Registres trobats: 27
Títol | Azucares en mostos y vinos, descripciones teoricas y aspectos practicos |
Autor | ESPINOSA, L. C. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1997 - V: - N: 49, Pg: 44-52 |
Descriptors | Sacarosa Sucre reductor Fehling Most Vi Monosacarids Cerbonil Pectina |
Títol | Determination du sorbitol sous forme d'ethers trimethysilyliques par chromatographie en phase gazeuse dans des sirops sucres. |
Autor | ARTAUD, J. ESTIENNE, J. CAS, M. |
Dades Font | FV - juliol 1974 - V: - N: 517, Pg: 6 p. |
Descriptors | Sorbitol Eter Cromatografia de gasos Xarop de raim Sacarosa Sucre |
Localització | FV 517 |
Títol | Dosage du glucose, du fructose et du saccharose dans le vin.(1) |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - febrer 1973 - V: - N: 438, Pg: 6 p. |
Descriptors | Glucosa Fructosa Sacarosa Sucre Vi Determinacio |
Localització | FV 438 |
Títol | Effects of sucrose concentration on the accumulation of anthocyanins in grape (Vitis vinifera) cell suspension |
Autor | CORMIER, F. CREVIER, H.A. BAO DO, C. |
Dades Font | Canadian journal of botany ISSN: 0008-4026 VOL 68 - 1990 - V: - N: 8, Pg: 1822-1825 |
Descriptors | Antocianins Antocianoplastes Cultiu de cel.lules Metabolisme Vinya Vitis vinifera Sacarosa |
Localització | C 10/70 |
Títol | Evolution de l'activite 'hexokinase' de saccharomyces uvarum fermentant le saccharose |
Autor | NAVARRO, J. M. FINCK, J. D. |
Dades Font | Cellular and molecular biology ISSN: 0145-5680 - 1982 - V: - N: 28, Pg: 85-89 |
Descriptors | Sacarosa Llevats Hexoquinasa |
Localització | C 9/33 |
Títol | Identification du saccharose dans les mouts et dans les vins par chromatographie sur couche mince |
Autor | NICCOLAI, L. STELLA, C |
Dades Font | FV - abril 1966 - V: - N: 202, Pg: 3 p. |
Descriptors | Sacarosa Sucre Most Vi Cromatografia en capa fina CCF Determinacio |
Localització | FV 202 |
Títol | La chaptalizacion supone un fraude al consumidor |
Autor | ISASI GOMEZ, N. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - novembre 1993 - V: - N: 73, Pg: 30 |
Descriptors | Xaptalitzacio Vi Excedent Legislacio Frau Sucre Unio Europea Sacarosa |
Títol | Le saccharose dans les raisins leur contenu normal et naturel - traitement des echantillons de mouts et de vins pour la recherche du saccharose de source exogene. |
Autor | TERCERO, Carlos |
Dades Font | FV - juliol 1972 - V: - N: 420, Pg: 5 p. |
Descriptors | Sacarosa Sucre Raim Most Vi Determinacio Hidrolisi |
Localització | FV 420 |
Títol | Methode propose pour la determination par chromatographie en phase gazeuse du sorbitol et du saccharose dans les mouts et les vins. |
Autor | LERCKER, G. |
Dades Font | FV - abril 1975 - V: - N: 556, Pg: 8 p. |
Descriptors | Sacarosa Most Vi Sorbitol Cromatografia de gasos Sucre |
Localització | FV 556 |
Títol | Methode refractometrique pour la determination de la teneur en sucres des mouts, des mouts concentres et du sucre de Raisin. |
Autor | BRUN, S. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 811, Pg: 15 p. |
Descriptors | Refractometre Determinacio Sucre Most concentrat Raim Sacarosa Constituents Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 811 |
Títol | Methodes internationales d'analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole |
Autor | |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 879, Pg: 64 p. |
Descriptors | Analisi quimica Analisi sensorial Begudes alcoholiques Grau alcoholic Graduacio Alcohol superior Graduacio Acidesa Composicio Esters Extraccio Aldehids Metanol Furfural Sucre Colorants Dosificacio Dosatge Color Sacarosa |
Localització | FV 879 |
Títol | Ponencia de la Republica Oriental del Uruguay |
Autor | ZURINO, F. |
Dades Font | XX Congreso Mundial de la Vinya y del Vino - maig 1992 - V: - N: 70, Pg: 1-7 |
Descriptors | Uruguai Viticultura Enologia Vinicultura Legislacio Most Sacarosa Addicio |
Localització | C 2/7 |
Títol | Probable Oxocarbonium Ion in the Reaction Mechanism of Small Intestinal Sucrase and Isomaltase, A. |
Autor | COGOLI, A. SEMENZA, G. |
Dades Font | Journal of biological Chemistry ISSN: 0021-9258 VOL 250 - octubre 1975 - V: - N: 19, Pg: 7802-7809 |
Descriptors | Isomaltasa Proteines Reaccio Sacarosa |
Localització | C 7/40 |
Títol | Purification and characterization of fructokinase from developing tomato (Lycopersicon esculentum Mill. ) fruits |
