Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Aroma del vi

Resultat de la cerca

Registres trobats: 38


Títol Aromas azufrados: guia para vinos tintos
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2010 - V: - N: 3325, Pg: 2038-2042
Descriptors Aroma del vi Sofre Prevencio Llevats Nutricio Fermentacio Vi negre

Títol Au-dela de la fermentation malolactique
Autor BARTOWSKY, E.   COSTELLO, P.   KRIEGER, S.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 61-65
Descriptors Fermantacio Fermentacio malolactica Vi negre Impactet Bacteris Aroma del vi Caracteristiques sensorials

Títol Caracterizacion aromatica de la variedad Albari?o en las tres principales subzonas de la D.O. Rias Baixas; Proyecto Terru?o
Autor ALVAREZ, K.   TUBIO, M.   LISSARRAGUE, J.R.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2014 - V: - N: 452, Pg: 73-83
Descriptors Albari?o Aroma Aroma del vi Caracteristiques del vi Caracteristiques organoleptiques Caracteristiques sensorials Rias Baixas DO

Títol Chips et douelles en blanc et roses: Synthese de 6 annees d'experimentation
Autor GRANES, D.   PIC-BLATEYRON, L.   DELABRE, S.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2009 - V: 36- N: 131, Pg: 44-46
Descriptors Chips Estelles de fusta Vi Aroma del vi Fran?a Crian?a Analisi sensorial Vi blanc Vi rosat

Títol Compuestos responsables del sabor a corcho y del caracter Brett. Metodologia para la determinacion simultanea
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2008 - V: LXIII- N: 3233, Pg: 2247-2252
Descriptors Vi Qualitat del vi Gust de suro Aroma del vi Components volatils Anisols Fenols volatils Determinacio simultania

Títol Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (I)
Autor DIAZ, M.   [et al.]  
Dades Font Semana Vitivinicola,La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3260, Pg: 790-795
Descriptors Fenols volatils Vi negre Defectes organoleptics Caracter Brett Acid fenolic Brettanomyces dekkera Acid cinamic Aroma del vi Brettanomyces/Dekkera Brettanomyces

Títol Coneixements actuals sobre la hidrolosi dels compostos glucosidics en els vins
Autor CACHO, J.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2012 - V: 29- N: 96, Pg: 4-7
Descriptors Hidrolisi Compostos glucosidics Aroma del vi Aroma varietal

Títol Contre les gouts de reduit. Le traitement au cuivre peu selectif des aromes
Autor I.A.  
Dades Font VITI ISSN: 0757-4673 - Decembre 2010 - V: - N: Hors-Serie, Pg: 51-53
Descriptors Aroma del vi Sulfat de coure Reduccio

Títol Dans le developpement de l'arome du jus de muscat avant fermentation: la production des terpenols
Autor Bayonove, C   Gunata, R.   Cordonnier  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1984 - V: - N: 643-644, Pg: 741-758
Descriptors Aroma del vi Aroma Fermentacio Terpenol Producio de vi Suc de raim Propietats olfactives Dades estadistiques
Localització C 24/56

Títol De la perception sensorielle a la consommation du vin. Partie 1/2: Mecanisme de la perception sensorielle: reflet de la realite
Autor MEILLON, S.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2010 - V: - N: 137, Pg: 51-57
Descriptors Percepcio sensorial Vins Aroma del vi Sabor Psicologia vinicola

Títol Diferenciacion mediante compuestos del aroma de vnos comerciales tipo fino, amontillado y oloroso producidos en la D.O. Montilla-Moriles
Autor MENDEZ, M.L.   MOYANO, L.   ZEA, L.   MORENO, J.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 401-408
Descriptors Compostos de l'aroma Aroma del vi Fino Amontillat Oloros Montilla-Moriles DO Vi
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Envejecimiento prematuro de los vinos tintos. Identificacion de marcadores olfativos
Autor PUENTE DE VALORIO, A.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2009 - V: LXIV- N: 3257, Pg: 582-583
Descriptors Envelliment prematur Vi negre Aroma Aroma del vi Color del vi Zones aromatiques Compostos volatils

