Registres trobats: 2
Títol | Precipitation des proteines salivaires suite a l'interaction avec le vin. Les effets de l'ethanol, du pH, du fructose et des mannoproteines |
Autor | RINALDI, A. GAMBUTI, A. MOIO, L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 23-25 |
Descriptors | Precipitacio Proteines salivals Etanol pH Fructosa Mannoproteines Acid tartric |
Títol | trans-resveratrol. (+)-catechin, (-)-epicatechin and quercetin concentrations in berry skins and wines from Southern Italy red grape cultivars |
Autor | GAMBUTI, A. STROLLO, D. LA NOTTE, E. MOIO, L. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine qualtiy- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Trans-resveratrol Catechin Epicatechin Quercetin Raim Vi Italia Sud |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |