FV 641

Títol Sabores innovadores, productos funcionales y novedades en el packaging marcan la tendencia en el sector de bebidas
Autor
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 30-41
Descriptors Begudes Begudes refrescants Aigua Innovacio Sabor Packaging Envas Beneficis Nutricio Cervesa Sacarosa Obesitat Processament Jornades 2009 Automatitzacio Begudes refrescants PET Begudes espirituoses Envasat Suc

Títol Saccharose. Saccharum Album .Sucre blanc - Sucre de canne - Sucre de betterave -C12 H22 O11=342,3 (projet de monographie).
Autor BRUN, S.  
Dades Font FV - abril 1981 - V: - N: 703, Pg: 4 p.
Descriptors Sacarosa Sucre Analisi Caracteristiques Dosificacio Dosatge
Localització FV 703

Títol Saccharose. Saccharum album. Sucre blanc. Sucre de canne-sucre de betterave.
Autor
Dades Font FV - juliol 1981 - V: - N: 741, Pg: 3 p.
Descriptors Sucre Sacarosa Identificacio Caracteristiques Analisi
Localització FV 741

Títol Stabilisation des mouts de raisin en vue de la recherche de l'addition de saccharose.
Autor JAULMES, P.   HAMELLE, G.  
Dades Font FV - maig 1973 - V: - N: 453, Pg: 2 p.
Descriptors Most Estabilitzacio Sacarosa Sucre Raim Determinacio
Localització FV 453

Títol Sustitutos de la sacarosa (I). Edulcorantes de carga, polioles o azucares alcohol
Autor MADRILLEY, C.   JIMENEZ, T.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 91-97
Descriptors Edulcorant de carrega Alimentacio Sucre Alcohol Propietats

Títol Sustitutos de la sacarosa (y II). Edulcorantes intensivos
Autor JIMENEZ, T.   MADRILLEY, C.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 185.199
Descriptors Additius Ingredients Substitut de la sacarosa Edulcorant intensiu Caracteristiques Propietats Acid ciclamic Neohesperidina dihidochalcona Sacarina

Títol Test colorimetrique pour deceler rapidement le saccharose dans les mouts de raisin et dans les vins .
Autor SCHNEYDER, J.   VALENTA, M.  
Dades Font FV - mar? 1982 - V: - N: 747, Pg: 2 p.
Descriptors Colorimetria Vi Sucre Sacarosa Most Determinacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 747

Títol The Influence of media conditions on the utilisation of monosaccharides by a strain of Saccharomyces uvarum (carlsbergensis)
Autor PANCHAL, C. J.   STEWART, G. G.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 88 - mar?-abril 1989 - V: - N: , Pg: 86-89
Descriptors Saccharomyces uvarum Llevats Sacarid Sucre Glucosa Fructosa Cervesa Fermentacio Hidrolisi Sacarosa
Localització C 4/113