Títol Evaluacion de la composicion volatil y de los descriptores sensoriales de vino monovarietales de brancellao para su caracterizacion
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   DIAZ LOSADA, E.  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2009 - V: XI- N: 61, Pg: 38-41
Descriptors Brancellao Compostos volatils Caracteristiques sensorials Galicia Vi monovarietal Aroma Aroma del vi Caracteritzacio del vi

Títol Evaluacion del aroma de vinos Mencia, Albari?o y Godello
Autor VILANOVA, M.   [et al.]  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 2011 - V: - N: 3348, Pg: 582-586
Descriptors Aroma del vi Mencia Albari?o Godello Analisi sensorial

Títol Facteurs influen?ant la typicite aromatique des vins du cepage de Vitis vinifera cv. Riesling
Autor SCHUTTLER, A.   FRITSCH, S.   HOPPE, E.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 36-41
Descriptors Vitis vinifera c.v. Riesling Expressio aromatica Aroma del vi Caracteristiques aromatiques

Títol Fermentation malolactique en barriques. Le role des bacteries lactiques dans la liberation de l'arome boise
Autor BLOEM, A.   DE REVEL, G.  
Dades Font Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 25-27
Descriptors Fermentacio malolactica Bacteris lactics Aroma del vi Caracteritzacio aromatica Barriques Cromatografia Produccio de vi

Títol Fundacion para la Cultura del Vino celebro su V Encuentro Enologico, La
Autor
Dades Font Prensa del Rioja, La - Septiembre 2008 - V: - N: 177, Pg: 18-19
Descriptors Cultura del vi Enologia Control de la vinya Reg Maduresa fenolica Jornades Vi Aroma del vi Reg Mecanitzacio Sol viticola Qualitat del raim

Títol Gestion del nitrogeno del mosto en la fermentacion. Influencia en la produccion de aromas del vino
Autor VILANOVA, M.   [et. al]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2008 - V: X- N: 53, Pg: 40-45
Descriptors Vi Most Nitrogen Fermentacio Aroma del vi Chardonnay Shiraz Albari?o Albarinyo Llevats

Títol Impact de la co-inoculation levures/bacteries sur l'arome des vins rouges
Autor ANTALICK, G.   PERELLO, m.c.   REVEL, G. DE  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 9-10
Descriptors Aroma del vi Caracteristiques organoleptiques Vi negre Inoculacio Bacteris Llevats Llevats vinics

Títol Impact et interaction de l'environnement nutritionnel et du pH des mouts sur le developpement des aromes
Autor PILLET, O.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 17-20
Descriptors Most Interaccio Entorn Nutrients Desenvolupament Aroma Aroma del vi Qualitat aromatica Analisi de l'aroma

Títol Impacto en el aroma de los compuestos liberados al vino. Preparados de levaduras secas inactivas
Autor POZO, M.A.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2010 - V: LXV- N: 3309, Pg: 854-860
Descriptors Aroma del vi Llevats Llevats secs inactius Saccharomyces cerevisiae Compostos volatils Analisi de components principals

Títol Impronta varietal y de la crianza en barricas de roble en el impacto organoleptico de vinos de la Ribera del Gallego-Cinco Villas
Autor PALACIOS, A.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Juinio 2010 - V: XII- N: 65, Pg: 44-51
Descriptors Varietats de raim Crian?a Crian?a en barrica Barrica de roure Caracteristiques organoleptiques Regio vitivinicola Merlot Cabernet sauvignon Shiraz Caracteristiques varietals Aroma del vi Analisi estadistica

Títol L'arome des vins roses
Autor POUZALGUES, N.   DAGAN, L.   SCHNEIDER, R.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 45-48
Descriptors Aroma del vi Vi negre Caracteristiques aromatiques Cartografia Aroma Caracteristiques sensorials

Títol La madera en el aroma y color de los vinos
Autor RODRIGUEZ RODRIGUEZ, P.   GOMEZ PLAZA, E.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2012 - V: - N: 3388, Pg: 1910-1917
Descriptors Fusta de roure Aroma del vi Color del vi Propietats quimiques Propietats fisiques

