Registres trobats: 5
Títol | Caracterizacion de cepas de levadura cervecera en base a la formacion de compuestos volatiles en la fermentacion |
Autor | ABREU MIRABAL, J. PINO ALEA, J. A. QUIJANO CELIS, C. E. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: revista de Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 44-50 |
Descriptors | Llevats Fermentacio Cervesa Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces uvarum Compostos volatils Most cervecer Analisi quantitativa Floculacio |
Títol | Saccharomyces uvarum, vers un developpement industriel pour la vinification des vins blancs et roses |
Autor | DELAHERCHE, A. [et.al] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 21-23 |
Descriptors | Saccharomyces uvarum Vi Industrialitzacio |
Títol | The Influence of media conditions on the utilisation of monosaccharides by a strain of Saccharomyces uvarum (carlsbergensis) |
Autor | PANCHAL, C. J. STEWART, G. G. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 88 - mar?-abril 1989 - V: - N: , Pg: 86-89 |
Descriptors | Saccharomyces uvarum Llevats Sacarid Sucre Glucosa Fructosa Cervesa Fermentacio Hidrolisi Sacarosa |
Localització | C 4/113 |
Títol | Uptake of fatty acid by the yeasts, Saccharomyces uvarum and Saccharomyces lipolytica |
Autor | PALTAUF, F. KOHLWIEN, S. D. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta - 1983 - V: - N: 3, Pg: 310-317 |
Descriptors | Saccharomyces uvarum Saccharomyces lipolytica Acids grassos Llevats Transport cinetic |
Localització | C 23/69 |
Títol | Valoracion tecnologica de la levadura autoctona Saccharomyces uvarum Challenge ES 42 seleccionada para la produccion del vino amarone, en comparacion con otras cepas comerciales |
Autor | BOVO, E. MOSCONI, R. TOSI, E. |
Dades Font | Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2007 - V: - N: 110, Pg: 56-59 |
Descriptors | Saccharomyces uvarum Llevats Vi Vi amarone Produccio |