Registres trobats: 11
Títol | Aportacio metal.lica durant l'elaboracio del vi |
Autor | COMAS BARON, J. COLLDECARRERA, M. COLL FONT, C. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842 X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 4-8 |
Descriptors | Vi Residus Metall Ferro Carinyena negra Garnatxa blanca Coure Zinc Calci Premsatge Magnesi Sodi Potassi Espectrofotometria Catio |
Títol | Comparasion de la modification de la composition cationique et des autres techniques de stabilisation tartrique |
Autor | LASANTER, B. DIAZ, F. |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: 1-7 |
Descriptors | Estabilitzacio tartrica Catio Composicio Acid tartric Acid tartaric Estabilitzacio |
Localització | C 2/7 |
Títol | Composicion y filtrabilidad. Incidencia de diferentes clarificantes enologicos en el vino |
Autor | CASTRO, J. .J. de ROVIRA, J. M. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 5 - juliol-agost 1994 - V: - N: 7-8, Pg: 48-53 |
Descriptors | Vi Clarificant Filtracio Penedes DO Limpidesa Clarificacio Catio Ferro Coure Magnesi Potassi Sodi Ferro Calci Terbolesa Analisi sensorial |
Títol | El catio alumini en el most i el vi |
Autor | VALLES, M. VIADER, R. |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Octubre-Desembre 1998 - V: - N: 45, Pg: 12-17 |
Descriptors | Catio d'alumini Most Vi Alumini |
Títol | Estudio del contenido de potasio en los vinos de la Rioja en relacion con su calidad |
Autor | JAIME BARO, A. L. |
Dades Font | Anales I.N.I.A. Serie Tecnologia Agraria - 1974 - V: - N: 1, Pg: 225-239 |
Descriptors | Vi Potassi Rioja Qualitat Catio Analisi |
Localització | C 2/92 |
Títol | La Clarificacion de los vinos |
Autor | PEYNAUD, E. RIBEREAU-GAYON, J. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831 |
Descriptors | Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio |
Localització | C 4/78 |
Títol | Los Clarificantes y su incidencia sobre el contenido en cationes en vinos de Monastrell |
Autor | MENDEZ, C. ALEIXANDRE, J. L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - 1990 - V: - N: 10 (Nutri-Fitos'90), Pg: 58-68 |
Descriptors | Clarificacio Clarificant Monastrell Catio |
Títol | On the nitrate and monovalent cation selectivity of Ion exchange membranes used in drinking water purification. |
Autor | OLDANI, M. KILLER, E. MIQUEL, A. SCHOCK, G. |
Dades Font | Journal of membrane Science ISSN: 0376-7388 VOL 75 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 265-275 |
Descriptors | Aigua Ions Catio Nitrat Contaminants Defectes Toxicitat Electrodialisi Purificacio Membrana Anions |
Localització | C 6/12 |
Títol | Salinite et mineralite. Le chainon manquant |
Autor | VIGNON, X. PILLET, O. KESSLER. G. LHOTELLIER, N. LE BRAS, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 49-53 |
Descriptors | Salinitat Mineral Vins Sabor Anions Catio Analisi sensorial Practiques enologiques |
Títol | The adjustment of high pH/high titrable acidity wines by Ion exchange. |
Autor | BONORDEN, W. R. NAGEL, C. W. POWERS, J. R. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 143-148 |
Descriptors | Reduccio Acidesa Vi pH Anions Catio Tartrat acid de potassi |
Localització | C 6/7 |
Títol | The general relationship between potassium, sodium and pH in grape juice and wine |
Autor | BOULTON, R |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 182-186 |
Descriptors | Catio Potassi Sodi Acidesa Vi Suc de raim pH |
Localització | C 3/120 |