Títol La qualite aromatique par la maitrise de la microflore prefermentaire
Autor IMMELE, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 21-23
Descriptors Elaboracio de vi Sulfatat Qualitat organoleptica Aroma del vi Microflora fermentativa Llevats seleccionats Llevats vinics Llevats

Títol Les enzymes et l'xtraction des aromes
Autor CANAL, R.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 30-32
Descriptors Elaboracio de vi Qualitat aromatica Enzims Aroma del vi Practiques enologiques Maceracio prefermentativa

Títol Les thiols varietaux: des composes clefs de l'arome
Autor
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 42-44
Descriptors Aroma del vi Caracteristiques aromatiques Caracteristiques fenoliques Tiols Tiols aromatics Varietats

Títol Levaduras inactivas ricas en glutation
Autor HERAS, J.M.   SUAREZ, C   SIECZKOWSKI, N   [ET AL.]  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2013 - V: - N: 3406, Pg: 1382-1387
Descriptors Llevats inactius Glutation Aroma del vi Color del vi

Títol Levaduras inactivas ricas en glutation
Autor HERAS, J.M.   SUAREZ, C.   SIECZKOWSKI, N.   [et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Diciembre 2013 - V: Anuario Tecnico 2013- N: 3413, Pg: 2106-2112
Descriptors Elaboracio de vi Llevats inactius Llevats riques en glutatio Aroma del vi Color del vi

Títol Maitriser la biodiversite microbienne du vin pour une meilleure expression des aromes
Autor SILVANO, A.   DUMONT, A.   THEODORE, D.   [et al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 21-25
Descriptors Desenvolupament Aroma Aroma del vi Qualitat aromatica Analisi de l'aroma Diversitat microbianat Elaboracio de vi Millora de la qualitat Millora del potencial enologic

Títol Nas electronic. Aplicacions enologiques
Autor GUASCH, J.   BUSTO, O.   MESTRES, M.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 7-12
Descriptors Nas electronic Metode d'analisi Aroma del vi Analisi sensorial

Títol Optimisation de la preservation aromatique des vins blancs et roses
Autor EHSANI, M.   MOINE, V.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 259, Pg: 16-19
Descriptors Preservacio Aroma Aroma del vi Vi blanc Vi negre

Títol Prevencion de aromas azufrados y notas verdes en el vino cuando las uvas tienen madurez irregular
Autor LALLEMAND  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 28-32
Descriptors Elaboracio de vi Aroma Caracteristiques organoleptiques Aroma del vi Aroma herbaci del vi

Títol Proyecto. Vinaromas. El aroma del vino se puede estudiar, modifocar y controlar tecnologicamente
Autor LOPEZ, R.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2013 - V: - N: 81, Pg: 40-41
Descriptors Vi Aroma Aroma del vi Control

Títol Role des enantiomeres du sotolon dans la perception des symptomes du vieillissement aromatique defectueux des vins blancs secs
Autor PONS, A.   LAVIGNE-CRUEGE, V.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 18-20
Descriptors Envelliment del vi Envelliment oxidatiu Envelliment aromatic Envelliment prematur Vi blanc Mel Enantiomers Vi blanc sec Aroma Aroma del vi

Títol Specificite aromatique des vins rouges de bordeaux. Etude de leurs nuances de fruits rouges et fruits noirs
Autor PINEAU, B. [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 15-17
Descriptors Caracteristiques aromatiques Vi negre Bordeus Bordeaux Expressio aromatica Aroma del vi Analisi estadistica Analisi de components principals Fruit Caracteritzacio aromatica

Títol Vers une meilleure connaissance des produits derives de levures
Autor FRANCOIS, J.M. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 9-12
Descriptors Llevats vinics Llevats Volatilitat Aroma del vi Most sintetic Glucoproteina

Títol Wine aroma: challenge for the instrumental analysis
Autor SCHREIER, P.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First Symposium: Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 17-30
Descriptors Aroma del vi Analisi instrumental Vi
Localització 663.254 IN V