Registres trobats: 9
Títol | AFCA y la universidad de lleida reunen a los nuevos aditivos e ingredientes funcionales |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2008 - V: - N: 393, Pg: 22-27 |
Descriptors | Jornades Ingredients funcionals Additius Aliments funcionals Seguretat alimentaria Conservant Conservacio d'aliments Industria alimentaria Greix Estabilitzant Suc Poliol Carbohidrats Microelements Unio Europea Reglament europeu Polifenols Calci Te Carotenoides Cultiu probiotic Cel?lulosa Envasat |
Títol | Antimicrobianos naturales. Usos de los aceites esenciales de especias |
Autor | VIUDA MARTOS, M. RUIZ NAVAJAS, Y. FERNANDEZ LOPEZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 44-47 |
Descriptors | Degradacio Conservant Industria alimentaria Additius alimentaris Especies Activitat antimicrobiana Conservacio d'aliments |
Títol | El control analitico de los aditivos en los laboratorios de ensayo |
Autor | DORADO, M. SANCHEZ, A. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2010 - V: - N: 417, Pg: 131-133 |
Descriptors | Control analitic Additius alimentaris Laboratori d'assaig Colorants Conservant Antioxidant |
Títol | Inhibicion de cepas de staphylococcus aureus y de escherichia coli mediante extracto etanolico de propoleos |
Autor | TOSI, E.A. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2005-2006 - V: Especial ferias- N: 369, Pg: 105 |
Descriptors | Propolis Staphylococcus aureus Escherichia coli Bacteriostatic Aliments Conservant |
Títol | Nivells de SO2 com a conservant: revisio dels compostos lligats a SO2 i paper rellevant de la fermentacio malolactica |
Autor | JACKOWETZ, N. LI, E. MIRA DE ORDU?A, R. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n semestre 2011 - V: 28- N: 94, Pg: 10-16 |
Descriptors | SO2 Fermentacio malolactica Acetaldehid |
Títol | Recherche de l'acide dehydracetique dans les vins (1). |
Autor | Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante |
Dades Font | FV - febrer 1972 - V: - N: 397, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi Determinacio Acid dehidracetic Conservant Conservacio Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 397 |
Títol | Recherche de produits conservateurs dans les jus de fruits. |
Autor | RENTSCHLER, M. |
Dades Font | FV - juny 1970 - V: - N: 375, Pg: 5 p. |
Descriptors | Suc de fruita Conservant Determinacio Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 375 |
Títol | Vins sense sulfits.Un projecte liderat per Vitec permetra elaborar vi sense que calgui afegir dioxid de sofre, un conservant limitat per llei |
Autor | MARGALEF, O |
Dades Font | La Vanguardia - 18 Gener 2013 - V: - N: , Pg: 11 |
Descriptors | Vitec Elaboracio de vi Dioxid de sofre Innovacio Sulfit Investigacio vitivinicola |
Localització | C 24/336 |