Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Conservant

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol AFCA y la universidad de lleida reunen a los nuevos aditivos e ingredientes funcionales
Autor
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2008 - V: - N: 393, Pg: 22-27
Descriptors Jornades Ingredients funcionals Additius Aliments funcionals Seguretat alimentaria Conservant Conservacio d'aliments Industria alimentaria Greix Estabilitzant Suc Poliol Carbohidrats Microelements Unio Europea Reglament europeu Polifenols Calci Te Carotenoides Cultiu probiotic Cel?lulosa Envasat

Títol Antimicrobianos naturales. Usos de los aceites esenciales de especias
Autor VIUDA MARTOS, M.   RUIZ NAVAJAS, Y.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 44-47
Descriptors Degradacio Conservant Industria alimentaria Additius alimentaris Especies Activitat antimicrobiana Conservacio d'aliments

Títol El control analitico de los aditivos en los laboratorios de ensayo
Autor DORADO, M.   SANCHEZ, A.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2010 - V: - N: 417, Pg: 131-133
Descriptors Control analitic Additius alimentaris Laboratori d'assaig Colorants Conservant Antioxidant

Títol Evolucion de los sistemas de control agroalimentario
Autor GAMON VILA, M.  
Dades Font Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Mayo 2008 - V: - N: 199, Pg: 26-29
Descriptors Laboratori d'analisi Laboratori de control de qualitat Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria Espanya Intoxicacio Control de qualitat Unio Europea Europa Laboratori de referencia Tecniques analitiques Contaminants Residus fitosanitaris Legislacio alimentaria Additius alimentaris Conservant Vi Oli Panel de degustacio Decret 227/2008

Títol Inhibicion de cepas de staphylococcus aureus y de escherichia coli mediante extracto etanolico de propoleos
Autor TOSI, E.A. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2005-2006 - V: Especial ferias- N: 369, Pg: 105
Descriptors Propolis Staphylococcus aureus Escherichia coli Bacteriostatic Aliments Conservant

Títol Nivells de SO2 com a conservant: revisio dels compostos lligats a SO2 i paper rellevant de la fermentacio malolactica
Autor JACKOWETZ, N.   LI, E.   MIRA DE ORDU?A, R.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n semestre 2011 - V: 28- N: 94, Pg: 10-16
Descriptors SO2 Fermentacio malolactica Acetaldehid

Títol Recherche de l'acide dehydracetique dans les vins (1).
Autor Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante  
Dades Font FV - febrer 1972 - V: - N: 397, Pg: 2 p.
Descriptors Vi Determinacio Acid dehidracetic Conservant Conservacio Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 397

Títol Recherche de produits conservateurs dans les jus de fruits.
Autor RENTSCHLER, M.  
Dades Font FV - juny 1970 - V: - N: 375, Pg: 5 p.
Descriptors Suc de fruita Conservant Determinacio Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 375

Títol Vins sense sulfits.Un projecte liderat per Vitec permetra elaborar vi sense que calgui afegir dioxid de sofre, un conservant limitat per llei
Autor MARGALEF, O  
Dades Font La Vanguardia - 18 Gener 2013 - V: - N: , Pg: 11
Descriptors Vitec Elaboracio de vi Dioxid de sofre Innovacio Sulfit Investigacio vitivinicola
Localització C 24/336