Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Practiques enologiques

Resultat de la cerca

Registres trobats: 29


Títol Accord sur le vin entre les Estats-Unis et L?Union Europpenne. Quelles practiques oenologiques pour demain?
Autor HULOT, M.  
Dades Font Revue Fran?aise d?Oenologie - Janvier-Fevrier 2006 - V: - N: 216, Pg: 10-13
Descriptors Practiques enologiques Estats Units d'America Unio Europea Aroma Acidificacio Acidesa volatil Dicarbonat de dimetil

Títol Acquisition recentes sur l'arome des vins roses. Partie 1: caracterisation de l'arome, etude du potentiel aromatique des raisins et des mouts
Autor MURAT, M.L.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 27-30
Descriptors Aroma Vi rosat Potencial aromatic Raim Most Antocians Practiques enologiques

Títol Aprobado el Reglamento de Practicas Enologicas de la UE
Autor LOPEZ, A.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2009 - V: LXIV- N: 3271, Pg: 1676-1678
Descriptors Reglament Practiques enologiques OCM del vi Organitzacio Comu del Mercat vitivinicola 2009-2010 Desalcoholitzacio

Títol Changes in the regulation of oenological practices to meet consumer demands in our global society
Autor GREGAN, Ph  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office Internationla de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section vitivinicultural economy: addressing marketing issues from production to consumption- N: Wine law, Pg: 161-167
Descriptors Practiques enologiques Regulacio Demanda Consumidor
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Comienza la cuenta atras para la revision de la actual OCM vitivinicola
Autor LOPEZ, A.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2005 - V: LX- N: 3082, Pg: 3041-3053
Descriptors OCM Organitzacio comuna del mercat Sector vitivinicola Reglamentacio comunitaria Practiques enologiques Intervencio

Títol El papel de la OIV en materia de practicas enologicas. La heterogeneidad actual del vino como concepto: la necesidad de adaptar la informacion a dar la consumidor
Autor LEZA, L.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 7-12
Descriptors OIV Practiques enologiques Consumidor Informacio Vi Comer? internacional Informacio al consumidor
Localització 634.8:663.2 CON

Títol En marcha la experimentacion de acidificacion con acido lactico. El objetivo es que esta practica enologica, no autorizada, lo pueda ser en un futuro proximo
Autor LOPEZ, A.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3126, Pg: 2191-2193
Descriptors Acidificacio Acid lactic Practiques enologiques

Títol Evolucion de las tecnicas de vinificacion en respuesta a los cambios climaticos
Autor MOUTOUNET, M.  
Dades Font V Foro mundial del vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 63-70
Descriptors Canvi climatic Practiques enologiques Tecniques de vinificacio Noves tecnologies Vi Sucre Most Desalcoholitzacio Destil?lacio Fermentacio alcoholica
Localització 634.8:663.2 For

Títol Incidence des procedes physiques et physicochimiques pratiques oenologiques exemple: "les gouts amyliques"
Autor BRUGIRARD, A.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 56 S, Pg: 33-34
Descriptors Metodes fisics Metodes fisicoquimics Practiques enologiques
Localització C 21/88

Títol La sintesis de estilbenos (resveratrol) y su relacion con los factores viticolas y enologicos
Autor Aleixandre-Tudo, J.L.   Aleixandre, J.L.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2012/2013 - V: - N: 439, Pg: 93-100
Descriptors Resveratrol Practiques enologiques Salut Estilbens Sintesi Factors viticoles

Títol Las practicas enologicas en el sector vitivinicola. Puntos de coincidencia y desacuerdo
Autor MINGUEZ, S.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 53-58
Descriptors Enologia Practiques enologiques Reglament

Títol Legislation. La normalisation internationale des practiques oenologiques
Autor BOYER, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 56-59
Descriptors Practiques enologiques Legislacio Normalitzacio internacional Estandarditzacio

Títol Les embryons des GIEE
Autor BOT, S.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mars 2014 - V: - N: 396, Pg: 16-17
Descriptors Agricultura ecologica Viticultura ecologica Projecte de millora Practiques enologiques

Títol Les enzymes et l'xtraction des aromes
Autor CANAL, R.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 30-32
Descriptors Elaboracio de vi Qualitat aromatica Enzims Aroma del vi Practiques enologiques Maceracio prefermentativa

Títol Maitrise de la teneur en alcool et de l'acidite des vins par de nouveaux micro-organismes: enjeux et perspectives
Autor DEQUIN, S.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2009 - V: - N: 235, Pg: 27-29
Descriptors Escalfament global Practiques viticoles Practiques enologiques Alcohol Vi Acidesa Llevats Soca

