Registres trobats: 29
Títol | Accord sur le vin entre les Estats-Unis et L?Union Europpenne. Quelles practiques oenologiques pour demain? |
Autor | HULOT, M. |
Dades Font | Revue Fran?aise d?Oenologie - Janvier-Fevrier 2006 - V: - N: 216, Pg: 10-13 |
Descriptors | Practiques enologiques Estats Units d'America Unio Europea Aroma Acidificacio Acidesa volatil Dicarbonat de dimetil |
Títol | Acquisition recentes sur l'arome des vins roses. Partie 1: caracterisation de l'arome, etude du potentiel aromatique des raisins et des mouts |
Autor | MURAT, M.L. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2005 - V: 32- N: 117, Pg: 27-30 |
Descriptors | Aroma Vi rosat Potencial aromatic Raim Most Antocians Practiques enologiques |
Títol | Aprobado el Reglamento de Practicas Enologicas de la UE |
Autor | LOPEZ, A. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2009 - V: LXIV- N: 3271, Pg: 1676-1678 |
Descriptors | Reglament Practiques enologiques OCM del vi Organitzacio Comu del Mercat vitivinicola 2009-2010 Desalcoholitzacio |
Títol | Changes in the regulation of oenological practices to meet consumer demands in our global society |
Autor | GREGAN, Ph |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office Internationla de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section vitivinicultural economy: addressing marketing issues from production to consumption- N: Wine law, Pg: 161-167 |
Descriptors | Practiques enologiques Regulacio Demanda Consumidor |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Comienza la cuenta atras para la revision de la actual OCM vitivinicola |
Autor | LOPEZ, A. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2005 - V: LX- N: 3082, Pg: 3041-3053 |
Descriptors | OCM Organitzacio comuna del mercat Sector vitivinicola Reglamentacio comunitaria Practiques enologiques Intervencio |
Títol | El papel de la OIV en materia de practicas enologicas. La heterogeneidad actual del vino como concepto: la necesidad de adaptar la informacion a dar la consumidor |
Autor | LEZA, L. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 7-12 |
Descriptors | OIV Practiques enologiques Consumidor Informacio Vi Comer? internacional Informacio al consumidor |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | En marcha la experimentacion de acidificacion con acido lactico. El objetivo es que esta practica enologica, no autorizada, lo pueda ser en un futuro proximo |
Autor | LOPEZ, A. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3126, Pg: 2191-2193 |
Descriptors | Acidificacio Acid lactic Practiques enologiques |
Títol | Evolucion de las tecnicas de vinificacion en respuesta a los cambios climaticos |
Autor | MOUTOUNET, M. |
Dades Font | V Foro mundial del vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 63-70 |
Descriptors | Canvi climatic Practiques enologiques Tecniques de vinificacio Noves tecnologies Vi Sucre Most Desalcoholitzacio Destil?lacio Fermentacio alcoholica |
Localització | 634.8:663.2 For |
Títol | Incidence des procedes physiques et physicochimiques pratiques oenologiques exemple: "les gouts amyliques" |
Autor | BRUGIRARD, A. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0760-9868 - novembre 1989 - V: - N: 56 S, Pg: 33-34 |
Descriptors | Metodes fisics Metodes fisicoquimics Practiques enologiques |
Localització | C 21/88 |
Títol | La sintesis de estilbenos (resveratrol) y su relacion con los factores viticolas y enologicos |
Autor | Aleixandre-Tudo, J.L. Aleixandre, J.L. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2012/2013 - V: - N: 439, Pg: 93-100 |
Descriptors | Resveratrol Practiques enologiques Salut Estilbens Sintesi Factors viticoles |
Títol | Las practicas enologicas en el sector vitivinicola. Puntos de coincidencia y desacuerdo |
Autor | MINGUEZ, S. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 53-58 |
Descriptors | Enologia Practiques enologiques Reglament |
Títol | Legislation. La normalisation internationale des practiques oenologiques |
Autor | BOYER, D. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 56-59 |
Descriptors | Practiques enologiques Legislacio Normalitzacio internacional Estandarditzacio |
Títol | Les embryons des GIEE |
Autor | BOT, S. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mars 2014 - V: - N: 396, Pg: 16-17 |
Descriptors | Agricultura ecologica Viticultura ecologica Projecte de millora Practiques enologiques |
Títol | Les enzymes et l'xtraction des aromes |
Autor | CANAL, R.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 30-32 |
Descriptors | Elaboracio de vi Qualitat aromatica Enzims Aroma del vi Practiques enologiques Maceracio prefermentativa |
Títol | Maitrise de la teneur en alcool et de l'acidite des vins par de nouveaux micro-organismes: enjeux et perspectives |
Autor | DEQUIN, S. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2009 - V: - N: 235, Pg: 27-29 |
