Registres trobats: 14
Títol | AFCA y la universidad de lleida reunen a los nuevos aditivos e ingredientes funcionales |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2008 - V: - N: 393, Pg: 22-27 |
Descriptors | Jornades Ingredients funcionals Additius Aliments funcionals Seguretat alimentaria Conservant Conservacio d'aliments Industria alimentaria Greix Estabilitzant Suc Poliol Carbohidrats Microelements Unio Europea Reglament europeu Polifenols Calci Te Carotenoides Cultiu probiotic Cel?lulosa Envasat |
Títol | Aceites y grasas. Tratamientos industriales |
Autor | GALAN GARCIA, D. OLIVER PUJOL, R. ESTRANY CODA, F. |
Dades Font | Alimentacio Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2005 - V: XXIV- N: 203, Pg: 67-73 |
Descriptors | Oli Greix Tractament industrial Greix d'origen vegetal Greix d'origen animal Neutralitzacio quimica Hidrogenacio Decoloracio Desodoritzacio |
Títol | Composicion y caracteristicas de la grasa en el cerdo iberico e influencia sobre la calidad del jamon |
Autor | VENTANAS BARROSO, J. |
Dades Font | Carnica 2000 ISSN: 0210-5543 - Marzo 1999 - V: - N: Suplemento especial, Pg: 55-59 |
Descriptors | Composicio Caracteristiques Greix Pernil iberic Qualitat |
Localització | C 15/130 |
Títol | El aceite de girasol. Su extraccion |
Autor | SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 41-45 |
Descriptors | Oli de gira-sol Elaboracio Consum Extraccio d'oli Gira-sol Oli Greix |
Títol | Fats & oils business of alfa laval separaton AB-following restructure within tetra laval, The |
Autor | |
Dades Font | Oils & fats international - 1996 - V: - N: 2, Pg: 22-27 |
Descriptors | Empreses Oli Greix Alfa Laval |
Localització | C 5/116 |
Títol | Grasas y los aceites comestibles en la alimentacion humana, Las |
Autor | ALIMENTARIA |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 385, Pg: 54-59 |
Descriptors | Oli Greix Industria alimentaria Nutricio |
Títol | La oxidacion de la grasa en la carne y los productos carnicos |
Autor | ZUMALACARREGUI, J.M?. DOMINGUEZ, C. MATEO, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2000 - V: - N: 3, Pg: 67-71 |
Descriptors | Carn Oxidacio del greix Greix |
Títol | Obtaining oils and fats from source materials |
Autor | |
Dades Font | Bailey's industrial oil and fat materials VOL 4 - 1996 - V: - N: , Pg: 61-155 |
Descriptors | Oli d'oliva Oli de palma Oli Elaboracio d'oli Greix Obtencio de greix Obtencio d'oli Material acid Pretractament mecanic Pretractament calent Premsatge Premsa continua Extraccio Dissolucio Dissolvent Reproduccio de materies animals Assecatge Extrusio |
Localització | C 9/138 |
Títol | Papel de los acidos grasos omega-3 en la carcinogenesis |
Autor | MURIANA, F.J.G. |
Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2005 - V: 12- N: 3, Pg: 101-107 |
Descriptors | Greix Acid gras omega 3 Acid eicosapentaenoic Acid docosahexaenoic Cancer |
Títol | Proceso de fraccionamiento de aceites y grasas por via seca |
Autor | ARQUE CLEMENS, J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 40-43 |
Descriptors | Fraccionament Oli Greix Biodiesel Greix d'origen animal Greix d'origen vegetal Oli vegetal Triglicerids Proces Industria alimentaria Biodiesel |
Títol | Queso, lipidos y salud |
Autor | RENOBALES SCHEIFLER, M. de |
Dades Font | ANS: Alimentacion, nutricion y salud ISSN: 1136-4815 - Julio-Septiembre 2008 - V: 15- N: 3, Pg: 80-90 |
Descriptors | Formatge Lipids Greix Acid linoleic Acid gras trans Alimentacio animal Terpens Efecte fisiologic |
Títol | Revision: aplicacion de las tecnicas cromatogarficas al estudio de trigliceridos y esteroles de la grasa de leche |
Autor | DE LA FUENTE, M.A. JUAREZ, M. |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - April 1999 - V: - N: 2, Pg: 103-119 |
Descriptors | Greix Llet Triglicerids Esterol Cromatografia |
Títol | Sector de aceites y grasas debe apostar por innovaciones tecnicas en procesos y productos con especial enfasis en la calidad y la seguridad alimentaria, El |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 70-81 |
Descriptors | Oli I+D+I Oli d'oliva Greix Espanya Oli d'oliva verge Elaboracio d'oli Salut Sector oli Biotecnologia |
Títol | Utilizacion de lipidos como sustitutos de grasa en la industria alimentaria |
Autor | MENDOZA, E. GARCIA, M.L. CASAS, C. FERNANDEZ, M.F. SELGAS, M.D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 1, Pg: 117-122 |
Descriptors | Lipids Substitut del greix Industria alimentaria Greix |