Registres trobats: 33
Títol | 10e SITEVI causerie technique : les differents modes de pressurage en vinification en roe et en blanc |
Autor | VANNOBEL, M... [et al.] |
Dades Font | Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 104 - 1987 - V: - N: 10, Pg: 247-254 |
Descriptors | Vi blanc Vi rosat Vinificacio Premsatge Premsa continua Premsa de bandes Premsa d'impulsio Premsa discontinua Premsa vertical Premsa horitzontal Premsa mecanica Premsa pneumatica Premsa hidraulica Xampany Champagne |
Localització | C 2/55 |
Títol | Aportacio metal.lica durant l'elaboracio del vi |
Autor | COMAS BARON, J. COLLDECARRERA, M. COLL FONT, C. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842 X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 4-8 |
Descriptors | Vi Residus Metall Ferro Carinyena negra Garnatxa blanca Coure Zinc Calci Premsatge Magnesi Sodi Potassi Espectrofotometria Catio |
Títol | Bien conduire son pressurage |
Autor | DESSEIGNE, J. M. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1995 - V: - N: 200, Pg: 44-45 |
Descriptors | Premsatge Premsa de membrana Verema |
Títol | Como estrujar la uva |
Autor | MORANDO, A. TARETTO, E. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - gener 1991 - V: - N: 1, Pg: 46-49 |
Descriptors | Raim Enologia Vinicultura Maquinaria Mecanitzacio Premsa Premsatge |
Títol | Composition des eaux-de-vie de vin, des vins de pressage, de vins alteres, de lies et piquettes. |
Autor | LAUDACIAS, M.C. |
Dades Font | FV - juny 1978 - V: - N: 678, Pg: 3 p. |
Descriptors | Constituents Vi Begudes alcoholiques Analisi Premsatge Adulteracio |
Localització | FV 678 |
Títol | Efectos de prensado sobre la composicion del vino |
Autor | GARCIA, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1993 - V: - N: 25, Pg: 41-49 |
Descriptors | Vinificacio Premsatge Vi negre Rioja DOQ Analisi Premsa |
Títol | Effets du surpressage sur la composition du vin. |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 816, Pg: 1 p. |
Descriptors | Premsatge Vi Efectes Constituents Sauvignon blanc Chardonnay |
Localització | FV 816 |
Títol | El Traspaso de la vendimia y la extraccion del zumo |
Autor | BERGER, J. L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1991 - V: - N: 15, Pg: 29-33 |
Descriptors | Verema Vi Qualitat Premsatge Mecanitzacio Vi blanc Vinificacio Premsa |
Títol | El premsat: element primordial de la qualitat dels vins de base en methode champenoise |
Autor | HARDY, G. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1990 - V: - N: 20, Pg: 17-22 |
Descriptors | Premsatge Vi Qualitat Vi base Verema Metode xampanyes Metode tradicional Most Xampany Elaboracio Cava |
Títol | Empleo de procesos de extrusion en la extraccion de aceites vegetales |
Autor | SINEIRO, J. FRANCO, D. NUNYEZ, M. J. DOMINGUEZ, H. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - abril 1998 - V: - N: 3, Pg: 55-62 |
Descriptors | Extrusio Extraccio d'oli Oli vegetal Elaboracio d'oli Premsatge Assecatge Neteja Condicionament termic Condicionament mecanic |
Títol | Estrujado y fermentacion |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | II Cursos Rioja 88 - 1988 - V: - N: , Pg: 33-38 |
Descriptors | Trepig Vinificacio Vi Raim Fermentacio Premsatge |
Localització | 663.257 Gas |
Títol | Estudio de las bacterias lacticas en sidra natural asturiana |
Autor | PARDO BUSTO, Lucia |
Dades Font | - setembre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Bacteris lactics Sidra Asturies Asturias Poma Premsatge Identificacio Fermentacio |
Localització | (043) PARDO BUSTO |
Títol | Evolucion historica de las tecnologias del prensado |
Autor | ESTEVE, J. |
Dades Font | La prensa del Rioja - octubre 1996 - V: - N: 95, Pg: 19-21 |
Descriptors | Premsatge Premsa Raim |
Títol | Extraction des jus. Presser davantage et meilleur. |
Autor | DESSEIGNE, J.M. |
Dades Font | VITI ISSN: 0399-3558 - juliol-agost 1994 - V: - N: 189, Pg: 43-44 |
Descriptors | Raim Premsatge Extraccio Most Premsa de membrana Maquinaria Mecanitzacio Verema |
Títol | Incidence qualitative de la chaine de traitement de la vendage dans les conditions de la vinification charentaise |
Autor | LURTON, L |
Dades Font | Vignes et vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1991 - V: - N: 8, Pg: 58-62 |
Descriptors | Verema Vinificacio Most Vi Qualitat Mecanitzacio Premsatge |
Títol | Incidencia de la premsada en l'obtencio del vi base per cava de les varietats macabeu i parellada |
Autor | AVINYO, M. |
Dades Font | - juliol 1993 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Premsatge Macabeu Parellada Vinificacio Cava Estada en practiques |
Localització | (043) AVINYO RIUS |
Títol | Influence of must processing on iron and copper contents of experim ental wines |
Autor | HSIA, C. L. PLANCK, R. W. NAGEL, C. W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 26 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 57-61 |
Descriptors | Most Coure Ferro Vi Control de qualitat Analisi Composicio Premsatge |
Localització | C 5/42 |