Autor | MARTINEZ-BARAJAS, E. RANDALL, D. D. |
Dades Font | Planta ISSN: 0032-0935 - 1996 - V: - N: 199, Pg: 451-458 |
Descriptors | Fructocinasa Fructosa Tomaquet Metabolisme Sacarosa Lycopersicon |
Localització | C 10/77 |
Títol | Purification of a plasma membrane-bound adenosine triphosphatase form plant roots |
Autor | HODGES, T.K. LEONARD, R.T. |
Dades Font | Methods in enzymology ISSN: 0076-6879 VOL 32 - 1974 - V: - N: , Pg: 392-406 |
Descriptors | ATPasa Enzims Cel.lula Citologia Membrana Plantes Sacarosa Sucre |
Localització | C 4/135 |
Títol | Recherche du saccharose d'origine exogene dans les mouts et les vins. |
Autor | TERCERO, Carlos |
Dades Font | FV - juliol 1972 - V: - N: 421, Pg: 3 p. |
Descriptors | Raim Sacarosa Most Vi Sucre Determinacio Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 421 |
Títol | Recherche du saccharose dans le sucre de raisin par chromatographie en couche mince. |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | FV - mar? 1988 - V: - N: 821, Pg: 1 p. |
Descriptors | Sacarosa Sucre Raim Cromatografia en capa fina CCF Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 821 |
Títol | Reflexiones sobre el azucarado |
Autor | DE ROSA, Tulio |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - gener 1991 - V: - N: 1, Pg: 54-55 |
Descriptors | Enologia Vinicultura Sacarosa Ensucrament Xaptalitzacio |
Títol | Remarques sur la methode analytique du dosage des glycose, fructose et saccharose dans le vin. |
Autor | HARVALIA, A. |
Dades Font | FV - abril 1977 - V: - N: 641, Pg: 2 p. |
Descriptors | Fructosa Sacarosa Glucosa Vi Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 641 |
Títol | Sabores innovadores, productos funcionales y novedades en el packaging marcan la tendencia en el sector de bebidas |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 30-41 |
Descriptors | Begudes Begudes refrescants Aigua Innovacio Sabor Packaging Envas Beneficis Nutricio Cervesa Sacarosa Obesitat Processament Jornades 2009 Automatitzacio Begudes refrescants PET Begudes espirituoses Envasat Suc |
Títol | Saccharose. Saccharum Album .Sucre blanc - Sucre de canne - Sucre de betterave -C12 H22 O11=342,3 (projet de monographie). |
Autor | BRUN, S. |
Dades Font | FV - abril 1981 - V: - N: 703, Pg: 4 p. |
Descriptors | Sacarosa Sucre Analisi Caracteristiques Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 703 |
Títol | Saccharose. Saccharum album. Sucre blanc. Sucre de canne-sucre de betterave. |
Autor | |
Dades Font | FV - juliol 1981 - V: - N: 741, Pg: 3 p. |
Descriptors | Sucre Sacarosa Identificacio Caracteristiques Analisi |
Localització | FV 741 |
Títol | Stabilisation des mouts de raisin en vue de la recherche de l'addition de saccharose. |
Autor | JAULMES, P. HAMELLE, G. |
Dades Font | FV - maig 1973 - V: - N: 453, Pg: 2 p. |
Descriptors | Most Estabilitzacio Sacarosa Sucre Raim Determinacio |
Localització | FV 453 |
Títol | Sustitutos de la sacarosa (I). Edulcorantes de carga, polioles o azucares alcohol |
Autor | MADRILLEY, C. JIMENEZ, T. RAVENTOS, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 91-97 |
Descriptors | Edulcorant de carrega Alimentacio Sucre Alcohol Propietats |
Títol | Sustitutos de la sacarosa (y II). Edulcorantes intensivos |
Autor | JIMENEZ, T. MADRILLEY, C. RAVENTOS, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 185.199 |
Descriptors | Additius Ingredients Substitut de la sacarosa Edulcorant intensiu Caracteristiques Propietats Acid ciclamic Neohesperidina dihidochalcona Sacarina |
Títol | Test colorimetrique pour deceler rapidement le saccharose dans les mouts de raisin et dans les vins . |
Autor | SCHNEYDER, J. VALENTA, M. |
Dades Font | FV - mar? 1982 - V: - N: 747, Pg: 2 p. |
Descriptors | Colorimetria Vi Sucre Sacarosa Most Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 747 |
Títol | The Influence of media conditions on the utilisation of monosaccharides by a strain of Saccharomyces uvarum (carlsbergensis) |
Autor | PANCHAL, C. J. STEWART, G. G. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 88 - mar?-abril 1989 - V: - N: , Pg: 86-89 |
Descriptors | Saccharomyces uvarum Llevats Sacarid Sucre Glucosa Fructosa Cervesa Fermentacio Hidrolisi Sacarosa |
Localització | C 4/113 |