Registres trobats: 18
Títol | A chaque vin, sa gelatine |
Autor | TOILLON, D. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757 4673 - gener 1998 - V: - N: 226, Pg: 56-58 |
Descriptors | Gelatina Colatge Llevats Proteines Hidrolisi |
Títol | Actividad B-glucosidasica de Debaryomyces peseudolimorphus y su efecto en la liberacion de terpenos en vino (I) |
Autor | AREVALO, M. UBEDA, J.F. BRIONES, A.I. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 26-30 |
Descriptors | Debaryomyces peseudopolimorphys Terpens Glucosidasica Vi Extracte enzimatic Microvinificacio Hidrolisi |
Títol | Aroma studies of fruits and wine in Israel |
Autor | BRAVDO, B. SHOSEYOV, O. |
Dades Font | Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 399-406 |
Descriptors | Aroma Glicosid Salinitat Hidrolisi |
Localització | 634.814 SYM |
Títol | Componentes volatiles en uvas |
Autor | GOMEZ, E. [et al.] |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 37-40 |
Descriptors | Raim Components volatils Aroma Acid Varietats Alcohol Esters Composicio Analisi Hidrolisi Enzims Monoterpens |
Títol | Coneixements actuals sobre la hidrolosi dels compostos glucosidics en els vins |
Autor | CACHO, J. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2012 - V: 29- N: 96, Pg: 4-7 |
Descriptors | Hidrolisi Compostos glucosidics Aroma del vi Aroma varietal |
Títol | Dosage de l'acide tartrique. Hydrolyse de l'acid metatartrique eventuellement present |
Autor | |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 304 (complement), Pg: 1 p. |
Descriptors | Hidrolisi Acid metartaric Acid tartric Acid tartaric Determinacio Vi |
Localització | FV 304 (complement) |
Títol | Gelatinas enologicas, Las. Determinacion de la especificidad frente a la astringencia |
Autor | PUENTE, V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3226, Pg: 1622-1629 |
Descriptors | Gelatina Vi negre Agents clarificants Clarificacio Astringencia Etiquetat Vi Tanins 2006 Tempranillo Rioja Pes molecular Carrega Polifenols Hidrolisi Dades estadistiques Proteines |
Títol | Hidroxylate linalool derivatives as precursors of volatile monoterpenes of muscat grapes |
Autor | WILLIAMS, P. J. STRAUSS, C.R. WILSON, B. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - abril 1980 - V: - N: 4, Pg: 766-771 |
Descriptors | Aroma Moscatell Most Raim Components volatils Terpens Oxidacio Vitis vinifera L. Moscatell d'Alexandria Moscat Bianco Hidrolisi Temperatura Calor Cromatografia Monoterpens |
Localització | C 3/141 |
Títol | High-pressure liquid chromatographic separation of authocyanins of Vitis vinifera |
Autor | NAGEL, C. W. WULF, L. W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 42-49 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Vitis vinifera HPLC Pigment Cabernet sauvignon Raim Antocians Hidrolisi |
Localització | C 4/14 |
Títol | Hydrolysis of olive oil with lipase in a "vibromixer" |
Autor | KAWANO, Y. KIYOYAMA, S. SHIOMORI, K. BABA, Y. HANO, T. |
Dades Font | Journal of fermentation and bioengineering VOL 78 - 1994 - V: - N: 4, Pg: 293-297 |
Descriptors | Hidrolisi Oli d'oliva |
Localització | C 5/117 |
Títol | Inhibition of plasma membrane and tonoplast ATPases by erythrosin B. |
Autor | COCUCCI, M. C. |
Dades Font | Plant science ISSN: 0618-9452 VOL 47 - 1986 - V: - N: , Pg: 21-27 |
Descriptors | Mitocondri Cel.lula Membrana Plasma ATP Metode enzimatic ATPasa Enzims Clorofil.la Hidrolisi |
Localització | C 4/70 |
Títol | Le saccharose dans les raisins leur contenu normal et naturel - traitement des echantillons de mouts et de vins pour la recherche du saccharose de source exogene. |
Autor | TERCERO, Carlos |
Dades Font | FV - juliol 1972 - V: - N: 420, Pg: 5 p. |
Descriptors | Sacarosa Sucre Raim Most Vi Determinacio Hidrolisi |
Localització | FV 420 |
Títol | Micro method for the identification of proanthocyanidin using thiolysis monitored by high-performance liquid chromatography. |
Autor | PEREZ-ILZARBE, J. RICARDO, J. M. RIGAUD, J. CHEYNIER, V. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 540 - 1991 - V: - N: , Pg: 401-405 |
Descriptors | Cromatografia de gasos HPLC Analisi Identificacio Proantocianidina Hidrolisi Acid carboxilic Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | C 6/47 |
Títol | Molecular and cellular aspects of hydrolysis and absorption |
Autor | LENTZE, M. J. |
Dades Font | American Journal of Clinical Nutrition - 1995 - V: - N: suplement, Pg: 946-951 |
Descriptors | Hidrolisi Transport Absorcio Proteines Monosacarids Regulacio |
Localització | C 7/39 |
Títol | Structure and function of proton translocating ATPase in plasma membranes of plants and fungi. |
Autor | SERRANO, R. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0304-4157 - 1988 - V: - N: 947, Pg: 1-28 |
Descriptors | Fongs Plantes Metode enzimatic Bioquimica Biologia Membrana Cel.lula ATPasa Metabolisme Enzims Plasma Microorganismes Genetica ATP Hidrolisi Clons |
Localització | C 4/68 |
Títol | The Influence of media conditions on the utilisation of monosaccharides by a strain of Saccharomyces uvarum (carlsbergensis) |
Autor | PANCHAL, C. J. STEWART, G. G. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 88 - mar?-abril 1989 - V: - N: , Pg: 86-89 |
Descriptors | Saccharomyces uvarum Llevats Sacarid Sucre Glucosa Fructosa Cervesa Fermentacio Hidrolisi Sacarosa |
Localització | C 4/113 |
Títol | The Phenolic cinnamates of white grapes and wine |
Autor | SINGLETON, V. L. TIMBERLAKE, C. F. LEA, A. G. H. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 403-410 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Raim Fenols Vi negre Most Acid cinamic Components volatils Aroma Hidrolisi Acid carboxilic Cromatografia |
Localització | C 4/20 |
Títol | Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines |
Autor | OUGH, C. S. RAMEY, D. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934 |
Descriptors | Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims |
Localització | C 3/140 |