Descriptors | Escalfament global Practiques viticoles Practiques enologiques Alcohol Vi Acidesa Llevats Soca |
Títol | Moyens de lutte contre l'oxydation ont-ils evolue?, Les |
Autor | CAILLET, M-M. MORGUE, C. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin-Juillet 2009 - V: - N: 236, Pg: 2-7 |
Descriptors | Oxidacio Most Oxidacio del most Vi Aroma Tiols volatils Practiques enologiques Tanins Titracio potenciometrica Vi blanc |
Títol | Necessaria adaptacio de les practiques enologiques autoritzades a la Unio Europea |
Autor | MICHELENA SAVAL, R. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2003 - V: 20- N: 62, Pg: 6-10 |
Descriptors | Practiques enologiques Unio Europea Enologia Produccio Vi |
Títol | Nuevas tecnologias y la mundializacion, Las |
Autor | BERGER, J. L. |
Dades Font | IV Foro Mundial del Vino ISSN: 84-8125-241-7 (ISBN) - Mayo 2004 - V: - N: , Pg: 79-93 |
Descriptors | Noves tecnologies Mundialitzacio OIV Office International de la Vigne et du Vin Oficina internacional de la vi?a y el vino Practiques enologiques |
Localització | 663.2 For |
Títol | Paradas de fermentaci?n: causas y soluciones |
Autor | NAVARRO GARCIA, G. NAVARRO GARCIA, S. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2005 - V: XXIV- N: 207, Pg: 31-38 |
Descriptors | Fermentacio Parada Causes Solucio Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura pH Practiques enologiques |
Títol | Paradas de fermentacion: causas y soluciones |
Autor | NAVARRO GARCIA, G. NAVARRO GARCIA, S. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 51-58 |
Descriptors | Parada fermentativa Solucions Causes Fermentacio alcoholica Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura Practiques enologiques |
Títol | Peut-on relier des pratiques viti-oenologiques et la couleur des vins roges? |
Autor | THIOLLET-SCHOLTUS, M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 24-26 |
Descriptors | Practiques viticoles Practiques enologiques Color Vi rosat |
Títol | Practicas enologicas autorizadas en la Union Europea vs. nuevo mundo. Deteccion y control |
Autor | MICHELENA SAVAL, R. DE |
Dades Font | - 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Unio Europea Practiques enologiques Deteccio Control Normativa Enologia Vi |
Localització | C 12/52 |
Títol | Practicas enologicas en la evolucion del contenido fenolico, Las. Vinos tintos |
Autor | GARCIA-MARINO, M. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3248, Pg: 6-14 |
Descriptors | Vi Compostos fenolics Practiques enologiques Extraccio de components fenolics Vi negre Vitis vinifera Rioja DO Tempranillo Garnacha Garnatxa Graciano 2004 Vinificacio |
Títol | Prevencio de l'aparicio d'amines biogenes en vins |
Autor | FERRER, S. PARDO, I. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1er trimestre 2005 - V: 22- N: 70, Pg: 6-8 |
Descriptors | Amines biogenes Vi Bacteris lactics Aminoacid Practiques enologiques |
Títol | Reglamento (CE)N? 2624/95 de la Comision de 10 de noviembre de 1995 por el que se modifica el Reglamento (CEE) nQ3220/90 por el que se determinan las condiciones para el desarrollo de ciertas practicas enologicas establecidas en el Reglamento (CEE)nQ822(87 del Consejo |
Autor | Comision de las Comunidades Europeas |
Dades Font | Diario Oficial de las Comunidades Europeas - novembre 1995 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Legislacio Practiques enologiques Unio Europea |
Localització | Legislacio 2 |
Títol | Reglementation communautaire des pratiques et traitements oenologiques |
Autor | SUDRAUD, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin - 1978 - V: - N: 2, Pg: 121-140 |
Descriptors | Practiques enologiques Tractament enologic Reglamentacio comunitaria |
Localització | C 18/125 |
Títol | Salinite et mineralite. Le chainon manquant |
Autor | VIGNON, X. PILLET, O. KESSLER. G. LHOTELLIER, N. LE BRAS, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 49-53 |
Descriptors | Salinitat Mineral Vins Sabor Anions Catio Analisi sensorial Practiques enologiques |
Títol | Temperatura de fermentacion sobre la poblacion microbiana, La. Tecnicas independientes de cultivo |
Autor | ANDORRA, I. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2010 - V: LXV- N: 3304, Pg: 598-603 |
Descriptors | Vi Temperatura de fermentacio Poblacio microbiana Practiques enologiques Dinamica poblacional Macabeu Mas dels Frares Universitat Rovira i Virgili URV Microorganismes Fermentacio ADN Llevats |
Títol | VI Foro Mundial del Vino |
Autor | |
Dades Font | Prensa del Rioja, La - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 176, Pg: 4-21 |
Descriptors | Vi Jornades Jornades d'actualitzacio en viticultura i enologia Rioja Innovacio Sector vitivinicola Marqueting Economia vitivinicola Publicitat Legislacio vitivinicola Canvi climatic Qualitat del raim Genoma Practiques enologiques Investigacio |