Títol Moyens de lutte contre l'oxydation ont-ils evolue?, Les
Autor CAILLET, M-M.   MORGUE, C.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin-Juillet 2009 - V: - N: 236, Pg: 2-7
Descriptors Oxidacio Most Oxidacio del most Vi Aroma Tiols volatils Practiques enologiques Tanins Titracio potenciometrica Vi blanc

Títol Necessaria adaptacio de les practiques enologiques autoritzades a la Unio Europea
Autor MICHELENA SAVAL, R.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2003 - V: 20- N: 62, Pg: 6-10
Descriptors Practiques enologiques Unio Europea Enologia Produccio Vi

Títol Nuevas tecnologias y la mundializacion, Las
Autor BERGER, J. L.  
Dades Font IV Foro Mundial del Vino ISSN: 84-8125-241-7 (ISBN) - Mayo 2004 - V: - N: , Pg: 79-93
Descriptors Noves tecnologies Mundialitzacio OIV Office International de la Vigne et du Vin Oficina internacional de la vi?a y el vino Practiques enologiques
Localització 663.2 For

Títol Paradas de fermentaci?n: causas y soluciones
Autor NAVARRO GARCIA, G.   NAVARRO GARCIA, S.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 31-38
Descriptors Fermentacio Parada Causes Solucio Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura pH Practiques enologiques

Títol Paradas de fermentacion: causas y soluciones
Autor NAVARRO GARCIA, G.   NAVARRO GARCIA, S.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 51-58
Descriptors Parada fermentativa Solucions Causes Fermentacio alcoholica Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura Practiques enologiques

Títol Peut-on relier des pratiques viti-oenologiques et la couleur des vins roges?
Autor THIOLLET-SCHOLTUS, M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 24-26
Descriptors Practiques viticoles Practiques enologiques Color Vi rosat

Títol Practicas enologicas autorizadas en la Union Europea vs. nuevo mundo. Deteccion y control
Autor MICHELENA SAVAL, R. DE  
Dades Font - 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Unio Europea Practiques enologiques Deteccio Control Normativa Enologia Vi
Localització C 12/52

Títol Practicas enologicas en la evolucion del contenido fenolico, Las. Vinos tintos
Autor GARCIA-MARINO, M.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3248, Pg: 6-14
Descriptors Vi Compostos fenolics Practiques enologiques Extraccio de components fenolics Vi negre Vitis vinifera Rioja DO Tempranillo Garnacha Garnatxa Graciano 2004 Vinificacio

Títol Prevencio de l'aparicio d'amines biogenes en vins
Autor FERRER, S.   PARDO, I.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2005 - V: 22- N: 70, Pg: 6-8
Descriptors Amines biogenes Vi Bacteris lactics Aminoacid Practiques enologiques

Títol Reglamento (CE)N? 2624/95 de la Comision de 10 de noviembre de 1995 por el que se modifica el Reglamento (CEE) nQ3220/90 por el que se determinan las condiciones para el desarrollo de ciertas practicas enologicas establecidas en el Reglamento (CEE)nQ822(87 del Consejo
Autor Comision de las Comunidades Europeas  
Dades Font Diario Oficial de las Comunidades Europeas - novembre 1995 - V: - N: , Pg:
Descriptors Legislacio Practiques enologiques Unio Europea
Localització Legislacio 2

Títol Reglementation communautaire des pratiques et traitements oenologiques
Autor SUDRAUD, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin - 1978 - V: - N: 2, Pg: 121-140
Descriptors Practiques enologiques Tractament enologic Reglamentacio comunitaria
Localització C 18/125

Títol Salinite et mineralite. Le chainon manquant
Autor VIGNON, X.   PILLET, O.   KESSLER. G.   LHOTELLIER, N.   LE BRAS, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 49-53
Descriptors Salinitat Mineral Vins Sabor Anions Catio Analisi sensorial Practiques enologiques

Títol Temperatura de fermentacion sobre la poblacion microbiana, La. Tecnicas independientes de cultivo
Autor ANDORRA, I.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2010 - V: LXV- N: 3304, Pg: 598-603
Descriptors Vi Temperatura de fermentacio Poblacio microbiana Practiques enologiques Dinamica poblacional Macabeu Mas dels Frares Universitat Rovira i Virgili URV Microorganismes Fermentacio ADN Llevats

Títol VI Foro Mundial del Vino
Autor
Dades Font Prensa del Rioja, La - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 176, Pg: 4-21
Descriptors Vi Jornades Jornades d'actualitzacio en viticultura i enologia Rioja Innovacio Sector vitivinicola Marqueting Economia vitivinicola Publicitat Legislacio vitivinicola Canvi climatic Qualitat del raim Genoma Practiques enologiques Investigacio