Registres trobats: 8
Títol | Aditivos: las especias como fuente de antioxidantes naturales. Aportan compuestos bioactivos beneficiosos para la salud |
Autor | VIUDA MARTOS, M. RUIZ NAVAJAS, Y. FERNANDEZ LOPEZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y teconologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2009 - V: - N: 239, Pg: 56-59 |
Descriptors | Especies Antioxidant Additius Industria agroalimentaria Activitat antioxidant |
Títol | Antimicrobianos naturales. Usos de los aceites esenciales de especias |
Autor | VIUDA MARTOS, M. RUIZ NAVAJAS, Y. FERNANDEZ LOPEZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 44-47 |
Descriptors | Degradacio Conservant Industria alimentaria Additius alimentaris Especies Activitat antimicrobiana Conservacio d'aliments |
Títol | Aprovechamiento de co-productos de la industrias procesadoras de zumos citricos |
Autor | VIUDA MARTOS, M. FERNANDEZ LOPEZ, J. SAYAS BARBERA, M.E. PEREZ ALVAREZ, J.A. SENDRA NADAL, E. |
Dades Font | Alimentacio, equipos y tecnologias ISSN: 0212-1689 - Marzo 2007 - V: - N: 221, Pg: 64-67 |
Descriptors | Industria Citrics Industria agroalimentaria Industria hortofructifera Gestio de residus Subproductes citrics Co-productes |
Títol | Envasado de carne y productos carnicos en atmosferas modificadas |
Autor | PEREZ ALVAREZ, J.A. FERNANDEZ GINES, J.M. FERNANDEZ LOPEZ, J. SAYAS BARBERA, E. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 74-79 |
Descriptors | Carn Productes carnics Envasat Atmosfera modificada Industria carnica |
Títol | Irradiacion de carne |
Autor | FERNANDEZ GINES, J.M. FERNANDEZ LOPEZ, J. SAYAS BARBERA, E. PEREZ ALVAREZ, J.A.A |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2002 - V: XXI- N: 167, Pg: 53-56 |
Descriptors | Irradiacio Carn Seguretat i higiene Alimentacio Legislacio |
Títol | Miel y sus propiedades funcionales, La |
Autor | VIUDA MARTOS, M. RUIZ NAVAJAS, Y. FERNANDEZ LOPEZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 36-39 |
Descriptors | Additius Fitoquimics Propolis Aliments funcionals Mel Salut Compostos fenolics Capacitat anitoxidant Radicals lliures Oxidacio Flavonoides Antivirosi Malalties |
Títol | Nuevas tendencias en la produccion de alimentos |
Autor | PEREZ ALVAREZ, J.A. FERNANDEZ GINES, J.M. FERNANDEZ LOPEZ, J. SAYAS BARBERA, E. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 107-112 |
Descriptors | Produccio alimentaria Tendencies Legislacio Aliments funcionals Tra?abilitat |
Títol | Tratamientos de irradiacion y su aplicacion en carne y productos carnicos |
Autor | FERNANDEZ GINES, J.M. FERNANDEZ LOPEZ, J. SAYAS BARBERA, E. PEREZ ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2002 - V: XXI- N: 165, Pg: 61-64 |
Descriptors | Tractament d'aliments Irradiacio Carn Industria alimentaria Productes carnics |