Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Hidrolisi

Resultat de la cerca

Registres trobats: 18


Títol A chaque vin, sa gelatine
Autor TOILLON, D.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757 4673 - gener 1998 - V: - N: 226, Pg: 56-58
Descriptors Gelatina Colatge Llevats Proteines Hidrolisi

Títol Actividad B-glucosidasica de Debaryomyces peseudolimorphus y su efecto en la liberacion de terpenos en vino (I)
Autor AREVALO, M.   UBEDA, J.F.   BRIONES, A.I.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 26-30
Descriptors Debaryomyces peseudopolimorphys Terpens Glucosidasica Vi Extracte enzimatic Microvinificacio Hidrolisi

Títol Aroma studies of fruits and wine in Israel
Autor BRAVDO, B.   SHOSEYOV, O.  
Dades Font Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 399-406
Descriptors Aroma Glicosid Salinitat Hidrolisi
Localització 634.814 SYM

Títol Componentes volatiles en uvas
Autor GOMEZ, E. [et al.]  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 37-40
Descriptors Raim Components volatils Aroma Acid Varietats Alcohol Esters Composicio Analisi Hidrolisi Enzims Monoterpens

Títol Coneixements actuals sobre la hidrolosi dels compostos glucosidics en els vins
Autor CACHO, J.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2012 - V: 29- N: 96, Pg: 4-7
Descriptors Hidrolisi Compostos glucosidics Aroma del vi Aroma varietal

Títol Dosage de l'acide tartrique. Hydrolyse de l'acid metatartrique eventuellement present
Autor
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 304 (complement), Pg: 1 p.
Descriptors Hidrolisi Acid metartaric Acid tartric Acid tartaric Determinacio Vi
Localització FV 304 (complement)

Títol Gelatinas enologicas, Las. Determinacion de la especificidad frente a la astringencia
Autor PUENTE, V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3226, Pg: 1622-1629
Descriptors Gelatina Vi negre Agents clarificants Clarificacio Astringencia Etiquetat Vi Tanins 2006 Tempranillo Rioja Pes molecular Carrega Polifenols Hidrolisi Dades estadistiques Proteines

Títol Hidroxylate linalool derivatives as precursors of volatile monoterpenes of muscat grapes
Autor WILLIAMS, P. J.   STRAUSS, C.R.   WILSON, B.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - abril 1980 - V: - N: 4, Pg: 766-771
Descriptors Aroma Moscatell Most Raim Components volatils Terpens Oxidacio Vitis vinifera L. Moscatell d'Alexandria Moscat Bianco Hidrolisi Temperatura Calor Cromatografia Monoterpens
Localització C 3/141

Títol High-pressure liquid chromatographic separation of authocyanins of Vitis vinifera
Autor NAGEL, C. W.   WULF, L. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 42-49
Descriptors Cromatografia de gasos Vitis vinifera HPLC Pigment Cabernet sauvignon Raim Antocians Hidrolisi
Localització C 4/14

Títol Hydrolysis of olive oil with lipase in a "vibromixer"
Autor KAWANO, Y.   KIYOYAMA, S.   SHIOMORI, K.   BABA, Y.   HANO, T.  
Dades Font Journal of fermentation and bioengineering VOL 78 - 1994 - V: - N: 4, Pg: 293-297
Descriptors Hidrolisi Oli d'oliva
Localització C 5/117

Títol Inhibition of plasma membrane and tonoplast ATPases by erythrosin B.
Autor COCUCCI, M. C.  
Dades Font Plant science ISSN: 0618-9452 VOL 47 - 1986 - V: - N: , Pg: 21-27
Descriptors Mitocondri Cel.lula Membrana Plasma ATP Metode enzimatic ATPasa Enzims Clorofil.la Hidrolisi
Localització C 4/70

Títol Le saccharose dans les raisins leur contenu normal et naturel - traitement des echantillons de mouts et de vins pour la recherche du saccharose de source exogene.
Autor TERCERO, Carlos  
Dades Font FV - juliol 1972 - V: - N: 420, Pg: 5 p.
Descriptors Sacarosa Sucre Raim Most Vi Determinacio Hidrolisi
Localització FV 420

Títol Micro method for the identification of proanthocyanidin using thiolysis monitored by high-performance liquid chromatography.
Autor PEREZ-ILZARBE, J.   RICARDO, J. M.   RIGAUD, J.   CHEYNIER, V.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 540 - 1991 - V: - N: , Pg: 401-405
Descriptors Cromatografia de gasos HPLC Analisi Identificacio Proantocianidina Hidrolisi Acid carboxilic Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre
Localització C 6/47

Títol Molecular and cellular aspects of hydrolysis and absorption
Autor LENTZE, M. J.  
Dades Font American Journal of Clinical Nutrition - 1995 - V: - N: suplement, Pg: 946-951
Descriptors Hidrolisi Transport Absorcio Proteines Monosacarids Regulacio
Localització C 7/39

Títol Structure and function of proton translocating ATPase in plasma membranes of plants and fungi.
Autor SERRANO, R.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0304-4157 - 1988 - V: - N: 947, Pg: 1-28
Descriptors Fongs Plantes Metode enzimatic Bioquimica Biologia Membrana Cel.lula ATPasa Metabolisme Enzims Plasma Microorganismes Genetica ATP Hidrolisi Clons
Localització C 4/68

Títol The Influence of media conditions on the utilisation of monosaccharides by a strain of Saccharomyces uvarum (carlsbergensis)
Autor PANCHAL, C. J.   STEWART, G. G.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 88 - mar?-abril 1989 - V: - N: , Pg: 86-89
Descriptors Saccharomyces uvarum Llevats Sacarid Sucre Glucosa Fructosa Cervesa Fermentacio Hidrolisi Sacarosa
Localització C 4/113

Títol The Phenolic cinnamates of white grapes and wine
Autor SINGLETON, V. L.   TIMBERLAKE, C. F.   LEA, A. G. H.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 403-410
Descriptors Cabernet sauvignon Raim Fenols Vi negre Most Acid cinamic Components volatils Aroma Hidrolisi Acid carboxilic Cromatografia
Localització C 4/20

Títol Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines
Autor OUGH, C. S.   RAMEY, D. D.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934
Descriptors Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims
Localització C 3/140