Registres trobats: 17
Títol | Biosensores enzimaticos para el analisis de glucosa, fructosa y acido malico en vinos |
Autor | VAZQUEZ DE PRADA, A.G. RUIZ BARRIO, M.A. REVIEJO GARCIA, J. PINGARRON, J.M. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 70-74 |
Descriptors | Biosensor Glucosa Fructosa Acid malic Tecniques analitiques Enzims |
Títol | Capacidad de las levaduras enologicas de consumir fructosa. La fermentacion |
Autor | DUMONT, A. RAYNAL, C. RAGINEL, F.[et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3237, Pg: 2502-2507 |
Descriptors | Parada fermentativa Condicions enologiques Sucre Saccharomyces cerevisiae Fructosa Fermentacio alcoholica Llevats Estudi |
Títol | Capacite de consommation du fructose par les levures oenologiques |
Autor | ORTIZ-JULIEN, A. DUMONT, A. RAYNAL,C. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 15-18 |
Descriptors | Fermentacio Vi Fructosa Glucosa Consum Most Llevats Consum de sucre Temperatura |
Títol | Determination du rapport glucose-fructose par chromatographie sur papier. |
Autor | GELENCSER, J. KALLAY, M. SARKANY, P. |
Dades Font | FV - novembre 1974 - V: - N: 521, Pg: 4 p. |
Descriptors | Glucosa Fructosa Cromatografia Vi Determinacio Espectrofotometria |
Localització | FV 521 |
Títol | Determination of Individual Simple Sugars in Aqueous Solution by Near Infrared Spectrophotometry. |
Autor | DULL, G. G. GIANGIACOMO, R. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 49 - 1984 - V: - N: , Pg: 1601-1603 |
Descriptors | Espectrometria Sucre Glucosa Fructosa |
Títol | Dosage du glucose et du fructose residuels dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec les methodes chimiques de determination des sucres residuels. |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. LAFITTE, M. JOYEUX, A. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 634, Pg: 4 p. |
Descriptors | Glucosa Fructosa Residus Vi Metode enzimatic Metode quimic Sucre Vi Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 634 |
Títol | Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression . |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio |
Localització | FV 722 |
Títol | Dosage du glucose, du fructose et du saccharose dans le vin.(1) |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - febrer 1973 - V: - N: 438, Pg: 6 p. |
Descriptors | Glucosa Fructosa Sacarosa Sucre Vi Determinacio |
Localització | FV 438 |
Títol | Dulce |
Autor | KNOLL, R. |
Dades Font | Vinum: la revista europea del vino - Junio-Julio 2008 - V: - N: 66, Pg: 78 |
Descriptors | Llengua Gust Sentits Aliments Caloria Hidrats de carboni Industria alimentaria Vi Most Fruita Fermentacio Fructosa Xocolata Vi dol? |
Títol | Efecto de los polifenoles de vino sobre el crecimiento y metabolismo de glucosa y fructosa, acido malico e histidina de lactobacillus hilgardii |
Autor | ALBERTO, M.R. FARIAS, M.E. MARCA DE NADRA, M.C. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 273-275 |
Descriptors | Polifenols Vi Creixement Metabolisme Glucosa Fructosa Acid malic Histidina Lactobacillus hilgardii |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Fisiologia de la maduracion de la uva |
Autor | ANDRADES, M?.S |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 21-30 |
Descriptors | Raim Maduracio Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Glucosa Fructosa Compostos fenolics |
Títol | Involvement of kinases in glucose and fructose uptake by Saccharomyces cerevisiae |
Autor | BISSON, L. F. FRAENKEL, D. G. |
Dades Font | Proceedings of the National Academy of Science U.S.A. ISSN: 0027-8424 VOL 80 - mar? 1983 - V: - N: , Pg: 1730-1734 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Glucosa Fructosa |
Localització | C 7/43 |
Títol | Observations sur les methodes de dosage des sucres reducteurs |
Autor | SUDRAUD, M. P. JOYEUX, A. CRUEGE, J. LAFITTE, M. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 665, Pg: 2 p. |
Descriptors | Sucre Reduccio Addicio Dosificacio Dosatge Vi Analisi quimica Glucosa Fructosa Metode enzimatic Determinacio |
Localització | FV 665 |
Títol | Precipitation des proteines salivaires suite a l'interaction avec le vin. Les effets de l'ethanol, du pH, du fructose et des mannoproteines |
Autor | RINALDI, A. GAMBUTI, A. MOIO, L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 23-25 |
Descriptors | Precipitacio Proteines salivals Etanol pH Fructosa Mannoproteines Acid tartric |
Títol | Purification and characterization of fructokinase from developing tomato (Lycopersicon esculentum Mill. ) fruits |
Autor | MARTINEZ-BARAJAS, E. RANDALL, D. D. |
Dades Font | Planta ISSN: 0032-0935 - 1996 - V: - N: 199, Pg: 451-458 |
Descriptors | Fructocinasa Fructosa Tomaquet Metabolisme Sacarosa Lycopersicon |
Localització | C 10/77 |
Títol | Remarques sur la methode analytique du dosage des glycose, fructose et saccharose dans le vin. |
Autor | HARVALIA, A. |
Dades Font | FV - abril 1977 - V: - N: 641, Pg: 2 p. |
Descriptors | Fructosa Sacarosa Glucosa Vi Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 641 |
Títol | The Influence of media conditions on the utilisation of monosaccharides by a strain of Saccharomyces uvarum (carlsbergensis) |
Autor | PANCHAL, C. J. STEWART, G. G. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 88 - mar?-abril 1989 - V: - N: , Pg: 86-89 |
Descriptors | Saccharomyces uvarum Llevats Sacarid Sucre Glucosa Fructosa Cervesa Fermentacio Hidrolisi Sacarosa |
Localització | C 4/113 |