Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Maceracio prefermentativa

Resultat de la cerca

Registres trobats: 12


Títol Calidad y compuestos aromaticos de vinos rosados elaborados con maceracion prefermentativa y adicion de enzimas
Autor SALINAS, M.R.   GARIJO, J.   PARDO, F.   ZALACAIN, A.   ALONSO,G.L.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 102-104
Descriptors Qualitat Compostos aromatics Vi rosat Maceracio prefermentativa Enzims
Localització 663.2 JOR

Títol Efecto de la adicion prefermentativa de copigmentos en la composicion polifenolica de los vinos de Tempranillo
Autor LIZAMA, V.   ALVAREZ, I.   GARCIA, M.J.   APOLINAR, R.   ALEIXANDRE, J.L.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 223-225
Descriptors Maceracio prefermentativa Tempranillo Polifenols Copigmentacio
Localització 663.2 (063) Con

Títol Etude de la maceration prefermentaire a chaud
Autor FEILHER, C.   FAVAREL, J.L.   DURAND, S.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 17-20
Descriptors Fermentacio Maceracio prefermentativa Vinificacio Elaboracio de vi

Títol Influencia de la maceracion preferementativa en la composicion polifenolica de vinos tintos de Tempranillo
Autor ALVAREZ, I.   GARCIA, M.A.   MARTIN, P.   GONZALEZ, R.   GARCIA, M.J.   ALEIXANDRE, J.L.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 83-85
Descriptors Maceracio prefermentativa Composicio polifenolica Vi negre Tempranillo Ull de llebre
Localització 663.2 JOR

Títol Innover et perfectionner ses practiques d'elaboration des vins roses
Autor TOUZET, F.   MORAND, A.   GRANES, D.   PIC, L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 43--44
Descriptors Elaboracio de vi Vi rosat Maceracio prefermentativa Fusta de roure

Títol Les enzymes et l'xtraction des aromes
Autor CANAL, R.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 30-32
Descriptors Elaboracio de vi Qualitat aromatica Enzims Aroma del vi Practiques enologiques Maceracio prefermentativa

Títol Memoria d'estada en practiques a C.V.N.E.
Autor CARRETER DE GRANDA, J.  
Dades Font - 2002 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Memoria llicenciatura ML Estada en practiques Enologia Llicenciatura d'enologia C.V.N.E. Rioja Maceracio prefermentativa Neu carbonica
Localització ML - CARRETER DE GRANDA

Títol Practiques en celler i treball de millora: maceracio prefermentativa amb neu carbonica
Autor SANAHUJA PIE, MIRIAM  
Dades Font - 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Estada en practiques ML Enologia Llicenciatura d'enologia Memoria llicenciatura Maceracio prefermentativa
Localització ML - SANAHUJA PIE

Títol Techinques de vinification du Pinot Noir en zones septentrionales. Incidences des modes d'application des macerations prefermentaires a chaud ou a froid du Pinot Noir sur la composition et la qualite des vins
Autor CUENAT, P.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie ISSN: 0760-9868 - maig-juny 1998 - V: - N: 82, Pg: 53-58
Descriptors Pinot noir Varietats Tecniques de vinificacio Fran?a Qualitat del vi Maceracio prefermentativa

Títol Tendencias de la tecnologia enologica en la produccion de vinos de calidad y modelos vitivinicolas
Autor MINGUEZ, S.   [et.al]  
Dades Font IV Foro Mundial del Vino ISSN: 84-8125-241-7 (ISBN) - Mayo 2004 - V: - N: , Pg: 94-113
Descriptors Tendencies Tecnologia enologica Produccio de vi Vi de qualitat Model vitivinicola Llevats vinics Extraccio del color Estabilitzacio del color Maceracio prefermentativa
Localització 663.2 For

Títol Thermoregulation. Optimisations de la conception des installations et de la supervision pour une parfaite maitrise des temperatures et de nouvelles apllications oenologiques
Autor BASQUIAT, M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 49-51
Descriptors Termoregulacio Maceracio prefermentativa Fermentacio alcoholica Maceracio postfermentativa Fermentacio malolactica Instal?lacions

Títol Utilizacion de enzimas en vinos rosados elaborados con maceracion prefermentativa. Incidencia en el aroma
Autor SALINAS, M.R.   GARIJO, J.   PARDO, F.   ZALACAIN, A.   ALONSO, G.L.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 34-40
Descriptors Enzims Vi rosat Maceracio prefermentativa Aroma