Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Fructosa

Resultat de la cerca

Registres trobats: 17


Títol Biosensores enzimaticos para el analisis de glucosa, fructosa y acido malico en vinos
Autor VAZQUEZ DE PRADA, A.G.   RUIZ BARRIO, M.A.   REVIEJO GARCIA, J.   PINGARRON, J.M.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 70-74
Descriptors Biosensor Glucosa Fructosa Acid malic Tecniques analitiques Enzims

Títol Capacidad de las levaduras enologicas de consumir fructosa. La fermentacion
Autor DUMONT, A.   RAYNAL, C.   RAGINEL, F.[et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3237, Pg: 2502-2507
Descriptors Parada fermentativa Condicions enologiques Sucre Saccharomyces cerevisiae Fructosa Fermentacio alcoholica Llevats Estudi

Títol Capacite de consommation du fructose par les levures oenologiques
Autor ORTIZ-JULIEN, A.   DUMONT, A.   RAYNAL,C.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 15-18
Descriptors Fermentacio Vi Fructosa Glucosa Consum Most Llevats Consum de sucre Temperatura

Títol Determination du rapport glucose-fructose par chromatographie sur papier.
Autor GELENCSER, J.   KALLAY, M.   SARKANY, P.  
Dades Font FV - novembre 1974 - V: - N: 521, Pg: 4 p.
Descriptors Glucosa Fructosa Cromatografia Vi Determinacio Espectrofotometria
Localització FV 521

Títol Determination of Individual Simple Sugars in Aqueous Solution by Near Infrared Spectrophotometry.
Autor DULL, G. G.   GIANGIACOMO, R.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 49 - 1984 - V: - N: , Pg: 1601-1603
Descriptors Espectrometria Sucre Glucosa Fructosa

Títol Dosage du glucose et du fructose residuels dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec les methodes chimiques de determination des sucres residuels.
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   LAFITTE, M.   JOYEUX, A.  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 634, Pg: 4 p.
Descriptors Glucosa Fructosa Residus Vi Metode enzimatic Metode quimic Sucre Vi Dosificacio Dosatge
Localització FV 634

Títol Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression .
Autor AUGUSTE, M. H.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio
Localització FV 722

Títol Dosage du glucose, du fructose et du saccharose dans le vin.(1)
Autor JUNGE, Ch.  
Dades Font FV - febrer 1973 - V: - N: 438, Pg: 6 p.
Descriptors Glucosa Fructosa Sacarosa Sucre Vi Determinacio
Localització FV 438

Títol Dulce
Autor KNOLL, R.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Junio-Julio 2008 - V: - N: 66, Pg: 78
Descriptors Llengua Gust Sentits Aliments Caloria Hidrats de carboni Industria alimentaria Vi Most Fruita Fermentacio Fructosa Xocolata Vi dol?

Títol Efecto de los polifenoles de vino sobre el crecimiento y metabolismo de glucosa y fructosa, acido malico e histidina de lactobacillus hilgardii
Autor ALBERTO, M.R.   FARIAS, M.E.   MARCA DE NADRA, M.C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 273-275
Descriptors Polifenols Vi Creixement Metabolisme Glucosa Fructosa Acid malic Histidina Lactobacillus hilgardii
Localització 663.2 JOR

Títol Fisiologia de la maduracion de la uva
Autor ANDRADES, M?.S  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 21-30
Descriptors Raim Maduracio Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Glucosa Fructosa Compostos fenolics

Títol Involvement of kinases in glucose and fructose uptake by Saccharomyces cerevisiae
Autor BISSON, L. F.   FRAENKEL, D. G.  
Dades Font Proceedings of the National Academy of Science U.S.A. ISSN: 0027-8424 VOL 80 - mar? 1983 - V: - N: , Pg: 1730-1734
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Glucosa Fructosa
Localització C 7/43

Títol Observations sur les methodes de dosage des sucres reducteurs
Autor SUDRAUD, M. P.   JOYEUX, A.   CRUEGE, J.   LAFITTE, M.  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 665, Pg: 2 p.
Descriptors Sucre Reduccio Addicio Dosificacio Dosatge Vi Analisi quimica Glucosa Fructosa Metode enzimatic Determinacio
Localització FV 665

Títol Precipitation des proteines salivaires suite a l'interaction avec le vin. Les effets de l'ethanol, du pH, du fructose et des mannoproteines
Autor RINALDI, A.   GAMBUTI, A.   MOIO, L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 23-25
Descriptors Precipitacio Proteines salivals Etanol pH Fructosa Mannoproteines Acid tartric

Títol Purification and characterization of fructokinase from developing tomato (Lycopersicon esculentum Mill. ) fruits
Autor MARTINEZ-BARAJAS, E.   RANDALL, D. D.  
Dades Font Planta ISSN: 0032-0935 - 1996 - V: - N: 199, Pg: 451-458
Descriptors Fructocinasa Fructosa Tomaquet Metabolisme Sacarosa Lycopersicon
Localització C 10/77

Títol Remarques sur la methode analytique du dosage des glycose, fructose et saccharose dans le vin.
Autor HARVALIA, A.  
Dades Font FV - abril 1977 - V: - N: 641, Pg: 2 p.
Descriptors Fructosa Sacarosa Glucosa Vi Dosificacio Dosatge Determinacio
Localització FV 641

Títol The Influence of media conditions on the utilisation of monosaccharides by a strain of Saccharomyces uvarum (carlsbergensis)
Autor PANCHAL, C. J.   STEWART, G. G.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 88 - mar?-abril 1989 - V: - N: , Pg: 86-89
Descriptors Saccharomyces uvarum Llevats Sacarid Sucre Glucosa Fructosa Cervesa Fermentacio Hidrolisi Sacarosa
Localització C 4/113