Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Greix

Resultat de la cerca

Registres trobats: 14


Títol AFCA y la universidad de lleida reunen a los nuevos aditivos e ingredientes funcionales
Autor
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2008 - V: - N: 393, Pg: 22-27
Descriptors Jornades Ingredients funcionals Additius Aliments funcionals Seguretat alimentaria Conservant Conservacio d'aliments Industria alimentaria Greix Estabilitzant Suc Poliol Carbohidrats Microelements Unio Europea Reglament europeu Polifenols Calci Te Carotenoides Cultiu probiotic Cel?lulosa Envasat

Títol Aceites y grasas. Tratamientos industriales
Autor GALAN GARCIA, D.   OLIVER PUJOL, R.   ESTRANY CODA, F.  
Dades Font Alimentacio Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2005 - V: XXIV- N: 203, Pg: 67-73
Descriptors Oli Greix Tractament industrial Greix d'origen vegetal Greix d'origen animal Neutralitzacio quimica Hidrogenacio Decoloracio Desodoritzacio

Títol Composicion y caracteristicas de la grasa en el cerdo iberico e influencia sobre la calidad del jamon
Autor VENTANAS BARROSO, J.  
Dades Font Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Marzo 1999 - V: - N: Suplemento especial, Pg: 55-59
Descriptors Composicio Caracteristiques Greix Pernil iberic Qualitat
Localització C 15/130

Títol El aceite de girasol. Su extraccion
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 41-45
Descriptors Oli de gira-sol Elaboracio Consum Extraccio d'oli Gira-sol Oli Greix

Títol Fats & oils business of alfa laval separaton AB-following restructure within tetra laval, The
Autor
Dades Font Oils & fats international - 1996 - V: - N: 2, Pg: 22-27
Descriptors Empreses Oli Greix Alfa Laval
Localització C 5/116

Títol Grasas y los aceites comestibles en la alimentacion humana, Las
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 385, Pg: 54-59
Descriptors Oli Greix Industria alimentaria Nutricio

Títol La oxidacion de la grasa en la carne y los productos carnicos
Autor ZUMALACARREGUI, J.M?.   DOMINGUEZ, C.   MATEO, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2000 - V: - N: 3, Pg: 67-71
Descriptors Carn Oxidacio del greix Greix

Títol Obtaining oils and fats from source materials
Autor
Dades Font Bailey's industrial oil and fat materials VOL 4 - 1996 - V: - N: , Pg: 61-155
Descriptors Oli d'oliva Oli de palma Oli Elaboracio d'oli Greix Obtencio de greix Obtencio d'oli Material acid Pretractament mecanic Pretractament calent Premsatge Premsa continua Extraccio Dissolucio Dissolvent Reproduccio de materies animals Assecatge Extrusio
Localització C 9/138

Títol Papel de los acidos grasos omega-3 en la carcinogenesis
Autor MURIANA, F.J.G.  
Dades Font Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2005 - V: 12- N: 3, Pg: 101-107
Descriptors Greix Acid gras omega 3 Acid eicosapentaenoic Acid docosahexaenoic Cancer

Títol Proceso de fraccionamiento de aceites y grasas por via seca
Autor ARQUE CLEMENS, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 40-43
Descriptors Fraccionament Oli Greix Biodiesel Greix d'origen animal Greix d'origen vegetal Oli vegetal Triglicerids Proces Industria alimentaria Biodiesel

Títol Queso, lipidos y salud
Autor RENOBALES SCHEIFLER, M. de  
Dades Font ANS: Alimentacion, nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2008 - V: 15- N: 3, Pg: 80-90
Descriptors Formatge Lipids Greix Acid linoleic Acid gras trans Alimentacio animal Terpens Efecte fisiologic

Títol Revision: aplicacion de las tecnicas cromatogarficas al estudio de trigliceridos y esteroles de la grasa de leche
Autor DE LA FUENTE, M.A.   JUAREZ, M.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - April 1999 - V: - N: 2, Pg: 103-119
Descriptors Greix Llet Triglicerids Esterol Cromatografia

Títol Sector de aceites y grasas debe apostar por innovaciones tecnicas en procesos y productos con especial enfasis en la calidad y la seguridad alimentaria, El
Autor
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 70-81
Descriptors Oli I+D+I Oli d'oliva Greix Espanya Oli d'oliva verge Elaboracio d'oli Salut Sector oli Biotecnologia

Títol Utilizacion de lipidos como sustitutos de grasa en la industria alimentaria
Autor MENDOZA, E.   GARCIA, M.L.   CASAS, C.   FERNANDEZ, M.F.   SELGAS, M.D.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 1, Pg: 117-122
Descriptors Lipids Substitut del greix Industria alimentaria Greix