Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Saccharomyces uvarum

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Caracterizacion de cepas de levadura cervecera en base a la formacion de compuestos volatiles en la fermentacion
Autor ABREU MIRABAL, J.   PINO ALEA, J. A.   QUIJANO CELIS, C. E.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: revista de Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 44-50
Descriptors Llevats Fermentacio Cervesa Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces uvarum Compostos volatils Most cervecer Analisi quantitativa Floculacio

Títol Saccharomyces uvarum, vers un developpement industriel pour la vinification des vins blancs et roses
Autor DELAHERCHE, A.   [et.al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 21-23
Descriptors Saccharomyces uvarum Vi Industrialitzacio

Títol The Influence of media conditions on the utilisation of monosaccharides by a strain of Saccharomyces uvarum (carlsbergensis)
Autor PANCHAL, C. J.   STEWART, G. G.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 88 - mar?-abril 1989 - V: - N: , Pg: 86-89
Descriptors Saccharomyces uvarum Llevats Sacarid Sucre Glucosa Fructosa Cervesa Fermentacio Hidrolisi Sacarosa
Localització C 4/113

Títol Uptake of fatty acid by the yeasts, Saccharomyces uvarum and Saccharomyces lipolytica
Autor PALTAUF, F.   KOHLWIEN, S. D.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta - 1983 - V: - N: 3, Pg: 310-317
Descriptors Saccharomyces uvarum Saccharomyces lipolytica Acids grassos Llevats Transport cinetic
Localització C 23/69

Títol Valoracion tecnologica de la levadura autoctona Saccharomyces uvarum Challenge ES 42 seleccionada para la produccion del vino amarone, en comparacion con otras cepas comerciales
Autor BOVO, E.   MOSCONI, R.   TOSI, E.  
Dades Font Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2007 - V: - N: 110, Pg: 56-59
Descriptors Saccharomyces uvarum Llevats Vi Vi amarone Produccio