Títol | Influence of olive storage and processing on some characteristics of olive oil. Utjecaj uveta cuvanja i prerade maslina na neka svojstva maslinovog ulja |
Autor | RADE, Desanka STRUCELJ, Dubravka MOKROVCAK, Z. HRBOKA, Z. |
Dades Font | Prehrambeno-tehnology. Biotehnology Review ISSN: 0352-9193 VOL 2-3 - 1995 - V: - N: 33, Pg: 119-122 |
Descriptors | Olivera Oli d'oliva Premsatge Extraccio per centrifugacio Acids grassos Clorofil.lacio Collita Lastovka Valor peroxid Materia insaponificable Saponificacio Absorcio |
Localització | C 5/113 |
Títol | Influencia de coadjuvants tecnologics (Drenopor) en la constitucio polifenolica del most a diferents pressions |
Autor | BUJAN, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - abril-juny 1987 - V: - N: 11, Pg: 5-8 |
Descriptors | Coadjuvant Prefermentacio Most Qualitat Desfangament Polietile Drenopor Premsatge Polifenols Flavonoides Vi blanc Oxidacio Embruniment Defectes Malalties de la vinya |
Títol | Influencia del prensado en la calidad del vino |
Autor | GARCIA, J. ALEIXANDRE, J. L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1993 - V: - N: 24, Pg: 31-37 |
Descriptors | Premsatge Premsa Most Most clar Vi Qualitat |
Títol | L'appreciation du surpressurage par la mesure de la conductivite a 20 QC |
Autor | GUSTIN, A. FENEUIL, A. |
Dades Font | FV - maig 1989 - V: - N: 828, Pg: 4 p. |
Descriptors | Conductimetria Premsatge Determinacio Most Raim |
Localització | FV 828 |
Títol | Las Prensas de bandas : una tecnologia punta en la elaboracion de vinos blancos de calidad |
Autor | GURPIDE, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-mar? 1989 - V: - N: 1, Pg: 61-65 |
Descriptors | Premsa Vi blanc Premsatge |
Títol | Le Pressurage : choix et conduite des pressoirs |
Autor | HENROTTE VERDIER, M. L. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1990 - V: - N: 6, Pg: 77-90 |
Descriptors | Premsatge Premsa Automatitzacio Qualitat Most Higiene Desinfeccio |
Títol | Les Pressoirs pneumatiques et continus |
Autor | BERGER, J. L. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0399-3558 - juny 1989 - V: - N: 133, Pg: 71-76 |
Descriptors | Premsatge Premsa pneumatica Premsa continua Mecanitzacio Maquinaria Extraccio Most Caracteristiques tecniques Premsa d'impulsio |
Localització | C 5/3 |
Títol | Manual-guia del bon cellerer |
Autor | BOTTA, J. |
Dades Font | Quaderns Tecnics de l'INCAVI - juny 1987 - V: - N: 7 (Serie Enologia), Pg: 47 pp. |
Descriptors | Celler Verema Premsatge Vinificacio Higiene Maquinaria |
Títol | Memoria de l'estada en practiques a la cooperativa de la Goute d'Or. Campanya 91-92. |
Autor | ORTIZ i LERIN, Xavier |
Dades Font | - mar? 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Premsatge Vinificacio Champagne Fran?a Xampany Most La Goute d'Or |
Localització | (043) ORTIZ i LERIN |
Títol | Obtaining oils and fats from source materials |
Autor | |
Dades Font | Bailey's industrial oil and fat materials VOL 4 - 1996 - V: - N: , Pg: 61-155 |
Descriptors | Oli d'oliva Oli de palma Oli Elaboracio d'oli Greix Obtencio de greix Obtencio d'oli Material acid Pretractament mecanic Pretractament calent Premsatge Premsa continua Extraccio Dissolucio Dissolvent Reproduccio de materies animals Assecatge Extrusio |
Localització | C 9/138 |
Títol | Olives |
Autor | LUH, B. S. MARTIN, M. H. |
Dades Font | Processing fruits: science and technology. Volum 2: Major processed products - 1996 - V: - N: , Pg: 459-488 |
Descriptors | Oliva Olivera Oli d'oliva Cultiu Varietats Collita Fermentacio Oli verge Neteja Premsatge Premsa Separacio de l'oli |
Localització | C 10/1 |
Títol | Pre-traitement de la vendange. Une exraction... tres selecte. |
Autor | CARLIEZ, M. |
Dades Font | VITI ISSN: 0399-3558 - juny 1994 - V: - N: 188, Pg: 54-55 |
Descriptors | Verema Most Vinificacio Premsatge Vins varietals |
Títol | Pressorage naturel : le vin du paradis. |
Autor | DUBOURG, T. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - octubre - V: - N: 147, Pg: 46 |
Descriptors | Vinificacio Vi negre Premsatge |
Títol | Roles des enzymes au pressurage et en phase prefermentaire |
Autor | CANAL-LLAUBERES, R.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 29-33 |
Descriptors | Premsat Premsatge Enzims Catalisi enzimatica |
Títol | Trabajos de fin de carrera de enologia. Memoria de la estancia en practicas en bodegas Cune durante la campanya 1995. Proyecto de implantacion de un vinyedo Chardonnay y remodelacion de las instalaciones de pesado, recepacion y prensado en la Cooperativa de Nulles |
Autor | MAS ROCA, Jaume |
Dades Font | - octubre 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Projecte Rioja DOQ Vinificacio Plantacio Vinya Remodelacio Recepcio Premsatge |
Localització | (043) MAS ROCA |
Títol | Un Elemento primordial de la calidad de los vinos base en metodo champenoise |
Autor | HARDY, G. |
Dades Font | Tecnovin - maig-juny 1991 - V: - N: 2, Pg: 26-34 |
Descriptors | Metode xampanyes Metode tradicional Qualitat Cava Vi base Premsatge Most |